Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Aktív témák
-
telya
aktív tag
válasz Gigabyga #29534 üzenetére
ez amugy hivatalos fw, csak b@sznak kiadni, csak nehany orszagban? ha egy ilyet felteszek, szervizben mit szolnanak hozza? szervizbe se tudnanak amugy ujabbat ratenni nekem a jpp-nel?
mert azt tudhatjak h kies-el csak jpp-t lehet feltenn itt hivatalosani, igy onnan mar tudjak h volt buheralva rajta valami, hiaba "hivatalos" az fw ami rajta van. ha pedig igy mar szopo, celszerubb akkormar egy fozott romot feltenni gondolom. szoval hogy van ez?
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz Gigabyga #15106 üzenetére
Majd rád szólnak ha....(bár engem is meglepett a nyíltságod, úgy tűnik a modiknak nincs I9000-ük,,keveset látogatják a topicot ) De azért nagyon ne lepődj meg ha pár órára nem tudsz belépni valamikor Remélem "bűnpártolás" nem szerepel az alapelvekben mert akkor elítélem
[ Szerkesztve ]
-
Zolesz007
őstag
válasz Gigabyga #14717 üzenetére
Akkor jó. én kb 3 Wipe-ot nyomok aztán 1 FR-t (sok no után a yes ) aztán még két wipe és egy FR... Flash elött és után is. Sebesség problémám nem volt nagyon de aztán felraktam az ULK-t és azóta röpül. Akksi akármit teszek vele reggeltől estig nem lehet lemeríteni Átlag amúgy 2 nap amit bír.
Fold 5
-
rankesz
veterán
válasz Gigabyga #14682 üzenetére
Amikor én feltettem a SztupY-moddolt JPM-et akkor nem volt gond, a gond akkor jött amikor feltoltam rá az Universal Lagfix kernelét is, akkor kezdett el szarakodni a market. De mivel aznap estétől többen mondták hogy valószínű általános market para van így nem tudtam egyértelműen a ROM számlájára írni...
Amúgy remélem SztupY már javában heggeszti a JPO verzióját, erősen kísérletezős kedvem van.
-
aTom_DJ
tag
válasz Gigabyga #14648 üzenetére
A rootolástól ne félj, nem bánt!
Alapból nincs lagfix rajta, és nem is feltétlenül szükséges.
Én a samfirmwares JPM-t raktam fel először, amitől kaptam egy szép kis KOReai product kódot, de szerencsére Sztupy mester ezt is megoldotta, így ismét magyar lett a telefonom! -
tariattila
veterán
válasz Gigabyga #14638 üzenetére
szintén ezt ajánlom és ha van kedved rá tudod rakni az új kernelt is amiben kiválaszthatsz lagfixet is...és BLN-t is bekapcsolhatod! ami az elhalasztott eseményeket mutatja úgy, hogy az érintőgombok világítanak! szerintem nagy hiánypótló cucc
Nekem mondjuk a Sztupy JPM-be vissza kellett rakjam a Think Free-t és a Feeds and Updates appokat de ez is egyszerű folyamat... megér ennyi munkát[ Szerkesztve ]
-
visionbp
tag
válasz Gigabyga #13901 üzenetére
Minden tiszteletem a pdafanclub-é, de nem árt elolvasni az általuk hivatkozott hírt, amely szerint:
UK Galaxy S owners to get Android 2.2 by November
If you are a UK user of the Samsung Galaxy S smartphone that is hankering for Android 2.2 we have some news today. Apparently, by early November you will be able to get your paws on the OS upgrade. The update is said to be in testing right now with several carriers in the UK.
[...]
The update will require that the user update with the Samsung Kies update software. That update software was recently updated itself to a new version that can be downloaded from samsungmobile.co.uk.A kora reggeli nagy örömködés ellenére, és ezek tudatában, további szép napot...
-
Cuccok
tag
válasz Gigabyga #13668 üzenetére
Nekem az előző telefonomon (I8910) volt IS és sehol nem pöndörött fel 1 év alatt. A kijelzőről leszedtem mert idegesített a tapintása, de a hátlapon ill az oldalain nagyon jó szolgálatot tett mert amikor eladtam, tökéletes 'szalonállapotban' volt. Mondjuk ehhez az is kell hogy 2 perc alatt legyen felhányva rá. Sárgult ugyan valamennyit (többek közt kijelzőre ezért sem tenném) de egy fekete telefonon ugye ez kb. semennyire sem látszik. Pláne ha skineled valami saját képpel. Ennyi pénzért szerintem (mai árfolyamon 4.500Ft) teljesen jó vétel. De akinek nem kell a skin rá az kaphat nálam sima átlátszót olcsóbban
Ha valaki kijelzőre keres akkor oda tökéletes az 1USD-s is. Bár ott bele lehet futni néha elég érdekesen kivágottba is. Érdemes többfélét is rendelni.
-
legenda
válasz Gigabyga #13052 üzenetére
ott jpm és jp6 odinos változat van, de kicsit még nyűgös verziók...
B.Ricsike; ne tágítgass, ne merítgess teljesen, ne formázgass, töltöd és használod! ha feltöltött állapotban lehúzod, majd visszadugod - a két lépés között nem kell sokat várni -, akkor lényegében a második töltéssel teljesedik ki a teljes töltöttség - olyasmi lenne, mint a csepptöltés, csak itt már kicsit más, mint a ni-xx akkumulátorok esetében!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Gigabyga #11637 üzenetére
némi flash már a 2.1 utolsó jm8 firmware verziója alatt is volt, jpk meg maga flash kánanán! nem találtam olyan funkciót, amit froyo alá ígértek volna, és ebben nem lenne benne!
Zolesz007; néhány játék/alkalmazás új illesztést kíván majd froyo alá!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Zolesz007
őstag
válasz Gigabyga #11637 üzenetére
Igen teljes értékű froyo... Inkább egy jó bétának mondanám... Nálam a Gangstar című gameloft játék nem akar futni rajta (mikor new game-ra nyomok rezeg egyet és kilép...) aztán már egyszer berezgett a böngésző és kilépett. Ezen kívül 1 hét alatt semmi, de semmi problémám nem volt vele. Gyors és jó
Fold 5
-
-
-
tariattila
veterán
-
Lall
veterán
válasz Gigabyga #8323 üzenetére
Látom magam előtt, ahogy a kis hibácskák ülnek a padban és ha kérdez valamit a tanítónéni, jelentkeznek.
Na jó úgy látom elment az agyam, innom kéne még.
Megnyugtatásodra. Nem jelentkeznek, sőt csak gyorsulni fog a telefonod és még stabilabb lesz.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
tariattila
veterán
válasz Gigabyga #8312 üzenetére
A jm7-et rakd fel...a legtöbb odinozó ezt ajánlja...
Tisztább, szárazabb érzés azokon a napokon...
Úgy ahogy van letöltöd samfirmvares oldalról...kicsomagolod..
Letöltöd az 512-es pit fájlt...
odinba betallózod a négy fájlt...
És start....Előtte azért csinálj gyári állapot visszaállitását...
recoveryből pedig az összes wipe ot végezd el... -
törölt tag
válasz Gigabyga #8266 üzenetére
Az attol függ hogy mire szeretnéd frissiteni. Elöször is ajánlanám ezt az oldalt. Olvasd át alaposan,itt megtalálsz mindent amire szükséged lehet, 90%-ban magyarul le van irva. Ha romra van szükséged akkor ide regisztrálj és megtalálod a legfrissebb romokat ill. angolul azt is hogy hogyan tudod felgyurni a készülékre.
Ajánlom Odin-nal feltenni az uj romot, egyszerü és gyors, különbözö mentésekröl és visszaállitásrol pedig az elsö linkelt oldalon találsz megoldásokat.
kali ha olvasol valamit akkor azt feltétlenül el kell hinni? mondj bármi olyan fájlt aminek nem 3-4 karakter a kiterjesztése hanem mondjuk 12, ez badarság, tapasztalatbol mondom A soundhoud nevü alkalmazás generálhat 16 karakternél hosszabb fájlneveket és ezzel voltak gondok, nem minden esetben persze.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gigabyga #8261 üzenetére
macko18: szerintem ne a KIES-el probálj frissiteni ha már eleve csatlakozási gondok vannak. KIES-el csak KIES-modban tud csatlakozni a telefon ill. ha emlékezetem nem csal akkor Mass storage modban is bár ezt sose használtam (ill. a KIES-t sem). Gyakori gond az is hogy nem az alap kezelöfelület vagyis a TouchWizz3 fut hanem pl LauncherPro vagy más nem gyári felület.Még a 16 karakternél hosszabb fájlnevek keverhetnek be, ha persze a driverekkel minden rendben van.
-
sztrogoff19
tag
válasz Gigabyga #7733 üzenetére
Ez érdekes mackó, mivel nekem JF5-ös rommal érkezett a kis drága, leszedtem a PDAFC oldalról a FAQ-ban linkelt KIES-t és arra rácsatlakoztatva egyből felkínálta a JM1/JM2-őt, fel is nyomta a telóra.
Azóta nem volt vele nagyobb gond, néha gondolkodik, de mondjuk használtam is rendesen
Ami viszont még érdekel, hogy milyen lehet rendes GPS progival, megvan a Motonav, erre a kijelzőre optimalizált változata, de még nem tettem fel, mivel nemsokára utazom vonattal és kell a hely a filmeknek. Ha letudtam az utat, utána felteszem.
Kipróbáltam a My Track progit, elég érdekes volt mivel mikor megálltam egy áruháznál, akkor a jó 50 méternyire lévő sínekre pozicionált be
Morituri Te Salutant
-
-
Grim666
tag
-
ATM_automata
őstag
válasz Gigabyga #4996 üzenetére
Pont ma voltam ott, ahonnan linkelted és bele is próbáltam a telót a tokba, de elég lazán van benne, nekem nagyon olyan volt, mint ami egy kisebb erőhatásra kiesik a tokból, úgyhogy nem vettem meg...nem akarok ellene beszélni, de nekem, nem volt meggyőző, amit mutatott a srác...valami passzosabb kell szerintem.
What else?
-
Balilaci69
csendes tag
válasz Gigabyga #4961 üzenetére
Már korábban is írtam, hogy én egy élethossz garis fóliát rendeltem a telómhoz. Még nem jött meg, de érdemes lenne megvárnotok, hogy referáljak róla. Ugyan 10* drágább, mint amiről te beszélsz, de a minősége egyszerűen hihetetlenül jó. Képtelenség felületi sérülést okozni a készüléknek, ha ezzel van védve.
-
-
ATM_automata
őstag
-
ForRedGlory
félisten
válasz Gigabyga #3767 üzenetére
Köszi, letesztelem majd
Ezt ugye olvastad?gabi2107kira: bízzunk benne. Csalódni tuti nem fogsz a telefonban, azt garantálom.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz Gigabyga #3266 üzenetére
Itt a tökéletes megoldás. Tesztelve, nagyon jól működik Kikapcsolt képernyő mellett is felugrik a pop-up. Nagyon igényes SMS ablak
-
tariattila
veterán
válasz Gigabyga #3743 üzenetére
-korrektebb wifi "újracsatlakozást"...
-mobilnet megosztás rendes működését...
-gyári böngésző google docs szerkesztési lehetőségét...ezeken kívül más bajom nincs is (ha az akadozástól eltekintünk...ez nem izgat mert újabb szoftverek optimalizáltabbak lesznek...)
[ Szerkesztve ]
-
-
ATM_automata
őstag
válasz Gigabyga #3728 üzenetére
Ez pontosan melyik rom? meg milyen számrazású teló? Csak hogy tudjam követni az eseményeket...
Az a vicc, hogy ami hibákat tapasztalok és leírom itt, azokat általában mások is tapasztalják...tehát nem csak az én telóm gyáris szar, vagy én vagyok láma és sírok itt nap, mint nap... hanem ezek valós hibák. (wifi, panoráma kép).....
[ Szerkesztve ]
What else?
-
ATM_automata
őstag
válasz Gigabyga #3515 üzenetére
Pulse-t simán lehetett frissíteni SD kártyáról. Rá kellett másolni az file-t, aztán adott gombokat egyszerre nyomva el kellett indítani és már hasított is fel rá az új rom...szerintem nem lesz ez másképpen itt sem. Ez a KIES a User barát megoldása lenne ennek a dolognak, de hogy működik-e majd, vagy sem, az sajna nem a napokban fog kiderülni....szerintem
What else?
-
ATM_automata
őstag
válasz Gigabyga #3512 üzenetére
Hát itt 3 tök különböző kombinációja van mindegyikünknél....nincs valaki, aki tudja, hogy melyik rom mikori lehet és mit takarnak?....Az XXJF5 elvileg újabb, mint a JF3, vagy ugyan az, csak mondjuk speckón a T-nek készült??? De az se lehet, mert másnak is van független telón...na nem értem...
Meg hogy pl. melyik rom felel a wi-fi-ért, vagy mondjuk a kamera alatt a geotaggingért...mondjuk...
Ezek szerint akkor az XXJF5-ös romoknál van ez a wi-fi hiba....Valaki nem akarja tesztelni még, akinél van ez a hiba, hogy milyen rommal jelentkezik?
Azt le tudnád tesztelni, hogy az XXJF3-es rommal tudsz-e csatlakozni olyan wi-fihez, aminek az SSID-ja nem látható?
[ Szerkesztve ]
What else?
-
ATM_automata
őstag
válasz Gigabyga #3509 üzenetére
nekem XXJF5 van...de próbáljatok meg komplett verzió szám infót adni, leírtam, hogyan kell lekérdezni.
Meg azt is hozzá kéne tenni ezekehez a rom infókhoz, hogy ezek T-s vagy független telefonok, mert így az életbe nem fogjuk tudni összerkani, hogy melyik romokkal van a gáz...T-s XXJF5-ös rommal, vagy a független XXJF5-ös rommal, vagy teljesen más verziókkal is ...
Nálam a Wi-fi szinte egyből lebont, ha bekapcsol a képernyővédő..
[ Szerkesztve ]
What else?
-
tariattila
veterán
válasz Gigabyga #3476 üzenetére
T-com amit ad... Pirelli vagy mi...
Minden telóm jól látta eddig és automatikusan felment rá...
A galaxys is...de nem mindig. ..10-Ből 6* nem megy vissza rá
fórumokon is anyázzák rendesen...tehát nem bennem van a hiba...Más...most akartam neten sxerkeszteni gdocs fájlomat és nem tudja...vicc
kiírja hogy ez a böngésző nem támogatott a webes szerkesztésre..A leghitványabb telefonon is megy ez....
Mi jön még?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest