- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Haaaat, nem teljesen. Mondjuk inkabb ugy, hogy "besegit".
Amennyire tudom, ki sem lehet kapcsolni a rohadekot, pedig igeny az lenne ra.De ez ha jol tevedek csak ilyen extrem zoomszinteknel van, ilyen 3-4*-es zoomnal elvileg meg nem csinal ilyet, csak ha extrem mod feltolod az egekbe, akkor. De amugy meg szarjad le, ha neked tetszik a vegeredmeny, akkor ennyi, ez szamit elsosorban ugyis, hogy a vasarlo elegedett legyen.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
őstag
Ez rohadt jó
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
veterán
Én Yettelnél akartam, de eddig még nem lehetett sajnos. Megnézem majd a héten újra.
SES-ben csak akkor lehetett volna rá kötni, amikor megvettem Samsung.hu-tól pedig nem is tudsz rá kötni vételkor sem úgy tudom.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest