Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
legenda
válasz tybsen #25650 üzenetére
erősen ajánlott minden frissítés után (de akár előtte is) a teljes reset - kivéve, ha direkt úgy írnak meg egy firmware verziót, hogy valóban csak frissít, de ez ritka...
az változó, hogy mennyire látványos az akadás, ha nincs reset - de a szabad tárhely méretében minimum mutatkozik, mivel elég sok szemét marad egy frissítés/újrahúzás után! jobb esetben csak minimális lomhaság mutatkozik, de olyan is előfordul(hat), hogy látványos akadások jelentkeznek, esetleg fagyások és/vagy újraindulások...stb!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Skynet258
veterán
válasz tybsen #25569 üzenetére
Azt a cikket én írtam, nekem bejön a Cool Case. Nem azért, mert ha leesik, akkor ez majd védi - nem esik le. Viszont a gyári hátlap csúszós mint az állat, ezzel egy kicsit testesebb lesz az egész, és biztosabb a fogás. És még jól is néz ki, nálam a szilikon cuccok emiatt esnek ki élből. Szóval jó ez - de mindenkinek más tetszik.
-
tybsen
addikt
válasz tybsen #25571 üzenetére
Szoval az elozo hsz-ban emlitett jelenseg csak fektetett modban letezik. Allo modban ugyanugy kijelolodik kekre az oldal cime mint regen.
Nekem 2.2-vel jol mukodik a gps, ma reggel probaltam es meterre pontosan berakott az utcaba. Majd meg tesztelem de eddig ez nagyon pozitiv :-)
-
-
Vagany
őstag
válasz tybsen #17432 üzenetére
Lehet talán kicsit túloztam, arra gondoltam, hogy teljesen felesleges task killert használni, sőt, néha több kárt csinál mint hasznot, főleg az automatikus killerek. Kb 6 éve használok okostelefonokat, ez a rossz beidegződés bennem is megvolt, mig rá nem jöttem, hogy teljesen felelsleges. Szükség van taskkillerre, de csak rosszul megírt, vagy beragadt progik miatt. De ha belegondolsz windows alatt sem használod a task managert, csak ha valami gáz van. Az Androidra kell bízni majd ő megoldja. Az SGS a második droid-os (előtte spicám volt) telefonon ezen már nem használtam task killert.
[link]-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Destr4ct
aktív tag
válasz tybsen #17220 üzenetére
Én SE k750-en is rengeteg e-könyvet olvastam. Igaz. hogy sokat kellett lapozni, meg a kijelző mérete sem a legoptimálisabb, de nem volt más device-om erre a célra. Ehhez képest azért a Galaxy S 10 centije elég kellemes (lesz) szerintem ilyesmire. De egy egész normál méretû oldal az valóban sok. Nagyobbra kell állítani a betűméretet, ùgy már jó.
[ Szerkesztve ]
What can change the nature of a man?
-
Sentinel80
aktív tag
válasz tybsen #12818 üzenetére
Szerintem el van túlozva kicsit ez az egész. Olyan mint a desire multi touch support-ja. Bőven jó arra amire készült. Én még a régi firmware-el használom, de kipróbáltam, tökéletes autós navigációra. Aki vonalakat akar követni cm pontosan az ne vegyen ilyen telót. A teló erőssége a multimédia és a nagy kijelző, én sokan nem kifejezetten GPS funkciók miatt vették meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
tariattila
veterán
válasz tybsen #11932 üzenetére
sennheiser CX400II
a tag neve...themebuilder...
Keldoratya milyen ROM van most fent néked? de szerintem maradhat...
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz tybsen #10069 üzenetére
Galaxyn ket beallitas van. Alapbol mobilmettel normal felbontason jatsza le a videokat, gondolva azokra, akiknek mem korlatlan a mobilnetuk. Ilyenkor nem mindig teljes kijelzos. Wifin alapbol high beallitassal nyomja ami teljes kijelzos.
Mas, Froyo: beszarok egyeseken
Ennyire nem kellene vaeni a Froyot, ez nem a messias. Megertenem, ha szar lenne az Eclair, de messze nem az, soot... Az hogy 23 van es meg sehol... Lol, ha lesz is frissites ma, akkor nem magyar ido szerint fogjak tolni, hanem szerintem kesobb, hogy Amerikaban ne hajnalban jelentsek be... En kora delutanra szavazok, bar szerintem nem lesz Froyo[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
-
JJ hunter
aktív tag
én k750i-ről váltottam, és ez annál sokkal jobb, mármint a hanghívás nem telefonáltam még annyira sokat ezzel, am nekem nem tűnt fel, h dobozhangos, csak most h így rákérdeztél lehet, h majd később, froyoval majd orvosolják... én azt mondom, h meg lehet szokni a dolgot de kinek mi fontos... az is meglehet, h blúcuccos headseten nem hallani annyira( ezt nem tudom, mivel nincs), fülessel nem szoktam telefonálni,mert azt elég viccesnek tartom
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
JJ hunter
aktív tag
-
rondzsy89
aktív tag
Nekem még nincs meg a telefon. Csak amit tudok infót, azt megosztom, mert a tulajok kevesebbet járnak már ide. Érthető okokból :p
A Google Maps Navigation alapból rajta van, tehát elérhető a Google Maps-on belül, csak nálunk (MO) van letiltva. De akkor te Ausztriában ugyúgy tudod majd használni, mint Desire-n.
Samsung GALAXY S III
-
rondzsy89
aktív tag
Google Maps Navigation elvileg nincs rajta, mivel kis hazánk nem támogatja még, de korábban linkeltem egy programot amit ha feltelpítesz rá akkor már működni fog nálunk is a Maps. ([link])
Fényképeket persze, hogy meg lehet osztani Facebook-on, és még pár helyen is, hiszen a Facebook is integrálva van a telefonba.
SMS kézbesítést meg mindegyik telefonon kikapcsolható, nem hiszem, hogy máshogy lenne ez itt.
Samsung GALAXY S III
-
JJ hunter
aktív tag
Szia!
sms kézbesítési jelentést ugye ki lehet kapcsoln kapni)?
Ki lehet igen.
valaki írta, hogy nagyon melegszik a készülék - ez egyedi dolog, vagy folyamatosan melegszik aktív használatnál, mint a desire?
Nekem ez az elsö okostelom,uh nincs összehasonlitasi alapom:-) nekem is ketsegeim voltak a melegedessel kapcsolatban,de most,h tapasztalom, sztem nem veszes!;-) kellemesen meleg.
Kepet,ha jol lattam, meg lehet osztani,de.meg nem probaltam(eleg friss a telo):-D
Na a gps-szel nem tudom,mi a helyzet,mert a route 66-et nem talaltam meg(lehet,h ez nincs is rajta,nem tudom:s), ndrive-ot meg nem tudtam még feltenni:-((
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest