Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Aktív témák
-
GML
őstag
válasz mutthafatha #13171 üzenetére
Valahol az volt, hogy TM-ben lehet megtekinteni a többi FW-t. Nem kell valamit átírni?
-
kutkut
addikt
-
Lall
veterán
válasz mutthafatha #13083 üzenetére
Mert erre a régióra a JPM lesz a hivatalos? Honnan van ez az info? Nem tudom azért kérdezem.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz mutthafatha #13075 üzenetére
Miért rakná vissza? Win7 van a gépemen, de nem gondolkozom az XP visszarakásán. Természetesen mindenki csak saját felelősségre, mert még ez sem a teljesen hivatalos út, de az Odin módszernél (amit én pl. favorizálok) és samfirmware.com-n beszerzett firmwarek-nél mindenképp hivatalosabb.
sz.zs.: Nekem is ezt írta, majd tovább telepített és működik a KIES.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
senior tag
válasz mutthafatha #12947 üzenetére
Persze már egy párszor.
rankesz: Köszi, de sajnos így sem működik.
Az MTP device telepítése során hiba lép fel.
Valakinek vmi ötlet?Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
tariattila
veterán
válasz mutthafatha #12762 üzenetére
na miújs brada? meg volt a teszt? egy logra vevő lennék...
természetesen beállítások leírásával...[ Szerkesztve ]
-
Hanussen
csendes tag
válasz mutthafatha #12762 üzenetére
Lagfix volt fent. Azóta felraktam manuálisan. (Lásd fentebb.) Szoptam vele rendesen.
Rootolni hogy lehet Froyot?
[ Szerkesztve ]
-
Hanussen
csendes tag
válasz mutthafatha #12724 üzenetére
Ez nagyon jól hangzik, köszi a tippet! Most hogy néz ki, ugye a hétvégén megérkezik hozzánk is?
-
redXIII
senior tag
válasz mutthafatha #12724 üzenetére
Köszi)
Elvileg áttirhatta az odinos frissités a product codot?Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Viktor X
tag
válasz mutthafatha #12717 üzenetére
Mért lenne bűncselekmény? Nem mondta, hogy a mások hálózatát akarja feltörni. Ha csak szakmailag akar fejlődni és a saját hálózatával játszik akkor nincs benne semmi törvénybe ütköző.
Hogy a témába illőt is írjak, végre megjött a telefonom viszont pixelhibás úgyhogy felhívtam a Telenort, elméletileg utána néznek mi van ilyenkor (csere vagy javítás) és visszahívnak. Valaki nem tudja esetleg, hogy kicserélik-e? (3 napon belül vagyok) Ha Samsung márkaboltba veszem azt tudom hogy kicserélik, remélem ezt is.
-
redXIII
senior tag
válasz mutthafatha #12711 üzenetére
Na ez engem is éredkelne.Független teló,a product codom XEU,és JM7 van a telón.Én akkor most mire számithatok?
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
pasionales
tag
válasz mutthafatha #12715 üzenetére
Mondjuk tőled nem is vártam mást....
-
Hanussen
csendes tag
válasz mutthafatha #12651 üzenetére
Szagértő urak, nemrégen feltoltam a gyárilag független telefonomra a I9000XWJM8-at. Most felraktam a legújabb KIES-t és nem ír ki semmit a firmware frissítésnél. Ezek után ha szeretném felrakni a FROYO-t akkor nincs más lehetőségem mint I9000XXJPM ODIN-al? Szeretném a KIES-t használni mert biztonságosabbnak tűnik, de gondolom a I9000XWJM8 után ezt elfelejthetem.
-
matt22
tag
válasz mutthafatha #12685 üzenetére
Nem hallottál még az időeltolódásról?
-
Skynet258
veterán
válasz mutthafatha #12685 üzenetére
Nálam be se jön a linkre semmi... gondolom le is kapták.
[ Szerkesztve ]
-
mutthafatha
csendes tag
válasz mutthafatha #12684 üzenetére
A hivatalos bejelentes igy kezdodik: SEOUL, Korea – October 18, 2010 OMFG ROTFLMAOPIM hogy ezek mekkora luzerek basszus.
-
ForRedGlory
félisten
válasz mutthafatha #12651 üzenetére
Akkor azt hiszem elnézést lehet kérni a Samsungtól, akik véres szájjal szidták mint a bokrot...
-
bossvico
senior tag
válasz mutthafatha #12659 üzenetére
Na az a 2. meglepő, akkor mindjárt mi is kapjuk, há miattuk szórakozunk már hetek óta.
küldjünk nekik sms bombát.
[ Szerkesztve ]
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
makaveli666
senior tag
válasz mutthafatha #12656 üzenetére
Oké köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest