Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
user137
őstag
Urak, h inkább legyünk konstruktívak - valaki segít egy kezdőnek (nekem ) Telenor-függő telóval értelmes marketet varázsolni? A MarketEnabler nem tudja átállítani a szolgáltatókódot - ez gondolom a simlock miatt lehet?
Hogy tudnék Taskert, Home Dock-ot, és értelmes, ámbár a régiónkra nem elérhető progikat telepíteni?
(mi értelme van ennek a régiólocknak, amikor a mi régiónkban meg feltűnnek a portugál appok?!?)
-
user137
őstag
válasz madGPS #13390 üzenetére
Hiszti. Ha hibás a GPS-ed, mert 10-20-30-50-100 métereket téved, akkor vidd vissza gariba a telefont. Nekem nem hibás, nem geocachelni járok vele ugyan, hanem vezetek. Rajtam kívül ti ketten (egyedül?) hisztiztek sokezer hsz óta compi.hu-val, a többiek közül senki nem fakadt ki, h mi mekkora szar. Az, h a GPS nyers adat mellémér, azt majd a szoftver ellensúlyozza, arra van. Az meg, h egy rendes 100ezres GPS eszköz teljesítményét egyetlen mai mobiltelefon sem közelíti meg, azt ugye nem kell taglalni.
(Majd ha jársz Land Rover találkozókra, akkor elkezded értékelni a Garmin standalone készülékeit, addig meg felesleges a vinnyogás.)
Sokan ugy gondoljak, hogy inkabb legyen egy olyan keszulekuk ami kevesebbet vallal, de amit vallal azt tudja, es az esetleges menet kozben kiderulo hibakat nem elsumakoljak, hanem javitjak.
ezt a készüléket úgy hívják, h iPhone (bármennyire is fáj leírni )
-
legenda
válasz madGPS #13394 üzenetére
gyenge hangerő - még a megfelelő kód segítségével, a szervizes menüben történő maximalizálást követően is! zajos környezetben alig hallottam azt, akivel beszéltem!
a galaxy s alapon is jóval hangosabb - és ez még ezen telcsinél is fokozható (lenne) a szervizes menüben -, pedig nem ez a leghangosabb telcsi...GML; nekem be is tenné a kiskaput, ha nem folytatná automatikusan, hanem ismét manuálisan kellene bekapcsolgatni...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
GML
őstag
Valaki álljon az ablakom alá, mert mindjárt kib*szom ezt a szart. milyen szar bug, hogy zenehallgatás közbe hívnak, akkor egyből folytatódik a zene, amint leteszem a telefont???!! majdnem eldobtam ijedtemben, hogy mi a pék nemiszervét csinál. Van erre valami orvosság?
-
madGPS
csendes tag
válasz hülyegyerek #13393 üzenetére
Mondj olyan dolgot ami olyan szinten problemas az x10-en mint a GPS az SGS-en. Onnantol hogy minden mukodik ahogy kell, a firmware upgrade az "jo ha van" jellegu dolog. SGS-en viszont a nem megbizhatoan mukodo GPS javitasat lebegteti a samsuck az upgrade-del osszekotve. Nagyon nem ugyan az a szituegy amugy teljes mertekben mukodo eszkozon rancfelvarrasra varni, mint egy hibasan mukodo eszkozon a javitasra.
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Hogy lehetne beállitani, hogy ne csinálja azt az idegesítő pittyogást a menüben, a kamera hang viszont megmaradjon? -Ki tudom kapcsolni, de csak mind a kettőt
Meizu MX3 32GB
-
madGPS
csendes tag
válasz user137 #13376 üzenetére
ha már mindenki le akar mondani az SGS-ről a GPS "hiba" miatt blahblahblah...
Egyreszt van akinek a GPS egy nelkulozhetetlen feature a telefonban, Masreszt ha nem tudjak szoftveresen javitani (azaz hardver hiba) a samsuck az elso pillanattol kezdve folyamatosan hazudott a GPS problemaval kuzdo SGS tulajoknak. Harmadreszt az, hogy a telefon ilyen szinten problemas GPS-szel kerult kiadasra nagyjabol elarulja milyen minosegbiztositas lehet a nagyhiru koreai csodanal. Nalunk egy ilyen bakinal jo esellyel repulne nem csak a komplett QA, hanem a fejlesztes jo resze is. Negyedreszt az amit a froyo release-zel muvelnek lassan egy brazil szappanoperat is megszegyenit. Hosszu tavon szerinted mire lehet szamitani support tekinteteben egy ilyen cegtol?
Sokan ugy gondoljak, hogy inkabb legyen egy olyan keszulekuk ami kevesebbet vallal, de amit vallal azt tudja, es az esetleges menet kozben kiderulo hibakat nem elsumakoljak, hanem javitjak. -
Metacska
aktív tag
Halihó!
Nos a készüléket kicseréltem másodszorra is. 1 hét alatt most már ez a harmadik a kezemben.
Az akku gond remélem megoldódik, e tekintetben még nem tudok nyilatkozni. Viszont az előző GPS-et először a házban próbáltam ki, és nem talált jelet. ezzel szintén először a házban próbálkoztam ugyanazon a helyen, ahol az előzővel.
Nem kellett neki fél perc sem és már meg is talált.
Ne mondjátok, hogy véletlen!
-
makaveli666
senior tag
Én személyes véleményem, hogy meg fogjuk még ezt kapni (most tudom, hogy le fognak hurrogni). De ha talán mégse kapnánk meg az 100% hogy lesznek főzött romok stb stb...
És amúgy a 2.1 ről 2.2 az 0.1 verziószám növekedés... ez egy kisebb frissítés. Ha 1 verziószámot granatál a samu akkor a 3.0 is tuti, hogy meglesz. Csak kérdés, hogy mikor amikor már a 4.0 jön?[ Szerkesztve ]
-
Bagan
aktív tag
Már Decemberben jön a 3.0, mi még a 2.2-t sem kaptuk meg a hivatalos úton. Nem is fogjuk?!
Samsung csak +1 veriószámot szokott támogatni a készülékeire, nem? Vagy hogy is szokott ez lenni?"Az Android 3.0 megjelenésével szétválik két ágra az operációs rendszer, az olcsóbb, gyengébb telefonok számára marad a 2.1 / 2.2 vonal, még a drágább, újabb és persze erősebb mobiloknak pedig a 3.0."
3.0 rendszerkövetelményei:
* 1GHZ processzor
* 512MB ROM
* 3,5 ” kijelző
Szerintetek megkapjuk vagy felesleges álmodozni? -
user137
őstag
válasz zorromoto #13377 üzenetére
várjál kolléga, ha jól tudom eddig 2db hivatalos 2.2 device van a piacon, a Nexus1 és a Galaxy Tab - a HTC hivatalosan támogatja már a 2.2-t?
Az, h a gingerbreadről _beszélnek_, az nem jelenti azt, h fél éven belül lenne belőle bármilyen termék is. Sztm lesz az 2011 közepe is, amíg megjelenik bármi béta belőle.
-
makaveli666
senior tag
válasz hülyegyerek #13380 üzenetére
akkor tolhatod... azon se csodálkoznék, ha majd csak november végefele jönne ki froyo...
-
Kari1
aktív tag
válasz zorromoto #13377 üzenetére
A frissítéssel kapcsolatban csak annyit hogy a htc desire és a sgs között 3 hónap van megjelenésben a desire froyo megjelenése aug 2 tehát ha itt nézzük a 3 hónap csúszást akkor még időben vannak. Az már nagyobb probléma hogy normális ügyfél kommunikáció nincs, hogy mikor fog kijönni. Csak pletykákra lehet alapozni illetve 1-2 ország megkapja mások meg nem...
-
user137
őstag
válasz user137 #13374 üzenetére
Samsung Galaxy S t959 Desktop Dock officiális oldal.
A programot nem találom a marketen...
-
hülyegyerek
addikt
Ha tényleg csak novemberben lesz hivatalos ápdét,már tolom is fel Sztupy jpm-ét....
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Skynet258
veterán
válasz user137 #13374 üzenetére
Annyival kiegészíteném, hogy figyeljetek oda, mert a bölcsőből létezik vagy 4 féle is, mindnél eltérő helyen van az USB csati (sima S, Fascinate, stb). Szóval ha nem jót szereztek be, akkor nem lehet majd csatlakoztatni. Ez az egyik, a másik meg, hogy két külföldi felhasználótól is olvastam, hogy hibás a dizájn: mivel a hangerő gombok a készülék "alá" kerülnek a bölcsőben, szinte hozzá sem kell érni, és benyomódik a "hangerő le" gomb. Ez pedig azt jelenti, hogy lehet észre sem veszed, és csöndben lesz a telefon... Nem tudom, ennyi pénzt ez így szerintem nem ér meg, persze mindenki maga döntse el.
10 dolcsi körül már vannak utángyártott darabok, amik bár nem így néznek ki, és állítva kell beléjük tenni a telefont, jó alternatívák lehetnek, ha valaki ilyet szeretne.
-
zorromoto
senior tag
válasz user137 #13376 üzenetére
Csere készülékként csakis a desire HD jöhet szóba de arról is természetsen még kiderűlhet bármi xar.Az akku időt lexarom mivel ezt is naponta tőltöm.Viszont update tekintetben a nyakam teszem rá hogy a HTC jobb lesz mindig .Ezt aszem a mellékelt ábra is mutatja(froyo).Félreértés ne essék én sem szeretnék mindenáron cserélgetni mert tudjuk hogy az ilyen fajta project pénzbukóval jár,és azt én sem szarom.
Már 3.0- s ról kezdenek beszrélni.MUÁÁ.hova mire?samura?ugyamá.na ez is ami idegesít. -
user137
őstag
válasz zorromoto #13375 üzenetére
ha már mindenki le akar mondani az SGS-ről a GPS "hiba" miatt, azt megmondjátok, h milyen HTC-t akartok venni helyette? TFT-set, OLED-eset, HD videó nélkülit, fos kamerával? Amit a HTC fel tud mutatni egyedül, az a Sense felület, ami előtt le a kalappal, de egy kis GPS gyengélkedésért kidobni a készüléket... na ne vicceljünk már.
-
zorromoto
senior tag
válasz madGPS #13360 üzenetére
Ez érdekes mert az nem egy noname márka.Nekem pl a notebook-ba is 7 éves már és tökéletes.Tudom persze ez nem jelent semmit.Amúgy engem is kib***túl idegesít ez a dolog még ha tudom is hogy elnavigál bárhova.Annyit mar észrevettem hogy a 90 fokos kanyarok nagyon nem mennek neki, mármint rögzítés szempontjából.Én sem használom nap mint nap a gps-t de ha kedvem támadna bohóckodni a város kellős közepén akkor tudom hogy kiba ideges leszek mert nem szamíthatok rá.S pont a néhai (játszászok ) miatt nem fogok venni még egy erre alkalmas kütyüt.
Ez a véleményem az amúgy nagyon tetsző galaxymról,és azt is tudom ,hogy ha nem javúl akkor én is goo HTC.
Kívancsisagból elkérem majd öcsém 845-ös vodáját egy tesztre.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz theiron320 #13370 üzenetére
Nem, mert ez ugye hw gond, még ha egyidi is.
To all:
Jön a 3.0. Inkább adnák ki végre hivatalosna a Froyo-t.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
user137
őstag
válasz user137 #13359 üzenetére
picit keresgettem, de úgy néz ki, h ez a bölcső dolog elég vaporvare ("mire megjelenne, elpárolog"), pedig hivatalos Samsung accessory lenne. A linkelt boltban is csak "preorder" állapotban van.
Volt egy másik Home Cradle is, amin alul volt hangszóró is, arról sincs semmi hír.
Viszont: a kocsiban fektetve használnám, van valami app, ami elforgatja legalább a home screent meg a híváskezelést landscape módba? A samsung oldalon a Desk Home App-ról beszélnek, de Marketen ilyen nincs.
-
Gengi
senior tag
válasz theiron320 #13366 üzenetére
Uhh ezen problémázol? Ahogy fentebb is írták a két kis nút nem arra van ,hogy fixen benntartsa az aksit. Különben nem bírnád kivenni soha . A hátlap az igazi fogója ennek.Soha nem fog kijönni a helyéről. (ha rajta a hátlap)
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Qru
MODERÁTOR
válasz theiron320 #13367 üzenetére
Csak egyféle képpen tudod betenni az akksit.
Rendesen rajta van a hátlap? Rá kell pattintani a keretre. Ha nem nyomomrá rendesen akkor nekem se tart tökéletesen a hátlap.
#nincsbennetarcsi
-
theiron320
aktív tag
-
theiron320
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.Csak kicsit szomorú vagyok mert kifizettem érte egy csomó pénzt és ilyen.Majd kipróbálom egy másik samu aksival és ha azzal nem csinálja akkor veszek majd egyet.
[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
legenda
válasz theiron320 #13362 üzenetére
igazán nem is értem a problémádat; az akkumulátor érintkező felőli végén van nút mind a két sarkon, illetve a telcsi megfelelő részén két pöcök, amik megtatrják a nútnál fogva az akkumulátort a telcsiben úgy, hogy az érintkezés nem szakadhat meg! amennyiben a másik végén nem emeled ki az akkumulátort, úgy nem tud kiesni az akkumulátor - pláne, ha a telcsin fent a hátlap! levett hátlappal meg kirázható ugyan az akkumulátor - ha a szabad végénél kapja az áldást -, de az miért baj? ha egyben van a telcsi, akkor sem rázogatom, levett hátlappal meg pláne nem!
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz theiron320 #13362 üzenetére
Sztem se fogalakoznak ilyennel. Max ha hátlappal együtt kikapcsolást okozna akkor. Szóval ha nincs rajta a hátlap ne lóbáld a telót.
#nincsbennetarcsi
-
verser233
senior tag
Ha más hibát nem produkál, akkor szerintem nem fogják visszavenni ilyenért, hiszen bajt nem okoz, ahogy szavaidból kivettem.
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
Qru
MODERÁTOR
válasz theiron320 #13358 üzenetére
Nem túl életszerű a dolog igazából... Nekem fixen ott marad. Sőt alig tudom kikapni, ha nincs hosszabb körme az embernek, akkor nem is olyan egyszerű kiszedni az akksit.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
madGPS
csendes tag
válasz zorromoto #13347 üzenetére
Amúgy milyen gps chipp van ebbe a masinában ? Ez külön van benne vagy a fő chipppel van egybeépítve?
Broadcom BCM4751. Az ajfonokban levo BCM4750 tovabbfejlesztese elmeletileg. Kisebb PCB terulet, nagyobb erzekenyseg. Elmeletileg.
Kulon chip, kb annyit lehet rola tudni meg, hogy a szamitasok bizonyos reszet a CPU-ra bizza. (ezert remenykednek meg sokan, hogy a Samsung igeretehez hiven kepes lesz a problemat szoftver oldalrol fixalni)
Kulon erdekes hogy SEMMILYEN gyakorlati infot nem talalni a neten a errol chiprol, meg azt sem tudni hany csatornas GPS vevo epitheto vele.
[ Szerkesztve ]
-
user137
őstag
25 angol font, ami ~8000Ft szállítással.
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni, hogy az normális dolog, hogy ha megrázom egy kicsit a telefont és az akku kijön egy kicsit a helyéről?Úgy értem nem kapcsol ki csak ha megnyomkodom érzem, hogy nem volt a helyén.Ez nagy baj?
Valaki megnézné nekem, hogy ha leveszi a telefon hátlapját és megrázza egy kicsit a telefont akkor kiesik e az aksi?Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
GabeTheWhite
tag
Hát én nem merek romba turkálni. Odáig eljutottam, hogy recovery módba tettem a galaxym, de nem töltök le custom romot, mert ha elveszik gari cseszhetem. Megvárom a hivatalos froyot, addig nem halok meg Amúgy megrendeltem a zagg-os hátfóliát, ha megjön csinálok képeket, de ilyen lesz:
-
Metacska
aktív tag
válasz Szabesz #13351 üzenetére
Szabesz:
Jelenleg azért mert, ha visszaolvasol látod, hogy az előző készülékem már a megvételkor pixelhibás volt, ez a másik új készülék pedig 12 óra készenlét után (se telefonálás - se nyomkodás - se netezés) lemerül.
Most már minden gyanús rajta. Éppen ezért viszem vissza ezt a példányt is...........ezért kérdeztem, hogy ez normális-e.
-
Metacska
aktív tag
Azt nem értem (meilőtt 1 óra múlva ismét visszaviszem a telefon), hogy a task managerben miért látok olyan programokat amiket sose indítok el:
-hangutasítás
-social talk
-üzenetek
-óra
-zenék
-videókteljesen random módon szerepelnek benne programok, ha pedig mindegyiket kilövöm, és nem is nyúlok a telefonhoz, akkor is ezek vagy mások random módon visszatérnek.
Ötlet esetleg?
-
zorromoto
senior tag
Amúgy milyen gps chipp van ebbe a masinában ? Ez külön van benne vagy a fő chipppel van egybeépítve?
-
madGPS
csendes tag
válasz aTom_DJ #13338 üzenetére
Szakállas vicc. Egy bővített magyar mondatban leírhattad volna,
Lehet hogy szakallas vicc de jol ramutat arra, hogy minimalis erofeszitessel magad is megtalalhattad volna a valaszt. Ha te nem vagy hajlando a minimalis erofeszitest sem megtenni, mastol miert varod el?
Látom másoknak is feltűnt, hogy beltérben nem sűrűn van szükség GPS-re.
GPS belterben = GPS szuboptimalis korulmenyek kozott. Csakis optimalis korulmenyek kozott elfogadhatoan mukodo GPS-t nem nehez csinalni, viszont nem is nagyon erdemes. Az eletben ugyanis ritkan fordulnak optimalis korulmenyek elo. A valosagban altalaban van multipath, sot van hogy szinte csak reflektalt jel van. Egy mai atlagosnak mondhato GPS vevotol elvarhato, hogy ezekkel a korulmenyekkel is megbirkozzon nagyobb problemak nelkul. Az SGS GPS vevoje nem ilyen.
Egyszerubben megfogalmazva a belteri GPS teszt arra jo, hogy felmerd mennyire kepes a GPS vevo megbirkozni a szivatos helyzetekkel. De helyette bemehetsz suru erdobe vagy belvarosi szuk utcakba is ha eletszerubb helyzetet szeretnel, csak ezek tobb maceraval jarnak.
[ Szerkesztve ]
-
ryke1
tag
Ugy tunik kicsit eltolodik a hivatalos Froyo:
November elott nem lesz update[ Szerkesztve ]
"Az akadályok azok az ijesztő dolgok, amiket akkor látsz, ha szemedet leveszed a célról" - Curt Carlson
-
csab2
veterán
A legfrissebb (mai) Telenor akciós listában kikerült a Galaxy S mellől a "korlátozott számban" jelző. Úgy látszik kaptak újabb szállítmányt. Ja, és felső kategóriás előfizuval maradt 29 990.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
delbarta
senior tag
Sziasztok. Régebben beszúrt valaki képet olyan gyári kemény tokról, ami olyan mint egy szemüvegtok. Most nem találom. Lehet valahol ilyet kapni? Akár külföldről is, rendelésre? Mert sehol se lelem. Kösz.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
aTom_DJ
tag
válasz madGPS #13334 üzenetére
Szakállas vicc. Egy bővített magyar mondatban leírhattad volna, és akkor az angolul nem értők is tudnák innentől kezdve, hogy miről is beszélünk(ne gyere a google translate-tel légyíszíves)! De ha neked egyszerűbb 2 weboldalt megnyitni, hogy tudjál nekem tinyurl-es linket adni, akkor elérted a célod.
Látom másoknak is feltűnt, hogy beltérben nem sűrűn van szükség GPS-re.
-
babosmiki
addikt
Nem értek néhány embert, minek egy lakásba mobilos GPS!!!
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
aTom_DJ
tag
válasz user137 #13330 üzenetére
Majd ha találkozok a barátnőmmel, akkor mellérakom az övét, amin JM2-van. Egyebet nem tudok. Én már használtam belvárosban séta közben, nem tapasztaltam problémát. Autóval mentem vele úgy 3-4000km-t, szintén probléma nélkül.
Lehet velem van a baj, vagy túl alacsonyak az igényeim nem tom, de amíg a pozíciómat jól mutatja az igo, ha elbaxom újratervez rögtön stb. addig én nem fogok sírni. -
Robertoq
őstag
Valaki írja már meg pls a telenor net beállításokat. Frissítettem a quickSettings-et és valamit elállított, azt látom:
Mobil Data (APN)
Data: ON, MMS: OnMobil Data
No APN configuredés le is van tiltva a sor végén a gomb. Bemegyek a beállításokba, ez alapján beállítom, de továbbra sincs net. Korábban működött.
-
madGPS
csendes tag
válasz aTom_DJ #13324 üzenetére
Nyilt terepen nem nagy kunszt. Ott ahol a multipath bejatszik netan meg dominal is, na ott ismeteld meg a tesztet, de ne ezt, ez sokat nem mond, a gps driver szemrebbenes nelkul hazudik neked a pontossagrol, gostest meg csak azt tudja kiirni amit a drivertol kap. Inditsd el a google maps-et es setalj egyet a belvarosban Budapesten. Garantaltan meg fogsz lepodni, en sem gondoltam volna hogy ha nem figyelek oda milyen konnyen teleportalgatok ossze-vissza.
[ Szerkesztve ]
-
-
aTom_DJ
tag
válasz Dare2Live #13297 üzenetére
"GPSe ami szar. Ez könnyen tesztelhető a GPS Test nevű programmal, nekem beltérben az itt lévő S100 használ 15sec után 7et 1perc után 8at, az I9000 meg 15sec után 2öt 1perc után 3-4et. Három az semmire se jó, négynél utcákat téveszt a navi."
Beltérben ennyire nagy gáz, ha utcát téveszt a navi?
Kimentem az udvarra, csináltam egy video-t. Jelzem, hogy Hot start, mert először elcsesztem a video-t. MS-Based-en van, JPM rommal.
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
Ma reggel hozta a futár a telefont. Eddig lenyűgöző. Lag-gal nem találkoztam eddig, de nem szólom el magam. A Wifi nekem tökéletes, kimentem a házból kb 25-30m-re, volt 1 fal és egy tető az utban és simán tudtam netezni, szal ez is pipa eddig.
Navit nem próbáltam, de a pozíciómat jol állapítja meg.
Akkuidö: Wifi bekapcs, GPS bekapcs, Bluetoot bekapcs, Szinkron bekapcs, Youtube-os videot néztem, ezekkel 1ütt 10perc alatt 2-3%ot esett. Szal valószínü az akksi is jó lesz benne egy pár töltés után. Legalább is remélem.
-
legenda
vagy pont nem... (ja de, akkor az összes ott árult i4 selejtes! )
pont annyi az esélye, hogy máshol is problémás készüléket kapj, mint bármelyik szolgáltatónál. én közel 14 éve csak a t-től (és elődjeitől) veszek készüléket, és még nem volt problémás darab a kezemben! még a gyártó sem lát bele a dobozokba, a dobozolás és a kiszállítás előtti minőségi ellenőrzést inkább nem részletezném, nagyrészt a véletlenen múlik, hogy hová kerül hibás darab.
akinél meg a harmadik új cserés darab is problémás - de nem hardveres hibás, hanem szoftveres hibából levezethető rendellenes működés -, ott már lehetséges az user error...[ Szerkesztve ]
-
munnergep
senior tag
Megkérdeztem a magyar samsung ügyfélszolgálatot a 2.2 felől és azt mondta, hogy nálunk novemberben vagy decemberben lesz elérhető a frissítés. Remélem csak azért mondta, mert tökre nincs képben
[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
g0dl
addikt
Be lehet valahogy állítani, hogy csak adott szögnél nagyobb döntés esetén váltson fekvő módba?
-
Metacska
aktív tag
Egyébként nem véletlenül fezsülnek itt sokszor egymásnak a vélemények, illetve vannak ellentétek.
Egyrészt az én telefonom a kiváló példa, hogy bizony nem egy selejtes készülék vna a piacon. (nekem kettőből kettő eddig az volt).
Másrészt el kell fogadnotok, hogy bizony a GPS vevő sem szériahiba, hanem abszolút változó egyedi jelenség, de létezik! Mégpedig meglehetősen sok Galaxy-nál elő is jön.
Múltkor két ismerős tesztelte. Ugyanazon android + rom van a telójukon.
Az egyiknek zárt helyen 45 sec alatt lett műholdja és pozíciója, a másiknál egyszerűen nem talált. Pedig a két telefon 50 cm volt egymástól.
-
Gengi
senior tag
válasz user137 #13311 üzenetére
Előbb utóbb a fémet is kell cserélni ,mert az meg megkopik kopik vagy a festés megkarcolódik. De azt nem úszod meg pár ezresből. De valaki megoldotta nagyon egyszerűen az ügyet. Lefújta házilag homokfúvóval és kész. Mattabb lett sokkal ,de ha megint karcolódik megint lefújja.
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Gengi
senior tag
válasz user137 #13306 üzenetére
Tényleg. Mondjuk érdekes az enyém 2 hónapos sokszor aprópénz mellett tartom ,vagy fém kulcstartó mellett és mindössze egy kicsit megkopott pötty van rajta. Tokot meg nem fogok rá adni egy tok ára sokszor vetekszik egy új hátlap árával.
-
FecoGee
őstag
Sziasztok,
segítséget kérnék. Abszolút nem mozgok otthon az Android világában. Egyik ismerösm vett egy Galaxy S-et és navigációt szeretne rá. Olvasgattam a topicot, úgy látom megoszlanak a vélemények. iGO-t szeretne ha lehetséges. Honnan lehet letölteni? Android market Mo-n működik már?
Köszönöm.
-
user137
őstag
-
Gengi
senior tag
válasz Metacska #13300 üzenetére
A T olyan mint a Tesco csak a selejtes készülékek kerülnek oda . Én is megcsináltam a dolgot este. Repcsi üzem , kilőve minden app még a task killer -em is. De a Live Wallpappertől nem állok el. Aksi reggelre 99%,
Egyébként lassan kezdenek elszabadulni az indulatok a nagy Froyo lázban .
-
compi.hu
senior tag
-
user137
őstag
Urak, mostanában gyanús, de este lemértem. Egyetlen este (8ó) alatt 40%-ot merült a teló, reggel kikapcsolva várt.
Task killer nincs fenn, de push sync megy emailre és cégesre is. Van olyan progi, amivel ütemezve be és ki lehetne kapcsolni a push sync-et (mint a Wave-en, ha ez valakinek mond valamit)?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-