Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
user137
őstag
marketen van Angry Birds full, ingyen, aki még nem látta, zúzzátok!
-
Stema
tag
Ha valakinek van root-olt telója, az légyszives a "/system/media/audio/ui/Morning.ogg"-ot küldje már el nekem, thx
-
leslien
nagyúr
válasz masterful87 #13193 üzenetére
köszönöm mind 2 választ
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
masterful87
senior tag
válasz leslien #13182 üzenetére
Processzor órajel, és terhelés ellenőrzésére:
SystemPanelLite Task Manager[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Hanussen #13190 üzenetére
Szerintem sem tűnt el. Oda is van írva a mobilszám fölé, hogy Mobil hívása. Teljesen logikusnak tűnik.
diamond1: A frissítéses dolog érdekes és gyanakvásra adhat okot...
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Hanussen
csendes tag
Van egy kis problémám miután ODIN-al felraktam a FROYO-t. (Samfirmware-ról a I9000XXJPM-et.) Azóta a névjegyeknél eltűnt a zöld hívás gomb. Üzenetet lehet küldeni és videó hívást kezdeményezni de a hívás gomb az nincs ott. Viszont a TELEFON gomb megnyomásával a naplóból kiválasztva egy személyt már ott a zöld hívás gomb. Valami gond lehet a névjegyekkel. Minden beállítást átnéztem, nem tudok rájönni mi lehet a gebasz. Van valami ötletetek?
-
leslien
nagyúr
pls vki
-
madGPS
csendes tag
válasz diamond1 #13184 üzenetére
Asztaqrva... (oke ketszer pofanvagtam magam a csunya beszedert de ez akkor is kikivankozott) Remelem el nem mondhatom mennyire kib@szottul remelem, hogy azert tortenik mindez mert az upgrade veletlenul ment ki es/vagy eszrevettek hogy amit GPS javitas cimszo alatt akartak letolni az emberek torkan az akkora epic fail mint ide Honolulu.
Amugy meg tudom erositeni, az a hack amivel en a froyot (JP6) felraktam (aztan az eclairt vissza) most JM2/1-et kinal fel JF3-ra upgrade-kent.
Mennire utalom ezt. miota megvan ez a szajbacseszett telefon kb ez megy folyton. Remeny hogy javithato aztan pofaraeses, aztan ujra remeny es megint pofaraeses. Most megint ugy tunik van meg remeny... USA-ban nem csodalnam ha valamelyik tulaj ettol bekattanna es bemenne egy Samsung szervizbe egy rohadt nagy shotgunnal kiadni a gozt magabol.
-
-
Begi
senior tag
-
diamond1
tag
az a helyzet, hogy szerintem ha valaki most akar frissíteni az XEE product codedal froyora nem fog sikerülni neki?!
arra is azt irja, hogy a készüléken üzemelő verzió nem frissíthető.
amikor én frissítettem erre a svéd romra, akkor még azt írta, hogy a legfrisebbet használom.akkor ez most hogy!?
megszüntették azt is ami volt?
mindenesetre nagyon érdekes dolgok vannak itt... -
Lall
veterán
Froyo van a telefonon? Mert az engem is szopaott vagy 2 percig. Ugyanis ha hosszan nyomod a bekapcsolót, akkor ott tudod a mobilnetet aktiválni és deaktiválni a switchpro pedig teljesen bezavarta. Ha froyod van ne a switchpro-val kapcsolgasd a netet.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
leslien
nagyúr
üdv mindenkinek! kérdésem lenne: melyik progival tudom ellenőrizni a cpu-t v hol találom a telóban?
[ Szerkesztve ]
-
Padam
aktív tag
T-mobile-osként a hozzáférési pontoknál, melyiket kell használjam a Media Mania S díjcsomagnál ebből: (http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/keszulekek/telefonok/samsung/Samsung_Galaxy_S.pdf)
internet beállítás vagy web 'n' walk-ost?Upadte: igaziból egyikkel se megy az intenrnet. SwitchPro widgetet használok és abban aktiválnám a data connection-t, viszont nem akar aktiválódni.
Van tippetek, hogy mi lehet a baj?[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz roti86 #13168 üzenetére
Kb. másfél percembe telt: google fordítóba beírod, hogy samsung galaxy s ár, lefordíttatod szlovákra, majd google.sk és lőn világosság. Mint az árból kiderül ott is kb. ennyi mint itt. Ahogy szoktam volt mondani: csodák nincsenek!
-
BOTICSELLI
tag
Hol a Froyo-nk?
Nem várom mint a messiást (most a JPK van fennt nálam), csak arról van szó, hogy szeretném már feltenni a hivatalosat és azt belakni, finomhangolni.http://www.facebook.com/SBMembersOnly
-
Rike
tag
válasz user137 #13175 üzenetére
nekem mostanaban azt jatsza a telefonom hogy ejszaka es kizarolag ejszaka fogja magat es ujraindul! ugy ejfel es 2 kozott szokta ezt osszehozni o.0
valaki hasonlo tapasztalat?
nem mintha akkor telefonalnek es szakadna meg vagy tenne tonkre a legjobb flipperkorom de azert megiscsak fura....Bender's humor by Microsoft Joke
-
user137
őstag
válasz Dare2Live #13173 üzenetére
Érdekes, nekem a copilot hiba nélkül megy, 10-20 méterekre hibamentesen. kanyarodással kanyarodik, nemkanyarodáskor újratervez, nem megy 60 métereket... igaz, ha beemelem a kocsiba az ablakból, akkor már néha le-leszakad, de ennyivel együtt tudok élni.
a raw data meg kit érdekel? ott a GPS program, az majd kikockázza a tüske jellegű hibákat.
-
Dare2Live
félisten
válasz ForRedGlory #13147 üzenetére
Ha megjön a hivatalos 2.2 én csinálok belölle egy logout írást is.
És mivel k*ra unom a "mi vagyunk hülyék" beszólásokat direkte lesz video, ahol az i9000 mellett ott lesz egy másik Androidos modell ami nem 1perc alatt HASZNÁl 4müholdat, hanem 10sec alatt 7et, ami nem téved 100meket, hanem max 10et. ami ha megállok 1secen belül megáll és nem megy tovább 50-60mert....
Majd aztán lehet vitatkozni a videoval, hogy deee biztos hamisítottam, meg fémlapot szereltem az i9000 mögé, hog szarnak tünjön, nincs is semmi baja csak és vagyok egy akkora szardarab, hogy rossz színben akarom feltüntetni. (Meg is fogom forgatni, hogy látszodjon nincs fémdarab... )
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
GML
őstag
válasz mutthafatha #13171 üzenetére
Valahol az volt, hogy TM-ben lehet megtekinteni a többi FW-t. Nem kell valamit átírni?
-
GML
őstag
Test mode-ban hogyan lehet előhozni a "többi" FW-t? ere tudna nekem valaki mondani valami hasznosat?
-
Vagany
őstag
Én már tudom miért lett Galaxy S a neve: mert a GPS-ből csak az S van benne, a G meg a P kimaradt .
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
roti86
őstag
Erre tudtok valamit mondani? Állítólag 87ezer ft kártyafüggetlenül, de gyanítom,hogy kacsa.
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
[link] Egy kis összehasonlítás Nokia N8-cal.
-
daninet
veterán
Arra van megoldás, hogy csak bizonyos alkalmazásokat forgasson el? Pl a névjegyzék vagy a beállítások menü fölöslegesen forog el szerintem, és külön zavaró ha nem lépkedek ki a mmenüből csak kilövöm a telót és utána elforgatva nyitja vissza holott már nem úgy tartom a telót. Sztupy froyo
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
mutthafatha
csendes tag
Hat ugy tunik ma sem eszunk fagyasztott joghurtot...
-
munnergep
senior tag
Szöulban lassan letelik a munkaidő, ma sem csináltak semmit?
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
zolmesz
aktív tag
Compi.hu, nevet váltottál MadGPS-re?
A hozzászólásokat mintha "Tőle" másoltad volna
Ja, és nem rosszindulatból, vagy kötekedésileg írtam, csak feltűnt a hasonlóság.[ Szerkesztve ]
-
atti5234
csendes tag
Sziasztok van valami jó vírusirtó androidra ? Vagy kell egyáltalán ?
-
tybsen
addikt
Sziasztok,
én egyelőre a KIES installáláson sem jutok túl, 49%-on megakad a .NET Framework 4.0 installálási hiba miatt.
Egy külföldi fórumon olvastam ugyanezt a jelenséget, de a srácnak magától megoldódott a probléma, szóval nem tudom, hogy mit lehetne tenni - valakinek van ilyen tapasztalata esetleg?
Köszi
-
Manka76
senior tag
válasz kutkut #13151 üzenetére
Hello
Csak ugy tudsz hogy ha megadsz egy működő SMTP szervert a kimenő beállításoknál. Én pl. a Gmail beállításokat használom hozzá és úgy tökéletesen müködik. De lehet hogy van más megoldás is.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Hogy tudok beállítani freemailes fiókot?
Mindig azt írja, hogy sikertelen...Meizu MX3 32GB
-
Padam
aktív tag
Atlag felhasznalasra szerintetek eleg az 500mb-os adatforgalom?
Ti mennyit szoktatok hasznalni kb egy honapban? -
OutsideR
aktív tag
válasz ForRedGlory #13147 üzenetére
Mert szar, és a megváltó Hivatalos Froyo se teszi rendbe, és amit már többen írtak nem poén hogy egy 130-ezres cuccban szarabb legyen a gps mint egy 20ezresben.
-
ForRedGlory
félisten
Bakker, még mindig a GPS megy, beszarok
-
DarkByte
addikt
Jövőhét elején várható a brit Froyo ROM kikerülésének bejelentése: [link]
-
kutkut
addikt
-
mutthafatha
csendes tag
válasz kutkut #13140 üzenetére
Semennyire. Ugy van kitalalva a rendszer hogy nagyjabol optimalisan mukodjon, ennek siman keresztbe tehetsz ha belenyulsz. Majd akkor aggodjal, ha egyszer out of memory hibauzenetet latsz, addig izirajder ocsem. Azokat a dolgokat amik hatterben futva zabaljak az akksit ok nelkul meg nem kiloni kell, hanem eltavolitani vegleg (uninstall).
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Mennyire kell az SGS-hez az "Advanced Task Killer Pro" (ezt ajánlották)? Csak azért kérdezem, mert az enyémen (Telenoros) van feladatkezelő, amivel be tudom csukni az appokat.
Viszont bekapcsolásnál kb. 170 megát ír a RAM-nál. Majd megnyitom a zenéket, internetet, galériát, amelyeket be is csukom (aktív alkalmazásoknál összes bezárása). Ekkor viszont már 200MB-ot ít. Az a kérdésem, ilyenkor tényleg eszi a RAM-ot, meg az aksit, vagy csak a számot írja rosszul? Ezen tudna segíteni a task killer?Meizu MX3 32GB
-
roti86
őstag
Nem tudjátok mennyi a Galaxy S ára Szlovákiában kártyafüggetlenül?
Sajnos google-el nem találtam semmi használhatót, talán rosszul kerestem... esetleg ha megnézné valaki..
-
JJ hunter
aktív tag
válasz tariattila #13132 üzenetére
ennek a bizonyításához "csupán" 1 autó és 2 különböző SGS kell(ene)...
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
bossvico
senior tag
Új játékot próbálgatok, melynek kellékei:
Egy csudálatos Galaxy S
Egy wlan router a wifi kapcsolathoz
Egy Win 7 rendszer a gépen.És kész a DLNA lejátszás, a készüléken meglévő médiák, monitoron történő nézegetésére.
Erről eddig, lehet csak számomra tűnik úgy, de nem esett sok szó. Ja tudja oké, de nekem sincs ilyen LCD tv-m, ezért nem is foglalkoztam vele. De egyik nap jött a világosság, hát a Win 7 beépített média playere támogatja.
Összepárosítottam őket és azóta boldogan nézegetem a telóval rögzített képeket, videokat a nagy 22-es monitoromon, mindenféle madzagok nélkül.Leírás a beállításokhoz itt.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
Munszu360
csendes tag
[link]Valaki tudna segíteni?
-
madGPS
csendes tag
válasz masterful87 #13126 üzenetére
Magyarorszagon potakksit 2500 korul kapsz hozza itt
Esetleg ebayen erdemes meg szetnezni.
-
daninet
veterán
válasz tariattila #13130 üzenetére
miez a wipe-os dolog?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
tariattila
veterán
válasz Robertoq #13131 üzenetére
simán lehet bizonyos szériák hibája is... de mint őrültGPS barátunk mondá : ez soha nem fog kiderülni a beletörődés miatt...
és azért mert napi rendszerességgel az emberek kis %-a használja a gépéest...
így szépen el is tusolódik a nagy csamcsungvilágban ez a kis málőroff: amúgy én is direkt húzgálom össze vissza...
[ Szerkesztve ]
-
Robertoq
őstag
válasz madGPS #13119 üzenetére
Azt direkt kézzel húzgáltam össze-vissza, nem akartam megmutatni merre lakom, de elég jól kielemezted
Azért egy kicsit túlzásba estél Én azt írtam, hogy Semmilyen problémám nem volt (NEKEM). Én a saját tapasztalatomat mondtam el, nem akartalak/akarlak/foglak meggyőzni semmiről. Meg ugye nem feltételezd, hogy azt írnám, hogy NEKEM jól működik, ha nem így lenne.
Sőt azt is elismertem van, hogy néha félreugrik és az is tény, hogy ez városi jelenség. De nekem a navigáció ezt szépen lekezeli, ezért nem is dobál ide-oda. -
Gigabyga
aktív tag
Milyen progival nézitek az útvonalat amit bejártatok a sima google map-al vagy a Navigáció részével?Kipróbálnám én is mert a GPS dologgal még nem foglalkoztam...
-
masterful87
senior tag
válasz madGPS #13123 üzenetére
Hát az biztos, hogy nem százas a GPS, tényleg lehetnek rossz napjai.
De én tényleg megörültem neki, hogy azt az egy elkóricálást leszámítva végig hiba nélkül navigált! Na persze nem bérházak között!
Előbb rányomtam Google Maps-re, meg is talált az ablak mellett, de aztán sétálni támadt kedve és elkezdett egy kicsit bóklászni erre meg arra.
Ellenben a Maps (-) nevű progival, ami nem hajlandó tágítani attól a ponttól, ahova lerakott az első percben.
MÁS:
Pont tőled olvastam, hogy vettél hozzá pótakksit is. Én is tervezem egy tartalék akksi beszerzését, mi ennek a pontos típusa? Hol lehet kapni, és milyen "olcsón"? -
-
daninet
veterán
SztupY froyo nektek nem darabos néha? (már aki azt használja) Nekem naponta kell restartolnom, mert van hogy 5-6 mp (!!) mire megnyitja a névjegyzéket (kb 100 név belső memből nincs kép stb.)
ötlet?Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
madGPS
csendes tag
válasz masterful87 #13122 üzenetére
En sem vagyok kifejezetten alapbol a GPS megszallotja, szamomra ez is csak egy fontos eszkoz. Szeretek gondolni egyet, beulni az automba es 2-3 hetig csak menni es menni total ismeretlen helyeken. Es azt remeltem, hogy az SGS lesz az az eszkoz (a specifikacioi alapjan annak kene lennie) amivel a tobb magammal hurcolt kütyüt egyetlen darabba surithetem ossze. De ettol sajnos a GPS miatt baromi messze vagyok. Egy 20 es 30 ezer forint koze eso akarmilyen noname kinai PNA odab@szik neki mind pontossagban, mind megbizhatosagban, hogy egy kb ugyanennyit kostalo Vodafone 845-rol mar ne is beszeljunk. En meg kiadtam erte cca 130 rugot.
Es raadasul olyan, mint egy hisztis icsa. Van, hogy hibatlanul funkcional napokig, aztan a legdurvabb helyzetben jon ra az otperc. Es ugye egy eszkoz amiben vezetes kozben nem bizhatok meg 100%-osan, abban semennyire sem bizhatok meg.[ Szerkesztve ]
-
masterful87
senior tag
válasz madGPS #13046 üzenetére
Igazad van, én nem vagyok a GPS megszállottja, nem tudom milyen egy vér profi GPS, és még nem volt "szerencsém" a párhuzamos út túloldalára átesni!
De a sok elkeserítő GPS beszámoló után kifejezetten megörültem ennek az SGS nyújtotta teljesítménynek, mert valóban, nekem az autós navigációhoz tökéletes!Amikor nyílt terepen egyszer elkóricált, az Tata és Környe között volt, különben szépen végig vezetett Oroszlányig, úgy hogy 5* is újratervezett amikorra végre megtaláltuk a közös utat!
Hazafelé meg Oroszlány Tatabánya irányába, minden gond nélkül, más felé mentem azt is gyorsan megoldotta, és megint egy felé akartunk menni! Amikor én megálltam akkor a térkép is megállt! Amikor 55tel mentem akkor már szólt is! Ahogy a 90ből 50 lett, szintén rögtön szólt!
Utána Tatabányáról Tatára autópályán, ezt is hiba nélkül és pontosan teljesítette.
Összeségében a 40-50 perces autós navi alatt egyszer veszítette el a jelet garantáltan, különben minden tökéletes volt.Nem vagyunk egyformák, nekem nem igényem hogy geocaching-eljek vele Budapesten a bérházak között.
De még egyszer kiemelném, engem meglepett hogy autós navigációra igazából nem egész jó, én sokkal rosszabbra számítottam.
-
madGPS
csendes tag
válasz GabeTheWhite #13120 üzenetére
Az ehes diszno, a makk meg az alom esete jut rola eszembe
-
madGPS
csendes tag
válasz Robertoq #13114 üzenetére
Hat persze, igazad van, ez a reszleted peldaul kifejezetten hibatlan GPS-re utal. Ja es gyalog, zsebben sem kunszt a pusztaban jelet fogni, probald ki ugyan azt egy nagyvarosban. Es pont mivel nem szar mindenkinek, azert valoszinu, hogy hardveres problema. Valami tureshatar tul kozel van a gyartasbol szarmazo szorashoz.
De tudod mit? Dugd csak nyugodtan a homokba a fejed es hidd el hogy nincs semmi problemaja az SGS GPS vevojenek. Ha neked ez a fincsi Leonardo... Csak vigyazz, veletlenul bele ne oplvass ebbe vagy ebbe mert rogton oda a hit a vilag tokeletessegerol.
P.S. Pont azert fogja lesz@rni a samsung a problemat mert hozzad hasonloan az emberek 99%-a meggyozi magat es egymast is, hogy nincs itt semmifele GPS problema. Mint ahogy globalis felmelegedes sincs.
[ Szerkesztve ]
-
Kakumix
senior tag
válasz Sofian #13113 üzenetére
Ennél többet még nem tennék, hozzá mert még csak valami őskövület van a telómon (JF5 vagy JFB nem is tudom melyiket kell nézni) és a mai teszt alapján amit egy padra kitéve ejtettem meg, 5 perc alatt 264 (bocsi javítottam 462-ről) métert tett meg a pad és többször is keresztülment 10 emeletes panelházakon. Valójában kb. 10 másodpercig mutatta nagyjából jól a pozíciót (5m sugarú körbe belefért) úgy, hogy közben 5-10 méteres pontosságot írt ki. Nem túl biztató, de innen könnyű lenne fejlődni. Ennél még a Diamond-om GPS-e is jobb és ez nagy szó!szerk.: Közben pont ezt a JF5-öt dicsérték ketten is. Sírjak vagy nevessek?
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
user137
őstag
Ma JM2-n nyomtam egy Reply All-t egy Gmailes levélre, és mindenkinek elment a válasz, csak a küldőnek nem - ilyet láttatok már?
azonkívül a kamera fagyogyat, az elmúlt 3 hétben már 3x volt akksikivevős szituáció....
-
Munszu360
csendes tag
Felraktam a gyàri froyot, de a vàrakozàsaimmal ellentètben nem engedèlyezte a 3 gombos recoveryt. Szòval, az lenne a kèrdèsem, hogy hogyan tudnàm rà vissza varàzsolni a gyàri èclairt? Megpròpàlkoznèk a bell frissìtèssel, mert elèg fàjò pont a recovery hiánya.
-
Robertoq
őstag
válasz madGPS #13112 üzenetére
Én július elsején vettem a telefont, van benn pár ezer km gps szempontjából.
És mentem pontosan ott ahova Te linkeltél
Semmilyen problémám nem volt szervízutakkal és sehol máshol se a 4 hónap alatt!!! Gyalog, zsebben se Nem mondom, hogy nem ront el 1-2 sarkot, de hát arra van a szerkesztés gomb... Sőt nekem még a már ősrégi JF5 van, semmi gps toldás-foldozás. És 10mp alatt jelet is talál. És írták már páran, hogy nekik is ok, szóval ha hardveres, akkor miért nem rossz mindenkinek??? -
madGPS
csendes tag
válasz Sofian #13095 üzenetére
Igen elhittem neki.
Pedig ez a GPS bakker meg akkor is hazudik amikor kerdez...
Hangsúlyozandó, hogy a navi szoftveren is sok múlik...nekem igo pl. sohasem csinált olyat, hogy autópályán 120-al megyek és a gps pontatlansága miatt hirtelen rádob egy autópályát keresztező útra...mivel ez le van kezelve igoban...
Az SGS GPS-e arrol is gondoskodik. hogy ami le van kezelve sokszor az se mukodhessen. Mondok egy velem a valosagban is megesett peldat:
Mesz mondjuk valahol itt a vaci uton. A terkepen latszik, hogy a vacitol mindket oldalra ugy 20 meternyire fut egy-egy szerviz ut. A te tervezett utvonalad a vaci uton halad, am a GPS hebe-hoba elkalandozik a szervizutakhoz kozelebb eso reszre, de ugyanakkor pontosagnak mondjuk 30 metert ad a navigacios program fele. No panic, a tervezett ut pontossagon belul van a poziciohoz kepest. Mas a helyzet ha a jelentett pontossag mondjuk 5 meter. Ekkor mar nem fogja azt hinni a navigacio, hogy a tervezett uton haladsz, hanem ratesz a legkozelebbi utra, azaz a szerviz utra.
Szoval a pontatlansag onmagaban meg nem lenne akkora baj, de a hamis pontossag visszajelzesevel egyut mar okozhat meleg helyzeteket.[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz Kakumix #13105 üzenetére
Igen, én is ezért kérdem, mert az biztos hogy telenor-os rom frissül rá, csak hogy ahhoz hogy ezt felajánlja majd a kies, ahhoz maradhat e benne a djuice-os sim? De nem oszt nem szoroz végülis, mert kicserélem, csak valakinek van e erröl vmi infója?
Szerk.: Értem, köszike.
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
Ha telenor-osan veszem, de djuice-os sim-mel használom, akkor telenor-os frissítést fog felajánlani majd a Kies? Vagy visszakell tenni a telenor-os sim-et, frissíteni, és ugy vissza a djuice-os?
-
csab2
veterán
válasz GabeTheWhite #13097 üzenetére
Quick Settings
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
ForRedGlory
félisten
Ez volt a háttérkép a westendi T-Pontban a Galaxyn... Polyénos... Le is cseréltem rögtön egy live wallpaperre...
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat