- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
-
tresh
veterán
JB van mindenhol már csak kb nálunk nincs meg tajgetoszon ha nagyon égető felrakod valamelyiket amibe van magyar nyelv azt csók
De szerintem ha így haladunk mi már rögtön a 4.2-öt kapjuk meg év végén
saril: stock Jb-n kívül mit tud felmutatni az s2 vel szembe? S2 erősebb hw- jobb kamera, fényérzékelő hiányzik a miniből..kijelző se rgb-s és így tovább én tuti nem adnám érte az s2ömet
-
Burt1793
veterán
Nem, ezeket az aksikat lehet, sőt jó ha töltögeted, az nem tesz jót neki, ha nagyon lemerül, illetve az sem, ha teljesen feltöltődik (bár ugye, hogy ezt elkerüljék, sosem töltődik fel 100%-ra az aksi és sosem merül le teljesen sem, akkor újra se lehetne tölteni).
A 2000-es aksi ugye 20-21%-kal nagyobb papíron és szerintem hozza is ezt, 5 óra kijelző helyett, hozza a hatot, ha netezel stb, értelem szerűen.
Én wdx-szel hasonlítgatom össze (tudjátok, akit kiutáltatok)- Van egy másik S2 fórum itt a PH-n, na ott kb ketten vagyunk. Írta, hogy egy óra folyamatos netezéssel mobileneten 85%-ra merül, nekem meg 89-90%-ra. Ugyanazzal a rommal, mindennel...Ha jobban érdekel a dolog, nézz át oda.
-
havri1
félisten
Én esténként szoktam tölteni, és így kibír majdnem 2 évet. Persze van alkalom, amikor napközben is kell tölteni.
A mai akksi árak mellett én úgy gondolom, ez már nem probléma. Az biztos, hogy érdemes odafigyelni, hogy minél kevesebbet legyen dugdosva, mert minden egyes töltés, levesz egy ciklust az elettartamabol. -
-
Burt1793
veterán
Gyári samsung cucc, pl.: [link]
Alapból 1650es lesz, szerintem ne cseréld le, ha zsír új, annyit nem ér. Én utólag raktam bele, mert lecsökkent az 1650-es teljesítménye...S3-ba 3000-es a gyári nagyobb aksi (az alap 2100as), kezdenek belejönni. Bár minél nagyobb a teló, annál könnyebb nagyobb aksit rakni bele...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest