- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Ez rohadt jó
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
boksz
senior tag
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
boksz
senior tag
 1Lefotóztam a holdacskát.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
Snoop27
őstag
-
opr
nagyúr
En is neztem a konkurenciat, de...
- Csak a Fold tud vizallosagot. Egy ilyen aru telefonnal biztositas ide vagy oda, szamomra ez egy alap elvaras. Ne kelljen mar attol felni, hogy raborul egy kis barmi es baszhatom. Ez nekem tobbet er, mint a normalis kulso kijelzos form factor vagy a picit jobb kamera.
- Pixel fold: Elso generacios gugli hardware-t vegyen az, akinek hat anyja van. Raadasul exynos van benne, merul, mint egy ko. Es akkor arrol ne is beszeljunk, hogy mivel pontatlanul van gyartva a belso folia, nem vedi az egesz kijelzot, a legkisebb homokszem rossz helyre megy, mikor bezarod, es kaputt a belso kijelzo. Ha a felebe kerulne, mint a Fold, azt mondanam, ok, jobb kamera, ertelmesebb form factor, ennyi hiba belefer, de egy arban? Felejtos.
- Tobbi meg kinai. Ezt mar sok helyen, sokszor leirtam, ha tehetem, nem finanszirozom a micimackot meg a rendszeret. Nyilvan elkerulhetetlen, hogy valamennyire ne finanszirozzam, de azert ertelmes keretek kozott inkabb nem szeretnem. Plusz azok is kb egy arban vannak, es azok se vizalloak. Cserebe vekonyabb meg mittudomen. Szamomra nem eri meg.Amit viszont remelek az az, hogy most kijonnek a piacra a vekonyabb/normalisabb form factoru kinaiak es picit a samsung segge ala porkolnek. Imadnam, ha a Fold7/8-at mar ugy vehetnem meg, hogy marad a vizallosag, de vekonyabb lesz ~fel centivel, es a kulso kijelzo kap extra 5mm-t.
Ha addigra esetleg a gugli is osszekaparna magat es elengedne a borzalom exynos alapokat a chipjeinel, igy lenne ket valos opciom, esetleg meg a sony is beszallna, az lenne nekem a kanaan."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Ugyanígy vagyok vele. Viszont a konkurencia valahogy nem igazán remekel a hasonló telefonokkal, pedig gondolkodtam rajta, hogy váltok. De a dex is hiányozna meg a ceruza is. Úgy tudom ehhez hasonlót nem tud semmi más a samsungon kívül. Viszont én még maradok a fold 3-nál. Valahogy nem vonz még annyira az 5.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
opr
nagyúr
Kinek mi, en ezek utan mar nem igazan tudnek visszaterni sima candybar telefonokra, mindegy milyen fasza a cucc. Borzaszto mod hianyozna a belso kijelzo.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
őstag
A Yettelnél (is) már függetlenül jönnek ki a telefonok ugye, mindkét sim slotnál?
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
-
Maxxy10
addikt
Számomra a kamera hatalmas csalódás az S23U után. Aksi is elég gyatra a másik telefonhoz képest azonkívül nincs bele bajom. Tok és fólia nélkül használom és semmi baja nincs pedig párszor landolt már a földön.
Ha sürgős a váltás akkor én a S23U ajánlanám ha nem akkor meg várd meg a következő szériát.
Kicsit off de ahogy néztem YT videókat a a S23U nagyon szépen helyt áll a 15PM szemben. 23U iszonyatosan jó telefon lett. Szerintem én vissza fogom adni a Foldot és vissza költözöm egy S23U-ra.
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
Samsung saját biztosítását kötöttem meg, előrendelési akció volt, hogy teló mellé csak £130 volt ha jól emlékszem egy összegben fizetve két évre a minden ellen védő biztosítás (leejtés, bármi egyéb megmurdelés, lopás, akármi ellen is véd).
Úgy voltam vele, hogy ilyen áru telefonom soha nem volt, 60khuf két év nyugalomért cserébe az nagyon megéri.
Amúgy eddig nekem se volt soha biztosítás telefonon, de... Rohadt drága a cucc, na.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Ha a hsz-emiet visszanézed, osztottam meg valós felhasználás mellett akkuidős infókat is.
A tl;dr az, hogy kb 50-50 külső-belső kijelző használat mellett, work profillal, mindenféle üzenetküldő appal meg fotózgatással meg mindennel, de játék nélkül olyan 9 óra SoT-ot tud reálisan. Egy napot, ami nálam azt jelenti, hogy reggel 7-től hajnal 1-2-ig megy, nagyon simán kibír extra töltés nélkül.Kicsit fentebb meg képeket változatos körülmények mellett, full automata módban (kivéve azt, hogy scene optimiser ki van kapcsolva, de mást nem állítgattam).
Más:
Őszintén szólva amikor a htc becsődölt, az nekem nagyon szarul fájt. Volt azóta másik samsung is meg sony is, de egyiket se szerettem. Ez az első, amire azt mondom, hogy gondolkodás nélkül elcserélném a htc u11-et, vagy annak egy fantasy univerzumban létező mai utódmegfelelőjét. Borzasztó nehéz eset vagyok, ha telefonról van szó, bármibe bele tudok kötni, de ez most nálam talált.
Lecserélve akkor lesz, ha:
A) megmurdel szegény, de ez kakukktojás, mert ezesetben azért lett csere, mert nem volt más választásom. Mivel van rá két év biztosítás, nulla rá az esély, hogy annál hamarabb legyen a váltás.
B) Kijön egy olyan utód (minimum két, de lehetőleg inkább 3 év múlva, ha húzza ez addig), ahol legalább 5mm-el szélesebb a külső kijelző, illetve van benne hely a tollnak, nem kell vele tokkal bohóckodni. Mert így az van, hogy inkább nincs tollam, pedig néha jól jönne. Ha esetleg kapna még egy jack dugót is az utód, akkor pláne, de tudom, bilibe lóg a kezem...[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Lassan két éves az S21U telóm és elkezdtem nézelődni az utódot illetően.
Nem akarok S szériát venni mert szinte ugyazat fogom kapni amit most az S21U tud csak aporóbb fejlődések vannak.
Îgy megfordult a fejemben a iphone 15 Pro Max de az ios számomra nem opicó. Nem tudnám megszokni.
Igy arra jutottam hogy a legjobb választás a Z Fold 5 lesz.
A sok rizsa után a kérdésem.. a közepén az árok mennyire mélyül el a hasznalat során? Az elődök ek pár hónap aktív használat után nagyon látványosá vált ami csúnya volt a szemnek.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
hgergo365
csendes tag
Remény hal meg utoljára!
Szeretném kérdezni hogy vett-e valaki mostanában Galaxy Z Fold5 | Z Flip5 vagy Z Fold4 | Z Flip4 telefon vásárlása esetén, telefont és nem használta ki a regalaxy programot, tudna támogatni hogy én felhasználjam az ingyenes javítási keretet ami szeptember 31-ig lehet igényelni bizonyos telefon javításra, sajnos betört a telefon képernyőn s22 a telefonom és jó lenne minél kedvezőbben megcsináltatni!
Webcím: https://www.samsung.com/hu/campaign/refurbishment/
Kérem keressen természetesen nem ingyen lenne a fáradozása a felajánlónak!
-
opr
nagyúr
A végeredményre, hogy mit hozol ki belőle nagyon kíváncsi vagyok, de el nem tudok képzelni olyan helyzetet, hogy én ilyesmivel szívjak."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
HardRic
addikt
Jó nyomon vagy. A Samsung expert rawja olyan mint az iPhone-on a ProRAW. Egy kurvanagy képfile ami nem csak egy használhatatlan valami, hanem a HDR pipeline végén köpi ki a telefon. Több exponálás van benne egyesítve, így megtartja a sima mezei HDR fotó előnyeit, de ugyanúgy szerkeszthető és információgazdag marad mint egy nagy fényképező egy darab exponálásából álló raw file-ja.
-
opr
nagyúr
válasz Zsolt,72 #276 üzenetére
Szoval, roviden, tomoren, igen: Kuyrva jo kepeket lehet vele csinalni, ha van idod/erod/erzeked hozza, hogy utana minden egyes keppel szoszolj fel orat.
Nincs az a Qrvaisten."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Teljesen susu vagyok fenykepezeshez, szoval csak moderaltan rohogni plz
A RAW az nem ilyen hatalmas valami, ami onmagaban meg nem igazan alkalmas semmire, hanem utana meg kepenkent kell sensual sexualizalni photoshopban vagy valami, mire "kep" lesz belole?"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
-
aktív tag
A most megjelent iOS 17 igen sokat javított a magyar nyelvű bevitelen.
Nagyon ritkán szükséges ékezetes betűt kiválasztanom, mert elég sokat javult e téren az iOS magyar billentyűzete. Konkrétan a fenti mondat leírása közben 0 (nulla) esetben kellett hosszú megnyomásra előhozni ékezetes karaktert. A nyomvatartási idő hossza pedig szabályozható a rendszerben. [kép]
[kép] [kép] [kép] [kép]Mindezektől függetlenül maximálisan tiszteletben tartom, hogy számodra van jobb választás (GBoard az Android rendszerhez). Kinek mi…
-
HardRic
addikt
Ékezetbevitel halál. Magyarul nincsen prediktív gépelés, pláne nincsen egyszerre többnyelvű prediktív gépelés/autocorrect, és a hosszú nyomás idejét sem tudod lejjebb vinni, hogy könnyű legyen az ékezetes karakterválasztás. iPad más tészta, ott nagyon szeretem, hogy adott gombon felfele swipe-olva ki lehet választani az ékezetes verziót, de ezt nem sikerült átültetni a telefonra. Angolul valóban kiváló az iPhone billentyűzete, de erre a régióra nincs optimalizálva egyáltalán.
-
Snoop27
őstag
Hidd el megértelek, nekem is hiányzik, ez a trutyi az iphone-on nagyon gyatra, megyek én is vissza androidra. Ami még hiányzik az az egyszerű kivetités a tv-re, iphone-on sehogy nem tudom megoldani.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
HardRic
addikt
Az első nap tapasztalatai nagyon pozitívak. Érdekes mód nem a nagy, 120Hz-es kijelző, a jó kamerák vagy a sebesség amit legjobban élvezek iPhone után. Hanem azt, hogy végre megint van normális billentyűzetem. Annyira hiányzott a Gboard, hogy azt el nem tudom mondani. Hazatértem.
-
Snoop27
őstag
PS4 pro van, nem volt értelme PS5-be tenni a pénzt, ezt is ritkán veszi elő, én meg soha, de a VR1 jó ötlet, az Oculust nem ismerem.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
opr
nagyúr
Sajnos nagyon típusfüggő a dolog, és nem lehet tudni, kit mennyire érint, amíg ki nem próbálja magának. Amúgy még ha érzékeny is vagy rá, szokható a dolog. Annyi, hogy ésszel kell használni és nem az autós játékkal kezdeni, ami kb garantált Vuk, hanem finomabbakkal, aztán szépen lassan megszokod, és onnantól sima ügy.
A helyedben ha érdekel, vennék egyet használtan. Oculus2 van már olcsóért, vagy ha van otthon PS4 vagy 5, akkor első generációs PSVR pláne. Aztán ha nem jön be, minimális bukóval eladod.
Szerintem hatalmas élmény, én mindenképpen ajánlom, hogy próbáljátok ki."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Snoop27
őstag
válasz Elit3Zotya #261 üzenetére
Én még nem jutottam dűlőre, hogy melyik legyen, próbálok még várni kicsit.
-
addikt
-
Snoop27
őstag
Mennyit rágta a fiam a fülemet, hogy vegyek neki egy VR-t, de nem mertem bevállalni, sokan hányingerre panaszkodnak miatta.
-
opr
nagyúr
Szerintem is, én is elégedett vagyok vele. A labdán teljes felbontásban a minta meg egyenesen impozáns, pláne, hogy az egy beltéri fotó. A szöveg meg külön poén.
-
opr
nagyúr
Szerintem teljesen elfogadhato kepeket csinal.
Itt egy gyors valogatas kepekbol, van benne jobb, rosszabb, nappal, este, kint, bent, minden.Minden automata, pontosan ugyan ugy mint Elit3Zotya, csak kikapcsoltam az "optimalizalast", ami semmi mast nem csinal, mint az egekbe nyomja a szineket. Ezt kiveve full automata mod, nem szivtam se beallitasokkal, se kompozicioval, ahogy esik, ugy puffan stilusu point&click muveszet lathato a kepeken.
[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
válasz Elit3Zotya #249 üzenetére
A mobilarena tesztben ehhez képest olyan fotók vannak mint amiket a kutya szájából húztak ki. Lehet csak maszatos volt a lencse, ami Bognál már előfordult Én majd jól kitesztelem az Expert RAW-t, ez volt a vegső push, hogy nem az iPhone 15 Pro Maxot rendeltem. Ott a ProRAW nagyon tetszett volna, de ez majdnem az a szint. És végre újra Androidozhatok, már nagyon hiányzott 3 év után.
-
Snoop27
őstag
válasz Elit3Zotya #251 üzenetére
Na de ezek szerint meg vagy vele elégedve, ha végűlis ez maradt.
-
addikt
-
Snoop27
őstag
válasz Elit3Zotya #249 üzenetére
Nem azt mondtad miután megrendelted, hogy visszakűldöd a fold-ot? Bocs ha összekeverlek mással
-
addikt
-
Snoop27
őstag
bizony igy van, seperc alatt meg tudja kaparintani, mire észre veszem olyanokat állit át, amikről nem is tudtam, hogy léteznek
-
opr
nagyúr
Igen, jogos, ha van a haznal 5-6 evesnel fiatalabb gyerek, akkor se feltetlen jo otlet.
Oda sima candybar kell, spigen strapatokban, kijelzon tempered glassal."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Snoop27
őstag
Nálam kockázati tényező a kis kiváncsi 20 hónapos lányom is, nagyon rá van indúlva a telefonomra, a 11 PM-ot nem féltem tőle, de ha ez a kezébe kerűlne meg is állna a szivem
-
HardRic
addikt
válasz Elit3Zotya #244 üzenetére
Nagyon tetszik. Holnap vagy holnapután hozza végre a Telekom, nagyon kíváncsi vagyok többek közt a kamerára is. Expert RAW móddal szórakoztál már? Ezek a fotók milyen módokban készültek? Nagyon szép, részletesek.
-
addikt
Pár alap kép.. [link]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
Rengar521
újonc
Sziasztok!
Samsung fold 4 et használok és nagyon szeretem.
Azonban a napokban a zsanérhoz bejutott egy kis zsebpiszok.
Próbáltam óvatosan kiszedni de sajnos nem sikerult.
Van bárkinek tapasztalata ezen probléma megoldásával?
Mik a lehetőségek?
Szervízre mit tudtok ajánlani, illetve kb milyen költségre számíthatok?Segítségeteket előre is köszönöm.
-
opr
nagyúr
válasz WinstonWolf #237 üzenetére
Hát, elvileg... Elvileg ott a távtartó, meg ha sérül, akkor is csak a fólia sérül, azt meg lehet cserélni.
Gyakorlatilag szerintem én nem mernék szórakozni vele. Az, hogy néha olyan helyre viszem, az belefér, annyira nem kell babusgatni, de hogy a cementgyárba nem ilyet vennék, az biztos. Azt se lehet tudni, a zsanér hogy bírja hosszú távon a poros/koszos környezetet. Szóval szerintem ez inkább azoknak való, akik "sterilebb" környezetben dolgoznak. Irodisták, otthonról dolgozók, sofőrök, ilyesmi.
Építkezés, homokbánya, tengerparti életmentő, ilyesminek részemről azt mondanám, hogy elvileg ugyan nem baj, de én biztos nem merném."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
domos
senior tag
Homok és egyéb durva por szétb*ssza, ilyen helyre nem való. A belső kijelző műanyag, körömmel karcolható.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
gilfoyle
őstag
A két kijelző közt a peremen van távtartó, nem hézagmentesen simulnak össze, ~1mm a hézag, a kis por, zsebpiszok nem gond.
-
WinstonWolf
senior tag
Sziasztok! Nézegetem a hajtogatható telefonokat a Samsungéknál... Annyi kérdésem lenne, hogy mennyire gond az, hogy a kijelzőkre por vagy egyéb szennyeződés kerül, és összecsukáskor a két kijelző közé kerül? Karc, sérülést okozhaz ez. Gondolok homokszemekre, vagy egyéb durva porra...
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
Beantech
aktív tag
-
opr
nagyúr
válasz Beantech #232 üzenetére
Nekem nem wireless chargingos az autós tartó, úgyhogy sajnos nem tudok segíteni.
Fold5 navi(gmaps)+spotify-tól kb semennyire nem melegszik, szóval nem hiszem, hogy ez gond lenne, de biztosra nem merem mondani, mert sose próbáltam. Sima vezetékes 20W-os töltő plusz navigáció az sima ügy neki, de a vezeték nélküli töltéstől sokkal jobban melegszik, szóval franc tudja. Nem hiszem, hogy gond lenne, de nem merem biztosra mondani.[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
-
Beantech
aktív tag
Ha esetleg van valaki aki használja kocsiban is a telefont tudna adni egy kis tapasztalatot ezzel kapcsolatban?
Ami érdekelne, nekem Fold 3-am van gyakran használom kocsiban és nyáron sokszor van vele szívás, olyan autóstartóm van ami wireless töltené, de a melegedés miatt nyáron kb. pont 5 percig tudom így tölteni közben megy a GPS és általában osztott képernyőn a másik oldalon a spoti van megnyitva. 90%-ban meleg idő esetén azt csinálja hogy elsőnek lekapcsol a töltés utána sötét módra teszi magát a telefon végül eldobja az osztott képernyőt mert túlmelegszik a telefon és kiirja hogy le kell hülnie.
Érdekelne hogy ez Fold 5 esetén is megvan-e még vagy már az új chipset megoldotta ezt a problémámat. -
opr
nagyúr
Kivancsisagbol: Fold3/4-nel mik voltak ezek a szamok? Illetve melyiket mennyire vittek? Van egy olyan tippem, hogy az 5 jobban fogyott, mint a 3-4, de azert a bal heremet nem tennem a dologra.
-
vinczetibor
aktív tag
Nekem egy évesen tönkrement a zsanér a Fold 4-en és már a belső kijelzővédő fólián hajszálrepedések voltak. A telefonálások kivételével mindig a belső kijelzőt használtam. Két nap alatt cseréltek mindent a telefonban és telefonon.
Arra számítok, hogy kb. további egy évig fogja húzni meghibásodás nélkül. Elképzelhető, hogy csak nem volt szerencsém a zsanérral és az új zsanér jobban fogja bírni. A fólia biztos tönkremegy egy év alatt. -
S23 nem szétnyitható, iPhone sem. Mi közük van ahhoz, amit írtam? Jobb bennük a kamera, de egy Leica SL2-ben meg mégjobb. Fold 3-at hasonlítottam Fold 5-höz. Ha te nem látsz semmi javulást a kamerában, az eléggé elszomorító.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
domos
senior tag
válasz Leonardo91 #222 üzenetére
A lényeg hogy ahol elég mobillal fotózni, ott jó lesz a Fold 5 is bőven
-
domos
senior tag
válasz Leonardo91 #220 üzenetére
Itt van az asztalon mindkettő, nincs szükségem YT videóra
-
domos
senior tag
-
-
Maxxy10
addikt
Én tok és fólia nélkül használom de lehet be szerzek egy tokot mert elég idegesítő, hogy billeg az asztalon.
-
jcrk
tag
válasz Leonardo91 #213 üzenetére
Köszi. Ketten is erre a tokra szavaztok akkor ez lesz a befutó
Ez ahogy nézem ugyanaz csak plusz tolltartóval. Vajon nagyon elérhetetlenek lennének tőle az oldasó gombok?
[link] -
opr
nagyúr
válasz ADAM1337 #211 üzenetére
Jahogy az. Nem hasznalom, igy nem tunt fel. Maradtam a maradi task/home/vissza gomboknal, en mar csak ilyen dinoszaurusz vagyok.
-
opr
nagyúr
Én is ettől féltem, de sajnos azóta sincs jobb.
Jah, nem tudom ez neked mennyire gáz, de a hülye tok blokkolja a sim tálcát. Ha gyakran cserélsz simet, engedd el. Én kb soha, tehát nekem mindegy, de jobb megemlíteni, biztos ami biztos."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Jó tok szerintem konkrétan nem létezik ezekhez.
A legjobb, amit eddig találtam, és végülis nem rossz, az a spigen slim armor.
Előnye, hogy nem bazi nagy, tapintásra ok, és védi a zsanért is.
Hátránya, hogy nincs benne hely a tollnak és nem kickstand. Plusz rohadt drága, dehát a telefon is az, részemről felfogtam majom-banán módon és kész.Sok másik tokot próbáltam, de mind borzalmas volt. Ez se jó-jó, de a sok szar között kiemelkedő.
-
jcrk
tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani valamilyen jó tokot, jó áron? Jelenleg a Samsung ecobőr tokot használom, de jobban tetszene ha lenne zsáner védelem is
-
Snoop27
őstag
válasz Beantech #202 üzenetére
Nagyon várós sztem, de nagy hülyeség volt tőlük, hogy igy eldobják az európai forgalmazást, igy semmi értelme nem volt a sok hasonlitgatásnak.
-
Beantech
aktív tag
Xiaomi nálam kiesik, sokszor próbáltam de valahogy a rendszere nem az én világom. A Honor rendszerét jobban kedvelem az gyakorlatilag Huawei EMUI ami szerintem nem volt rossz még OneUI-hoz képest sem, bár ez még Huawei P30 időben volt azóta nem tudom fejlődőtt-e valamit az átvett Honor rendszer.
Attól függetlenül hogy nem lehet még venni a Honor v2-t kirakhatták volna hogy megnyomkodjam és rájöjjek kell-e vagy nem. -
Snoop27
őstag
válasz Beantech #197 üzenetére
Ne is mondd, teljesen felemészt ez a tipródás, most épp mi mix 3, fold 5 és honor vs/v2 van képben, honor vs-t be tudnám szerezni 1000 euró körűl, viszont kicsit tartok tőle, a mix fold 3 1500 euró körűl lenne, de ott meg nincs globál rom, a fold 5 is 1000 euró körűl lenne de annak meg keskeny számomra a kűlső kijelzője, szóval nehéz választani, még "szerencse", hogy a pénzem jó része elment most autó javitásra, egy ideig nyugton űlök
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Hegesztés topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...