- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
logarithm
őstag
Acid topik
Zenei téren segít, én nem szoktam piszkálni a beállításait, de lehet ettől független, rak fel rá programot, illetve válaszhatóan, te is feltehetsz egy két vezérlőt, ha szeretnél. -
Rototti
senior tag
Én is javulást véltem felfedezni az akksifogyasztás terén CM 10.1-el. 48 óra készenléttel 24 óra wifivel (mobilnet nélkül) hozható a 4 óra feletti kijelzőidő (net + játék). Március 9.-ei bulidet raktam fel, azóta nem merek frissíteni, olyan jól műxik.
Amúgy a Chrome másnál hogy bánik az akksival? Mert nálam a CM-es gyári böngészőhöz képest kétszer annyit eszik.
-
Kevin's
senior tag
Én is CM10.1 et használok főleg , hogy sikerült megoldani a hangzást is "Dorinmax" kernelel remélem jól írtam a tweaks ben lehet növelni a hangerőt és a poweramp is rá dob. Így már számomra nagyon jól teljesít. Akku időben is jobb szerintem egy sima JB rom nálam 16 óra után totál le merül .. míg a cm 10.1 pedig nap végére tehát majdnem 24 órát ki bír ebből 12 órán át folyamatos zene hallgatást is bele értek
Más vki tudja itt hogy tudok egyedi arcképet szerkeszteni ?
-
Atomgeszi
nagyúr
Valóban! Kevés ideig nyomtam.
Viszont a mostani restart után nem jeleníti meg a külső SD kártyám.Vagyis akarom mondani, megjeleníti, viszont ami program az SD kártyán van ahhoz egy Android SD ikont rendelt.
Alkalmazáskelezőbe töröltem egy programot, ismét megjelennek a rendes ikonok. Áhh... Ki érti ezt? -
widi
tag
Nem gyári, de egy eléggé elterjedt csatlakoztatási mód, amivel szinte minden gyártónak van kompatibilis tartója.
Pl. ezen a képen látható egy ilyen szélvédőre tapasztható HR kompatibilis tartókar. Nekem egy ilyen HR-es csatlakozórész van rögzítve a műszerfalra, és arra bármilyen HR kompatibilis tartót rá tudok tenni.
(de ha kell, lefényképezem az enyémet) -
widi
tag
Ugyanilyet vettem én is, mivel én is tokkal együtt használom. Bár a szellőzőre tehető adapterét nem is használtam, azt le lehet róla venni, és akkor marad egy HR kompatibilis tartó
Nekem már eleve a műszerfalra van applikálva egy HR-es tartókar, arra rátettem, és úgy tökéletes. -
Oldman2
nagyúr
Kis kiegészítés, talán nem jön le elsőre, hogy az SMS Backup + Call Logot is tud menteni!
-
havri1
félisten
Egyetértek, ezért jobban a lite romok, eleve ezek ninyenek benne
Nálam is fagyasztva vannak ezek, speedmod kernellel, és 8-kor vettem le a töltőről, azóta wifi/3g, 1-2 emailt olvastam, és még mindig 100%. Ma lesz az igazi teszt, kíváncsi vagyok meddig bírja akksival.Stock JB + speedmod
-
warezxts
senior tag
Köszönöm!
Én megerősítem neked, nekem is azt dobja vissza hívás után!
Akkor megy vissza a Berzke 1.1, bár eltünt a srác és van igérve 1.2 de sehol semmi egy hete.
Ahogy ismerem magam, mire belakom az 1.1-et akkor fog kijönni
Én is a véglegest várom, de ahogy olvasgatom, lehet január február környéke(??), annál meg jobban rá vagyok kattanva a zselés cukorkára -
Barto
aktív tag
Itt már a 3.1-et írják, de a downloadban ott lesznek többi régebbi romok.
Itt pedig az i9100
A rom mellé kell a gapps is, ha akarsz google alkalmazásokat. Azt a rom feltétele után közvetlenül teheted.
Ez az S1 topikja. Ezt tettem fel az asszonynak az s1-re, és bevált, ez után toltam fel az s2-est az enyémre, és jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged