- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
dehecked #1642 üzenetére
Valószinüleg azért nem reagál senki, mert a kérdésedre a válasz annyira komplex, hogy egy hsz-be nem lehet leirni a 10-edét sem. Röviden leirom a kérdéseidre a választ, de ezzel még nem mész a falnak. Főzött rom előnye: jobb gps, jobb akku idő, kevesebb lagg...és még sorolhatnám. Hátránya, az hogy ennek az ellentkezője is előfordulhat, illetve, ha nagyon
béna vagynincs semmi érzéked hozzá, és nem követed pontosan a leirásokat akkor téglásithatod is a telefont. (bár erre is van megoldás). Melyik rom jobb mint a többi? na erre nincs válasz mindenkinek más rom jön be. Hivatalosan ugy tudom most a 2.2.1 az elérhető (valaki javitson ki ha tévedek). Minden romből van többféle verzió aszerint, hogy a készitők mennyit fejlesztenek rajta, értelemszerüen legjobb a legkésőbbit feltenni, mert azon dolgoztak a legtöbbet-->az a legjobb abbol a rombol (de nem minden esetben). Lagfix: fájlrendszer átkonvertálását jelenti ext4-be rfs-ről, amivel gyorsabb lesz a cucc.(ha valamit rosszul irtam nyugodtan javitsatok ki...
)
Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest