- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Orcanus #1649 üzenetére
a-gps lényege hogy kapsz egy olyan "plussz" lehetőséget hogy ha akarsz(nem kötelező) akkor letöltheted előre a műholdak állását, és ezzel, kvázi megkönnyíted a gps vevőd dogát, mert csak ki kell olvasni hogy hol is keresenne nagyjából....
Semmi hálózat kötődés nincs, ezt a plussz szolgáltatást elérheted a mobil hálózat szolgáltatódtól is, meg wifi-ről is....
de ha nem akarod hogy leszedje neked ezt a plussz infót a netről akkor egyszerűen kikapcsolod, és mezei gps-ként használod....
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
Orcanus #1641 üzenetére
Hali!
Ha hideg indítás van, akkor tényleg gáz. Ha már egyszer megtalálta a műholdat, akkor tökéletes. Net kapcsolattal 10-15 mp és már navigálhatsz is.
Esetemben, csak akkor van gáz, ha újraindítod net kapcsolat nélkül.
De egy jó tanács. Ha engedélyezed a Xtra letöltést, akkor pillanatok alatt van műhold. Pár kb-ot tölt csak le, ami filléres dolog.
Üdv.:
-
schumi.. :D
csendes tag
válasz
Orcanus #1480 üzenetére
az volt az első típus, aztán ez a csupa fekete típus nyert és csak ezt lehet kapni... azt ne kérdezd miért ez, mert nem értem nekem jobban tetszett a krómcsíkos,
de így sem csúnya, sőt!!!Nem tom mit vártok a teszten, főleg Userek???
Én már kitapasztaltam, nagyon újat nem tudnak mondani..
Max ahogy ismerem őket, de ne legyen igazam, jól lehordják mint a Jet-et ami egy nagyon jó kis készülék csak amiatt rossz hogy saját oprendszeres..Widget téma: én nem irtottam ki, és nálam nem is lassú, max azoknál tölt amik netes alapúak, a többi egyből beugrik mondjuk oldal váltásnál..
Minek vesztek Samut, ha utáljátok az alap kinézetét/rendszerét amit ráhúztak a windows-ra??? Én nagyon szeretem a widgeteket, inkább az a bajom hogy kevés van belőle!!! -
erdoke
titán
válasz
Orcanus #1255 üzenetére
Ha minden igaz, itthon csak októberben kerül hivatalosan forgalomba, ámde már az új, WM6.5 alapú ROM-mal. Addig csak külföldről behozott, elsősorban Távol-keleti darabokat kaphatsz, aminek a garanciális ügyintézése esetleg körülményes lehet.
A 16 és a 2 GB-os verziót még nem dobta ki a Samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest