Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
válasz
Burt1793
üzenetére
Király, akkor majd igény esetén később......
Keresek még rá fóliát, meg szilikontokot, első a biztonság.

Én ezt a Brando Ultrclear Protector Plus-t szeretem, esetleg van ennél jobb?A mostani Wave II-mön is van első nap óta, és meg is látszik, mert makulátlan újszerű állpotú maradt, pedig másfél éve nyüstölöm.
-
Burt1793
veterán
Gyári samsung cucc, pl.: [link]
Alapból 1650es lesz, szerintem ne cseréld le, ha zsír új, annyit nem ér. Én utólag raktam bele, mert lecsökkent az 1650-es teljesítménye...S3-ba 3000-es a gyári nagyobb aksi (az alap 2100as), kezdenek belejönni. Bár minél nagyobb a teló, annál könnyebb nagyobb aksit rakni bele...
-
ImI87
őstag
Köszi mindenkinek !

Amúgy csak a tapasztalatlanságom miatt idegenkedek az egyedi frissítéstől, meg ha neadjisten v.mi baja lesz, akkor ne kelljen még ezzel is szenvedni.....
Amúgy ilyen 2000mAh-ás aksit honnan lehet bele venni? Ez v.mi gyári Samsung cucc, vagy egyéb ?
-
Burt1793
veterán
Kies-szel is tudja majd frissíteni, ha kijön az XEH, ha nem ért hozzá az a legegyszerűbb.
(#21391) ImI87: A 4.0.3-as ICS-ben néha beragad a wifi, amikor bekapcsolod. Se ki, se be. Van, hogy csak az újraindítás segít rajta. Nekem ez hetente előfordult. Ne izgulj, nem a telefon hibája. (Egyébként ha beragadt, várj 2 percet, meg szokott javulni)
-
-
ImI87
őstag
Hello,
Ma veszem át az új S2-met.

Gyárilag melyik FW lehet rajta ? Érdemes használatba venni, vagy kapásból menjen rá v.mi új rom? -
havri1
félisten
Igazatok van tényleg, visszaraktam stock kernelt, és ott a root.
-
bAtt001
addikt
válasz
Burt1793
üzenetére
azért monitor meg processzor között van különbség de mindegy
fejlesztőkre meg nem kell kakilni mert legjobbfejek a világon 
pingvin, neked akkor se adnám ha pénzért vinnéd
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Piwi na jó ez lehet erős, de nem is szeretik
nincs hozzá kiadva forrás nem tudnak fejleszteni, ezért nincs egy stabil cm sem kiadva csak nigthly 
-
Burt1793
veterán
válasz
bAtt001
üzenetére
Van két 27 colos monitorom (az egyik sokat fogyaszt, de szebbek a színei, a másik keveset fogyaszt, de fakó, mint egy Xperia Z), de csak egyet tudok rákötni egyszerre a VGA-ra, akkor nem azt mondom, hogy 54 colos a monitorom
Ez ugyanaz... Az exynos meg erős és szarok a fejlesztőkre!
-
Burt1793
veterán
válasz
logarithm
üzenetére
Benchmarkban 30%-kal jobb a 9500-as (pl antutuban).
Én ha váltanék, akkor 9500-asat vennék, abban van exynos proci.
Az S2 a 2 magosok között is elég erős, ahhoz képest, hogy két éves. A 9500-as is nagyon erős a 4 magosok körében.
A 9505-ös csak egy B terv, egyelőre laggol is pár embernél, nincs optimalizálva, de majd persze lesz rá frissítés.szerk.: mindkettő 4 magos... a 9500asban 2db 4magos processzor van, de egyszerre csak az egyik procit tudja használni.
-
-
Muffi
aktív tag
Sziasztok!

Azert irok mert matol S4 tulajdonos lettem. Köszönöm szépen a sok segítséget, birtam nagyon ezt a topicot, majd meg azert néha felnezek h mi újság.
További szép napot kivanok mindenkinek!
U.i: Az S2 mindig az egyik legjobb készülék marad! -
ntomi0730
senior tag
Azt szeretném kérdezni, hogy ha rootolva van a telefon, és megakarom szüntetni a rootot, az újbóli sima "gyári" JB rom felrakás megszünteti?
-
fireproof
őstag
válasz
Kékes525
üzenetére
Ááá azt hiszem értem.... (bocs de az érettségi lefáraszt.
)Szóval akkor:
1. << 29.03.2013 - PhilZ-cwm6 v4.91.5 with CWM 6.0.3.0 based recovery >> XWLSJ (fixed for bootloop)
2. ROM telepítés
3. örülni mint majom a farkának
?
Hatalmas köszönet a segítségért.
Még annyi hogy mi a különbség Rom nál a sima és a mirror változat között?
-
tresh
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
és a végén pittel rootolod mi leveskocka ?

-
AlmaZoli
tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Tudtommal Odin-hoz a .tar ill. .md5 kiterjesztés kell. Most nincs előttem a file, de ez .zip és benne már kezdődik a ROM, azaz szerintem CWM, de azért biztos, ami biztos, megkérdezem. Szóval CWM szerintetek?
-
tresh
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
nem , de nálam minden sw beteg telonál ez segített és így már megszokásból így teszem fel

Anno sgs-nél az gyári gb 3fájlos életmentő volt , főleg mikor egy nap vagy 10 szer húztam fel tesztelni rendszereket és behalt a cwm
-
tresh
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
új romot én csak repartal(persze ha 3 fájlos) és odinból tolnék fel az az igazi :
-
AlmaZoli
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Őket Odinnal vagy CWM-ből tegyük fel? Köszi

-
tresh
veterán
válasz
havri1
üzenetére
Nincs gond a porolt romokkal se de ugye azok nagy részét a készítő a saját szájízére formálja pont evégett amit beszéltek.. igaz te is módosíthatsz mókolhatsz bele de akkor nagy valószínűséggel instabil lesz a rendszer..mondjuk nem mintha alapból stabil lenne.. én mindig agyári+egy jó kernel híve voltam amikor sgs-em nyúztam jelenleg s2 nél gyári rom gyári kernel nekem tökéletesen teszi a dolgát úgy ahogy én elvárom
-
DBC
tag
sziasztok!
melyik most a legstabilabb 3+1 fájlos stock rom? köszi
-
Burt1793
veterán
válasz
havri1
üzenetére
Most már nem értelek.
Miért baj, ha majdnem gyári a neatrom lite 4.7? Próbáltam S4-et tényleg nagyon gyors, minden ramban van stb-stb, de ezzel a rommal ez a telefon majdnem olyan gyors, elhanyagolhatóak a különbségek SZÁMOMRA (tudom, másoknak 0,1 sec-mal gyorsabb működés általános használatnál nagyon fontos, nekem nem).
Az emailek, opera, facebook, névjegyek, üzenetek, telefon, naptár rögtön megnyílnak és én ezeket használom.
Alig merül, most este 100-ról 98%-ra merült, úgy, hogy már telefonáltam és még mindig 98%-on van. Szóval puszi, nekem ez így okés.
CM-et erre a mobilra nem raktam, sokáig használtam második telóként céges galaxy W-t, na arra raktam, arra megérte, erre még nem jutott eszembe. -
ntomi0730
senior tag
S4 gyári időjárás widget, ha valakit érdekel. [link]
-
havri1
félisten
Para-val valami nem stimmel..full format, cwmből fel, majd 2 wipe telepítés után. Restart, és FC-kkel indul

2x próbáltam..i9100-ra csak a 2.54 -es érhető el.
Tegnap tettem fel N7-re, ott már 3+ os verzió van, az gyönyörűen megy. -
mivan80
aktív tag
válasz
busman
üzenetére
ADW Launcher EX, NOVA Prime, nálam ezek a befutók.

Mind a kettőnek van ingyenes változata is, a sima ADW-t sose használtam, nem tudom milyen, az alap NOVA az működőképes volt.

-
havri1
félisten
válasz
maggi1886076
üzenetére
De egy alaplapcserés javítás azért nem felhasználófüggő, mert itt olvastam , hogy valakinek a neje alig tudta használni, mert már 2x volt szervizben.
Más : [ROM] PARANOIDANDROID 2.54 | Per-App COLOR (newest PA invention), Dpi & UserInterface Használja valaki? Kipróbálnám.
(#21319) GZoli7 : Ez igaz

-
maggi1886076
addikt
válasz
havri1
üzenetére
Igen, nagyon jó a Samsung garanciája.nekem sem volt még semmi bajom a telóval.De kijelző cserélve lesz hamarosan!
Nekem, amúgy más telóval egy ZTE Blade-el som volt problémám, mások meg csak szervízbe hordozgatták. Mondjuk én vigyázok a dolgaimra és valószínűleg ez is közre játszik! -
havri1
félisten
válasz
Burt1793
üzenetére
A samsungnak a legjobb a garancia háttere, ez tény, nem erre gondoltam, hanem a baromi sok garanciális javításra S2-vel!
Kijelző, USB, alaplap, SOD, Brick Bug, ésatöbbi ésatöbbi. Nem volt még droidosom, amivel ennyi típushiba lett volna. (Még 1x mondom, nekem még semmi bajom nem volt a telefonnal, ezért gyanítom, ez széria hiba lehet).
Én több mint valószínű, hogy nem folytatom S vonalon, nekem túl korlátozottak a lehetőségek.
Nem beszélve ezzel a JB hercehurcával.Neatrom tényleg jó, de könyörgöm, az majdnem gyári

CM, AOKP, MIUI, ilyenekre gondoltam. Nekem egyik sem jó sajnos, mert vezetés közben használom a telefont, és BT headsettel, és ezek a romok, egyike sem jó BT-vel, fagy tőle.
De ne értsetek félre, nem lehúzom, csak a véleményem mondtam el

-
Burt1793
veterán
válasz
netguru10
üzenetére
A kijelzőcsere annyiba kerül, hogy nem éri meg

kb. 30-40 ezer lehet, üveggel együtt kell cseréltetni.
Garancia nélkül ez esélytelen.
Persze az is igaz, hogy a kijelző beégés nem a világ vége, sőt, windows 7-nél az aero témánál az a menő, hogy átlátszik a tálca, fogd fel ezt is úgy, hogy jajj de menő, mindig látom az aksiszintjelzőt!
lehet, hogy nekem azért nincs beégve, mert sokszor cseréltem romot és mindig minden változott.(#21307) havri1: Nem értelek. Ez a neatrom 4.7 jobb mint a gyári. Én már megutáltam a sima androidot/CM-et, elgondolkodtam most egy S4-en, de annyi érvem van emellett a telefon mellett, hogy nem lesz váltás.
Vannak ismerőseim (persze nem 20onéves ifjoncok), akik azon gondolkoznak, hogy az ilyen meg olyan, adott esetben még ennél jobb specifikációjú telefonjukat le akarják cserélni S2-re, látva az én kis mobilomat.
Nekem is jóideje 2000-es aksit csámcsog, jobbnál jobb romokkal. A mérete tényleg jó a mindennapokban, strapabíró és samoled, 14+32 giga tárhellyel, jó fülessel, egyelőre verhetetlen számomra. Persze ez csak az én véleményem (tényleg gondoltam, hogy leváltom, de nem). -
Eclips21
őstag
válasz
Eclips21
üzenetére
közben elolvastam miről van szó xD (égés)
(#21307) havri1
Szerintem samsung gari a legjobb nem szórakoznak, az igaz hogy a kijelző kényes mert amoled.
Romolni meg az romoljon aki akart, én akarok csinálom is, ha szar próbálok mást ez szerintem egyértelmű hogy sosincs olyan, hogy stabil talán még gyári romon se.
Amúgy nagyon szemezek a nexuszokkal talán még egy újra is félreteszek de csak a kövire
ami még odébb van -
havri1
félisten
válasz
Eclips21
üzenetére
Hiába a sok rom és kernel, ha csak a gyáriak használhatóak uzembiztossan. Tudom, nexus.. Google kölyke, de akkor is.. Erre még egy épkézláb miui sincs, nemhogy minden tekintetben működő 4.2.2.
Jó kis telefon ez, félre ne értsétek, de nexussal össze sem lehet hasonlítani.
Nem beszélve a sok garanciális problémákról. -
netguru10
aktív tag
válasz
Burt1793
üzenetére
Értem...

És mennyibe fáj egy kijelzőcsere?
Másik kérdés,hogy melyik a "legjobb" ROM rá? (tudom,hogy nincs olyan,hogy legjobb,de mégis melyik a legstabilabb...)
Én ritkán wifi-zek,inkább csak mobilnet-et használok.
Úgy mennyi az üzemidő kb?
Meg melyik a legjobb böngésző progi hozzá? (ami a fb-ot is úgy jeleníti meg mindha gépen használnám?! (Mert én rühellem az ilyen gagyi fb alkalmazásokat...
) -
Eclips21
őstag
-
Burt1793
veterán
válasz
netguru10
üzenetére
Nekem már régóta megvan a telefon, nem égett be a kijelző egyszer sem. A régótát meg úgy kell érteni, hogy már lejárt a 2 év garancia.

Nem tudom, hogy a kijelzőt a foltossága miatt cserélték-e volna (enyhén szürkés fekete színnél látszódnak kis foltok, talán a ragasztás), de engem nem zavarnak ezek a kis hülyeségek. Az a lényeg, hogy pörgős legyen a rendszer.
Ez a neatrom egyre állatabb. levettem az animációk idejét 0,5X-ösre. Semmi akadás, minden bazi gyors, imádom! -
nfsu17
veterán
-
netguru10
aktív tag
Üdv az uraknak!
Mitől és mennyi időközönként jön elő a kijelző hiba? (ami miatt cserére szorul?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Alienware 17r4 olvass
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amúgy ebből is látszik hogy sz@r a cm no meg hogy az akkor lesz stabil amikor a féllábú gyerek mankó nélkül sétál ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)