- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronk
őstag
Áprilisi patch tölthető
http://totesz.myminicity.com/
-
tag
Sziasztok, ha egy Fold-ot jótállás keretében javítanak kijelző miatt, akkor az új kijelzőre újraindul a jótállás? A kérdésem oka, hogy használtan többször látok még jótállás alatti, de már javított készüléket.
-
Maxxy10
addikt
Nektek működik a flex Mode panel?
-
Maxxy10
addikt
válasz mgTerminator #1091 üzenetére
Settings ->safety and emergency -> unknown tracker alerts
-
Kronk
őstag
Ez meg mi a túró?
http://totesz.myminicity.com/
-
Lajmund
őstag
Én is csak a google lens funkciót használtam eddig, ami eddig is volt, csak nem alul kellett hosszan nyomni a navigációs sávon, hanem gyorsabban működő ikonra kattintva. Kb ennyi. De jó lesz ez, valahol el kell kezdeni. Ja, és most poénból kipróbálom a billentyűzetet ennél a szövegnél, ha már szóba jött. 😂 #googlelens #újfunkció #tech
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
-
Levente07
tag
Sziasztok,
ti használjátok az AI funkciókat?
-
jacis
nagyúr
válasz mgTerminator #1075 üzenetére
Hát ha nem érted nem is érdemes magyaráznom.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
-
-
Lajmund
őstag
válasz mgTerminator #1069 üzenetére
Én is arra álltam àt csak màr megszoktam hogy egy helyen csinàlok mindent és jól testre van szabva mert abba nagyon jo a samsungé. De mivel most màr szuper fejlett ai van így a fordításra kell másik is.. Tényleg hatalmas kamu marketing szöveg ez az ai baromság jelenleg mèg. Semmi olyat nem hozott amit eddig ne tudtál volna megcsinálni a 6.0 alatt. De valahol el kell kezdeni én ezt értem csak azt nem hogy arra nem gondolnak hogy eddig tudtak fordítani a sajàt böngészőnkkel most màr nem csak majd 3 hónap múlva ujra 😆 Mi ez de tényleg? Megoldom oké ott a Chrome de nem olyan jó 2 böngészőt használni Nem hiszem el hogy erre nem gondolt senki. Egyszerűen nem tudom felfogni egy ilyen volumenű màrkánál hogy lehet ilyen amatőr ostoba hiba. Ráadàsul úgy hogy a videók szöveg fordítója tudja forditani magyarra ahogy eddig csak a sima fordító nem😂😂😂
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
Csak az a poén hogy eddig tudtad használni a samsung böngészőt forditásra most meg nem. Ez azért eléggé elcseszett helyzet. Most akkor júliusig használhatok erre màsik böngészőt. Elég bosszantó! Arról nem is beszélve addig meg jön a 6 amire lecserélem.
Amúgy aod skint ami volt most nem tudom beállitani...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Jöttem volna a frissítés hirévely de hát lemaradtam mint a borravaló
-
TODI1111
veterán
Elméletileg [júliusban]
-
jacis
nagyúr
A böngészőben lévő fordító nagyon jó lett szerintem. Remélem lesz magyar nyelv is előbb vagy utóbb.
-
gilfoyle
őstag
Köszi, mindenkinek, közben a 23U topicból is meglett a válasz. A zárképernyőn az üres háttérre nyomva lehet állítani mindent.
-
-
jacis
nagyúr
Az AoD beállításait viszont nem találom. Az eddig használt megváltozott az alapra.
Megvan. Ugyanúgy kell mint az iphone esetében és kb ugyanazok a stílusok és widgetek vannak mint ott.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Egész jók ezek az AI funkciók.
-
jacis
nagyúr
-
mgTerminator
veterán
válasz HardRic #1052 üzenetére
Ilyenkor kerdezd meg tőle és te nem félsz hogy elejted a telódat és bepukkan a képernyője??
Én is megkaptam anno a hülye kérdéseket mikor villanyautóra akartam váltani. Meg hogy nem igaz hogy nem kell szervizelni hát ott a futómű. Kérdeztem, igen? És mikor szervizeltetted utoljára a futóművedet? Hát nem tudom, és olajat mikor cseréltél? Arra tudta a választ...
-
HardRic
addikt
válasz mgTerminator #1050 üzenetére
Én szolgáltatónál vettem részletre. Így nekem nem tűnik fel, hogy mennyi a végösszeg De tény, hogy ez a teló mar sokaknál a lélektani határ felett van. A legtöbben viszont azért nem vesznek ilyet, mert félnek, hogy tönkremegy. Állandóan ezt kérdezgetik tőlem. NEM FÉLSZ??? De, rettegek...
-
mgTerminator
veterán
válasz HardRic #1049 üzenetére
Hát elhiszem elég húzós ára van és ahogy olvastam a topicot leginkább külföldön élő magyarok vannak itt.
Én is Londonban élek és 2 évre akarom kihozni mert még itteni fizuval is brutál drága.
Emlékszem anno Magyarországon meg lehetett venni egy telefont és még maradt is a fizetésemből, később már 1 havi fizetés volt, aztán 2 havi, mostmár 3-4 havi fizu és elérkeztünk oda hogy már Angliában is 1 havi fizetés 1 telefon.... De mi vagyunk a hibásak mert megvesszük Ha nem vennénk meg a gyártók csökkentenének, lásd autóipar, mikor nem vette senki mentek lejjebb az árakkal. -
HardRic
addikt
válasz mgTerminator #1048 üzenetére
Kevesen vagyunk 😀 Ha van valami én is általában az s23u topicot olvasom.
-
malisonX
aktív tag
One UI 6.1 OTA frissítés, AI funkciókkal már tölthető
-
Maxxy10
addikt
Nálam semmi gond nincs
-
jacis
nagyúr
Ezzel az új frissítéssel néha bereccen a teló nálam. Nektek nincs vele gond?
-
Levente07
tag
Sziasztok,
biztos emlékeztek rá, nekem kellett gariztatni a telefont pixelcsík miatt. Akkor mondtam h elvileg akksikat is cseréltek. Felraktam az akku battery pro-t, és valóban, 101%-os az akku. Szervíz előtt csak 93 volt.
Úgyhogy cserélték.
-
Levente07
tag
Lenne egy olyan gondom, hogy a Facebook nem fordul el. Az összes többi program szépen fordul ahogy forgatom a telefont. Esetleg erre nem tudtok megoldást?
-
Levente07
tag
Sziasztok,
visszakaptam a telefont a szervízből. 8 nap volt összesen úgy, hogy a yettelnél adtam le. Igazából olyan mintha egy újat kaptam volna. Nem kaptam munkalapot hogy mit cseréltek, de a csaj azt mondta hogy az akksikat is cserélték. A kijelzőt (belső) kerettel mindenestül az biztos, így olyan mintha zsír új lenne. Patent a munka is, semmi nem látszik sehol. Nekem eddig ez a második samsung szervíz használat sok év alatt, de most sincs panaszom.
Egy szó mint száz: örülök.
És be kell valljam, hiányzott. Nem tudja pótolni egy sima teló. Nekem legalábbis nem.
-
Lajmund
őstag
válasz Levente07 #1029 üzenetére
Igen külföldi fórumokban se panaszkodnak erre a szériára szerintem rendben van. És ha megcsináljàk a kollégának akkor nem csak új kijelzője lesz hanem új aksi meg mèg fene tudja mi szóval a herce hurca nekem se kéne de a vadi új alkatrészek miatt jobban viselném a helyzetet.
-
Levente07
tag
Sziasztok,
nem tudom volt-e már itt bárkinek garanciális ügyintézés fold 5-el. De én holnap leadom,csajos lett egy pixelcsík a belső kijelzőben. Onnan indul ahol hajlik középen és jobbra a kijelző széléig tart. Egyébként olyan mintha alulról egy pontban nyomná valami a kijelzőt pont ott, ahonnan a pixelcsík indul. Lehet belement valami a zsanérba? Remélem azért megcsinálják gariban.
-
Decske
senior tag
Örülök, tudtam valami hasznosat írni. Van jó pár rutin ami hasznos, érdemes próbálkozni vele, ha van egy kis időtök.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
Zolesz007
őstag
Azt esetleg be lehet állítani, hogy a belső képernyőn elforduljon a homescreen és a külsőn ne?
Fold 5
-
Levente07
tag
Amúgy elvileg minimális lesz a kijelző arányának a változása. De majd meglátjuk. Nekem nem hiszem hogy bejönne az, ha olyan széles lenne mint egy átlagos mobil, mivel vastagabb, így sokkal jobb fogása van összecsukva így hogy nem széles. A külső kijelző meg bőven elég telefonálgatni.
-
Lajmund
őstag
válasz Levente07 #1008 üzenetére
Én kíváncsian vàrom és benne van a pakliban hogy ezt eladom hibátlan állapotban kicsit ràdobok és fold6 lesz. Úgyis esik annyit az àra évente így tökmindegy mikor fizetem ki az értékvesztést akkor meg màr a legujjabbat hasznàljam.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz Levente07 #1008 üzenetére
Én sokáig azt éreztem hogy a fold 5 külső kijelzője nem kényelmes amit talán itt is leírtam. Aztán azt vettem észre hogy egyre szivesebben használom a napi munkámban (telefonálás 99%) mint az iphone-om. Az iphone zavaróan széles a fold után.
A belső kijelző mérete meg számomra tökéletes. Ez a képarány számomra az ideális egyelőre kicsit tartok is a fold 6-tól hogy ha oldalra nyújtottabb lesz az milyen lesz.[ Szerkesztve ]
-
-
Levente07
tag
Sziasztok!
Láttátok a fold 6 renderképeket? Ha valóban ilyen lesz, nekem tetszeni fog. Bár nem tudom hogy ez a képarány jobb vagy rosszabb lesz-e? Nincs óriási különbség mondjuk.
És hogy az 5-ről is legyen szó:
Ma reggel észrevettem, hogy a belső kijelzőnél felül középen van egy ilyen vékony "izé" ami kijött a pöcök alól ( eskü nem tudom jobban megfogalmazni). Alul is van ugyanez, ott ahol nyílik, de nekem a felső valahogy kibújt a pöcök alól. Azt hittem szétesik és vége mindennek, de visszafűztem és azóta minden rendben.
Aztán gondolkoztam és előtte jó alaposan eltörölgettem a belső kijelzőt azért piszkálhattam ki a helyéről. Amúgy mire való az ott? -
jacis
nagyúr
Srácok ma felraktam az új biztonsági frissítést és azóta nem jelenik meg alul az alkalmazás indító sáv. Hol tudom ezt visszakapcsolni? Köszi előre is.
-
Zolesz007
őstag
Van esetleg valakinek Spiegen Slim Armor Pro tokja? Kaptam valami matricákat azokat rá kell ragasztani? Mert a removal résznel írja és csak akkor kell rárakni ha.leveszem a tokot?
Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Viccrovat