- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
#89874944 #2674 üzenetére
Én az ujmobiloktól vettem még szeptembenben, igaz nekem azóta sincs vele semmi gond, de mintha úgy emlékeznék, hogy még mielött megvettem volna onnan, (többen szintén onnan vásárolták) valakinek azt hiszem előjött az a csúnya kijelzőprobléma, de azonnal kicserélték neki, asszem ez benne is van a fogyasztóvédelmi szabályzatba, hogy ha pár napon belöl (talán 3 nap?) elromlik, akkor cserélik. Többet nem tudok az ottani gariról, a másik eset az volt, hogy valakinek elromlott, de nem tudom melyik gsm boltból vehette ezt a készüléket, de ha jól emlékszem az is ugyanilyen EU-s gari volt, szóval 2-2.5 hét volt a javítás, ha jól emlékszem. Persze ezt az időt visszaadják a garanciába, nem fog kiesni a gariból az az idő amig javítják.
Jó ideje nem kísértem már figyelemmel az i8000-res híreket, megjelent már itthon a pda? szolgáltatókhoz került már be?
Jah és felteszem a legnoobabb kérdésem: mi van a winmo 6.5-tel? Hivatalosan kint van már? mindenki felfrissített már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest