-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorba23
tag
válasz
chemo20 #38316 üzenetére
Kipróbáltam más routerrel. Az eredmény: van net állandóan, de sajnos időnként a speedtest.net ilyen eredményeket ad:
ping: 400-500ms
upload: 5MB/s
download: 5MB/sAztán ha a mobilon ki-be kapcsolom a wifit, akkor már ezek az eredmények lesznek:
ping: 20-30ms
upload: 20-30MB/s
download: 5MB/sLehet, hogy mégis csak az SII-vel nem stimmel valami?
-
csorba23
tag
válasz
chemo20 #38316 üzenetére
MIlyen routered van?
Nekem T-Home féle Cisco (EPC3925). Ezt nem tudom lecserélni, mert kell az IPTV-hez. A T-Home pedig nem cseréli ki (tudtommal), mert azt mondja, hogy az, hogy ő "ad nekem wifit" az nem szerződéses feltétel, hanem "ajándékba kapom", így a wifivel kapcsolatos problémámmal nem foglalkozik.
-
Kékes525
félisten
válasz
chemo20 #38141 üzenetére
Sőt! Úgy javasolják: Download, and save zip file to internal sdcard
-
Mikso
tag
válasz
chemo20 #38141 üzenetére
Köszi!
Letöltöttem újra, és azóta jó...
Most megint más a baja..
Felraktam először, akkor ugyan úgy a Neat Romos töltőképernyőnél miután felrakta egyből egy loop jött, csak az forgott, de úgy hogy kikapcsolt, és újra kezdte..
ÚJRA felraktam, fullwipe, stb, most direkt kivettem hogy ne legyen a Neat Romos töltőképernyő, és most a Samsung felirat is félpercenként újra indulImádom az androidot
-
vaskotamass
csendes tag
válasz
chemo20 #38120 üzenetére
Oké, köszi.
Az után csinálhatok cache meg wipe meg mindenféle resetet gondolom.
Nincs ehhez valami magyarítás?!
rengeteg dolgot lehet állítani kb minden rom esetén, de annyira nem megy az angol h mindent értsek...
az, meg hogy pipálok valamit és rájövök hogy mi változott, agyhalál :S -
-
Snoop-y
veterán
válasz
chemo20 #37849 üzenetére
Aham elofordulhat. Vegulis nem egy nagy osszeg es igy tutira kibir akar 1,5-napot is.
Amugy ez az odin eleg biztato. Reggel 7kor indultam el 3g On 2 account volt szinkronizalva csak hetvegen +1 emergency naptar. Delutan 5 korul volt 10%-on. De meg mindig nem tokeletes vagy en varok tul sokatAz egyetlen dolog ami aggaszt ha veszek ilyen tok+akku kombinaciot, hogy nem art ez az akkunak? marminthogy egesz nap akkor olyan lesz neki mintha tolton lenne nem?
-
Snoop-y
veterán
válasz
chemo20 #37763 üzenetére
majd te is irjal am.
Nekem a legfontosabb az hogy legalabb egy kurva napot kibirjon a 2000-es akku...
Meg kilohessem az osszes bloatware-t
Mar felpattintottam a Cyanfox-ot. Nincs annyi lehetoseg benne mint a SlimKatban de ebben is van root alapban. Gyorsasagban kb hasonlo. Szoval mar csak az akkura vagyok kivancsi
-
-
geckowize
őstag
válasz
chemo20 #37492 üzenetére
Koszi igy mar sikerult feltepelitenj, azonban ebben sem mutatja a google naptarbeli esemenyeimet, ahogyan elotte se a beepitett google naptar, se egy kulso app, a business calendar nem latta. Fiokkent pedig hozzadni csak exchange-est kinal fel... Google+ot is felraktam, az se segitett... mitol szarhatott be? Ujra adjam hozza a telefonhoz a google accomat?
-
oba
addikt
válasz
chemo20 #37446 üzenetére
próbáltam persze... de korábban működött normálisan
asszem megint előjött az a baja mint korábban... microusb csatlakozó vagy flexkábel gondakkor is jelzi a töltést ha lehúzom a töltőről... kikapcsolás után magától visszakapcsol...
remek
szóval hardveres hiba, nem slimkat gond...
-
-
justaview
senior tag
válasz
chemo20 #36954 üzenetére
Ha kibírod, hogy az ikonok mögött nem csilli villi a háttér, akkor felteszel egy egyszínű (pl.: sötét olajkék) háttérképet (PC-n létrehozol egyet, aminek az árnyalatát Te magad belövöd tetszés szerint), és már meg is szűnt a háttér mozgása !
Ha jól választod meg a háttér színét (lehetőleg sötétebb árnyalatokból), akkor az ikonok szinte lemásznak a kijelzőről, olyan kontrasztos lesz mindegyik. Ezzel növeled a láthatóságot, ami napfényben még jól is jöhet.
A zárolt képernyőnek még mindig választhatsz valami csicsásat, amin jól látszanak a buborékok, ha hozzáérsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Epic Games
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ingatlanos topic!
- Energiaital topic
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged