- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz dehecked #1642 üzenetére
Valószinüleg azért nem reagál senki, mert a kérdésedre a válasz annyira komplex, hogy egy hsz-be nem lehet leirni a 10-edét sem. Röviden leirom a kérdéseidre a választ, de ezzel még nem mész a falnak. Főzött rom előnye: jobb gps, jobb akku idő, kevesebb lagg...és még sorolhatnám. Hátránya, az hogy ennek az ellentkezője is előfordulhat, illetve, ha nagyon
béna vagynincs semmi érzéked hozzá, és nem követed pontosan a leirásokat akkor téglásithatod is a telefont. (bár erre is van megoldás). Melyik rom jobb mint a többi? na erre nincs válasz mindenkinek más rom jön be. Hivatalosan ugy tudom most a 2.2.1 az elérhető (valaki javitson ki ha tévedek). Minden romből van többféle verzió aszerint, hogy a készitők mennyit fejlesztenek rajta, értelemszerüen legjobb a legkésőbbit feltenni, mert azon dolgoztak a legtöbbet-->az a legjobb abbol a rombol (de nem minden esetben). Lagfix: fájlrendszer átkonvertálását jelenti ext4-be rfs-ről, amivel gyorsabb lesz a cucc.(ha valamit rosszul irtam nyugodtan javitsatok ki... )
...Szeretem leracsniztatni...
Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SkyShowtime
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- Battlefield 2042
- Android szakmai topik
- Milyen routert?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest