- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheBomberman
tag
-
-
logarithm
őstag
válasz
fireproof #34567 üzenetére
Az egy philz kernel, csak gyári címkét írja, mivel a philz full gyári kernel, csak touch cwm recovery van benne.
Szóval SD-re rakod a kívánt romot, majd reboot cwm, ott full wipe majd install rom, ez a rom philz kernelt alapból tartalmaz.Ha kernelt akarsz cserélni nem kell wipe-olni.
Illetve figyelj mert ez kivan gyomlálva ez a rom külön kell leszedned pl: a Google Calender & Contacts Sync-et is, a főoldalon megtalálod. (meg amire még szükséged van) itt kell keresni -> CWM Package Apps
-
Burt1793
veterán
-
Kékes525
félisten
válasz
fireproof #21420 üzenetére
Igen.
Az is jó, mint bármilyen más ROM, mert azért a ROM-ot általában célszerű full wipe-al feltenni. Full wipe után nem marad semmi sem a rendszerből.
Ha már fenn van a NeatROM, lehet egyszerűbben is a következő NeatROM-ot, feltéve ha nem írnak majd mást az xda-án a fejlesztője.
-
BigT
senior tag
válasz
fireproof #21431 üzenetére
Akkor LSJ jelzéssel ellátott Philz kernelt tegyél fel [innen], akkor meglesz a várva várt root és cwm. Azután ha a NeatROM ot választod akkor a rommal együtt települni fog a legfrissebb Philz kernel is, ami xwlss. Xwlss a stock rom típusa, verziója nagyjából, amihez passzol a kernel, vagy amire építették a főzött romot, jelen esetben a NeatROM 4.7et
-
Kékes525
félisten
válasz
fireproof #21239 üzenetére
Érdemes, mert akkor ha beüt a krakk (az ördög nem alszik) akkor könnyebben, gyorsabban lesz egy működő képes rendszered.
Ha csak rootot akarsz akkor igen, mert egy rootolt kernelt kell csak feldobnod (pl. Philz).
[04.05.2013][PhilZ-cwm6][i9100/P] v5.00.4 Safe Stock Kernel+CWM6+Root+exFAT+ext4-LSS
LSJ-t keresd (erre keress rá: XWLSJ (fixed for bootloop))
Ha ROM-ot cserélsz, akkor bármire lecserélheted, mert a fullwipe úgyis töröl mindent.
A legegyszerűbb root:
ROOT/UNROOT Stock ICS Firmware without flashing unsecure kernel
-
Kékes525
félisten
válasz
fireproof #21167 üzenetére
A ROM-ok komplettek, mindegyikben van kernel, így a NeatROM lite-ban is.
Full wipe a ROM-ok előtt általában kell, de ha NeatROM-ot cserélsz egy újabb NeatROM-ra akkor csak wipe cache és wipe dalvik cache is elég (általában).
Ha probléma van utána, akkor full wipe és újból fel kell tenni.
Én full wipe nélkül tettem fel 4.61 után a 4.7-et és nincs probléma.
-
-
Burt1793
veterán
válasz
fireproof #21121 üzenetére
Én wannam lite romot használok jeboo kernellel, most tüntettem el a kernelt és fogom felrakni ezt a romot:
[link].
Meglátjuk, hogy ez milyen,a lite verziót rakom fel. Mentés van, raknám is fel, de nem engedte a zipet felmásolni a mobileszközömre.#GrooveHero: Hehh, eddig mindkét link a dropboxra vitt...
pedig láttam, hogy a felső alá MEGA-t írtál
Ha nem wipeolok az gond? Mert nem fogok!
Rég belaktam ezt a romot, ha wipe nélkül rossz, jön a backup. Most nincs időm ilyenekre...
Wipe-olásnál a telefon 11,5 gigás belső területét nem szoktátok formázni? Kicsit furcsa mindig, hogy ott maradnak a programok fájljai...
-
bul07
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest