- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orcanus
csendes tag
Még egy kérdés: mennyire jó a tok, amit alapból adnak a telóhoz? Mennyire védi, mennyire tartós, vagy bármi tapasztalat?
-
Orcanus
csendes tag
válasz
Gaabbaa #1651 üzenetére
Értem.
Akkor csak megzavart ez az info: a-GPS "A mobiltelefon a navigációs adatokat nem csak a műholdaktól, hanem a mobilszolgáltató szerveréről kapja meg"
Mert ugyebár ha külföldre megyek, akkor a mobilhálózat is más, meg a tarifák is ..stb...
De akkor ezek szerint ez nem probléma csak ki kell kapcsolni ezt a szolgáltatlást és simán a műholdakat befogni mint egy sima navival... -
Orcanus
csendes tag
válasz
Lancelot24 #1644 üzenetére
Ja és még felvilágositanál azzal kapcsolatban hogy mi is az pontosan, hogy a-GPS? Úgy értem van valami különbség a sima GPS-es PDA-k és ez között? Külföldön ugyanugy működik? (internetkapcsolat nélkül)
-
Orcanus
csendes tag
válasz
Lancelot24 #1644 üzenetére
Aha..az 1-2perc nem vészes ,de valamilyen teszteben 10percekről beszéltek...azért ilyedtem meg. Mert nekem nagyon fontos lenne a navi...még vacilálok az N97 és Omnia2 között ,de az igo miatt szerintem ez lesz...
-
Orcanus
csendes tag
válasz
Lancelot24 #1642 üzenetére
Szia!
Köszi a segitséget! Percben kifejezve mit jelent ,hogy tényleg gáz (hideg inditás, internet nélkül)? Rendben van ,hogy pár kb-ot tölt le csak, nem is azzal van a gond, de ha nem előfizetéses vagy akkor mind1 mennyit tölt le...
-
Orcanus
csendes tag
Sziasztok.
Egy Omnia2-tulaj meg tudná nekem mondani, hogy a GPS tényleg annyira lassan fog be műholdakat internetkapcsolat nélkül? És egyáltalán mennyire használható benne a navigáció netkapcsolat nélkül?
Köszi...
-
Orcanus
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudja esetleg mondani valaki ,hogy létezik e körbe krómcsikos verzió az Omnia 2-ből? Egyszer már kérdeztem ezt ,de azóta elbizonytalanodtam...mert rámentem a Samsung.hu-ra és ott is krómcsikkal ábrázzolják, valamint sok ebayes aukcióban is, és nem beszélve több youtube-os videóról ,ahol kézben próbálgatják a krómcsikos verziót.
Szóval most akkor mivan? Van ilyen (lehet e venni) vagy nem...
(nekem jobban tetszik)
Köszi... -
Orcanus
csendes tag
válasz
schumi.. :D #1483 üzenetére
Hát nagyon sajnálom hogy elhagyták ezt a krómcsikot. Azzal sokkal szebb és minőségibbnek nézett ki. (bár most sem rossz
) Ez akkor azt jelenti, hogy ilyen csikkal nem is került a boltokba sem (persze nem itthon) ??
2GB és 16GBos változat mikor lesz elérhető? -
Orcanus
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna abban segiteni, hogy miért látok omnia2-t 2féle dizájnnal? Illetve csak 1különbséggel: a mostani tesztben sima fekete műanyag a boritás, de előtte meg láttam olyan képet, amin a telefon oldalán végigmegy egy krómcsik.
Köszi... -
Orcanus
csendes tag
Sziasztok!
Azokat kérdezném, akiknek birtokukban van ez a gyönyörűség
Nekem egy fontos tényező lenne benne a GPS iGo-val (internetkapcsolat nélkül) ,de most olvasgattam pár dolgot és elbizonytalanodtam! Tényleg nem valami jó a GPS ebben a készülékben? Akkor tervezek ilyet venni ,ha majd 6.5 lesz rajta..
Előre is köszi. -
Orcanus
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem bárkihez, aki tud segiteni! Tervezem egy ilyen készülék (omnia2) vásárlását, de nem tudom, hogy mikor vegyem meg. Azt látom ,hogy már be lehet szerezni (pár GSM bolt, vagy ebay) ,de érdemes most megvenni? Nem lehet ,hogy mire itthon is kapható lesz hivatalosan már javitgatnak rajta (nem csak szoftveresen)? Szóval szerintetek érdemes most megvenni?
A másik dolog, hogy találkozott már valaki 16GB-os verzióval? Mindenhol csak a 8GBosat látom... Illetve ez a 8 és 16GBos jelzés minden telefonon rajta van, vagy van olyan is amin nincs ?
Előre is köszönöm... -
Orcanus
csendes tag
ÜDv!
Lehet tudni ,hogy ez a teló mikor jelenik meg nálunk?
Köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest