Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senser87
tag
Igen, én is ezt vettem észre, hogy mind1 milyen rom van rajta, ha használod. Ha nem használom, akkor Sokat kibír. Ha kikapcsolom a wifit akár 2-3 napot is elmehet (ezt még nem próbáltam
). Jellybam 2%-ot merült hosszú éjszaka alatt, csak azért mert a wifi és a szinkronizálás ki volt nyomva.
Kezdem azt hinni, hogy az egy nagyon jó rom...
Megnézem ezt az Omegát is, de a Neat nagyon el van maradva JellyBamhez képest. kb. mint az ICS és JB távolsága. -
Goldmen75
őstag
Üdv srácok!
Mióta feltettem az új JB romot, a párom csengőhangja mindig visszaáll alapra, hiába tallózom ki a kedvenc számot s rendelem hozzá...Ez mitől van?! Mit változtattak hogy ez nem marad így?!
köszi
-
oba
addikt
válasz
Senser87 #23790 üzenetére
egyik rom sem bánik jobban az akkuval mint a másik, szerintem
ennek a telefonnak ez a leggyengébb pontja... a nevetségesen kicsi akkumulátor
5% -ot is veszít, éjszaka, flight mode -banami egyszerűen vicces... és romtól függetlenül produkálja ezt, szóval mindegy melyik van feltéve
aktív használattal pár óra alatt meg lehet fektetni, normál használattal 15 óra az átlag, szerintem
egy 1,5 napos üzemidő azért jobb lenne...(#23791) maggi1886076: mi bajod van a Neatrommal?
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Erre: [link] valaki? Mára már az is hozzájött, hogy a belső tárhelyet is másolás közbe eldobálja 15-20 percenként. Alvó mód 30 percre van állítva, szóval nem amiatt, ha egyáltalán van köze hozzá.
És volna még egy kérdésem, hogy régen mikor rádugtam usb-re, akkor lehetett állítani a fejlesztői lehetőségeket most azok nem jelennek meg. Elő lehet csalogatni valahogy?
Előre is köszi!
Csáó!
-
Weeman1
veterán
válasz
maggi1886076 #23791 üzenetére
Miért nem használtok Omega-t?
-
tresh
veterán
válasz
maggi1886076 #23791 üzenetére
De a stock ICS ott ilyennel nincs baj
-
Senser87
tag
Írtátok, hogy nagyon jól bánik az akkuval a Neatrom. Hát...ugyanúgy merül mint a JellyBam.. Éjszaka 6 óra alatt, bekapcsolt wifivel 10% ment le. Ez a normális? Milyen okosabb kernelt tegyek alá, hogy javítsak ezen? Vagy az akksim döglött már meg? 12/08-as vásárlás..
-
beckdo_
csendes tag
Sziasztok!
GPS-szel van gondom. Egyszerűen nem lockol műholdat a telóm. Próbáltam gps status, ill. gps test appokat, mindkettő lát 5-10 műholdat, de nem vagy csak nagy sokára fog jelet a teló. Reseteltem, majd letöltöttem az A-GPS adatokat is. Xda-n olvastam egy leírást, amivel a gps.conf fájlt kellett módosítani (NTP szerverre vonatkozó adatokat), ezt követően egy napig penge volt a dolog, utána visszatért a probléma.
Tudtok valamilyen megoldást javasolni? Köszi!
-
vizimento
senior tag
Üdv mindenkinek ebben a topikban!
Ugynézki énis részese leszek mostantól, mert használtan vettem egy ilyen telót (az i9001 után) de problémába ütköztem:
Hiába megyek rá a menüböl a szoftverfrissitésre, letölti a frissitőcsomagot, megkérdezi hogy telepitheti-e és ujraindulhat-e, ujraindulás után telepitget, eljut 100%ig, majd mikor elindul rendesen a teló a következő üzenet fogad:
"Nem sikerült frissiteni a szoftvert, próbálja frissiteni kiessel, vagy forduljon a szervizhez"
Ez mitől lehet? És mi a teendő ilyenkor? Kiesről azthallottam inkább ne próbálkozzak azzal frissiteni, gari meg már nincs rá...Ja és 2.3.3 van most rajta!
-
rég néztem utoljára utána, de a segítségeteket kérném.. milyen ROM-ot tegyek fel a telóra? nézegettem XDA-t mai nap, de nem igazán találtam olyat amit jó is lenne (valszeg. én vagyok a béna)...
valakinek valami tipp? nagyon megköszönném!!
-
zenke
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #23778 üzenetére
Ezt hogy sikerült összehozni?
Kintmaradt 1 hétig a billzet max fényerőn? -
beast27
senior tag
válasz
Ha még van garanciád a telefonra akkor gariztasd, kicserélik szó nélkül
-
válasz
Gariztasd, cserélik.
-
Riuko
senior tag
válasz
Plazmacucci #23772 üzenetére
A terero a fluxussal....
-
Hú srácok azt csinálta a telefon, hogy csörgött és felvettem, de mind a két fél csak ilyen magas frekvenciás zajt hallott. Következő hívásnál is. Reboot segített. Mi akadhat össze mivel? Gyári JB.
-
mivan80
aktív tag
-
D-Phrag
senior tag
válasz
havri1 #23766 üzenetére
Köszi. Szerintem odexelt de majd utánanézek.
A Te kérdésedre a válasz (v6.xxxx verziónál):
Mentés:
1. A programban jobb felső sarok négyzetben pipa katt.
2. A biztonsági másolat résznél kattintsunk a "Biztonsági mentést készít a felhasználói alkalmazásokról és a rendszer adatokról" majd futtatás.
3. Jobb felső sarok zöld pipa katt.Visszaállítás:
1. A programban jobb felső sarok négyzetben pipa katt.
2. A visszaállítás résznél kattintsunk a "Minden alkalmazás és mentett adatainak visszaállítása" a futtatás gombra (5. futtatás gomb)
3. Jobb felső sarok zöld pipa katt.Ha megkérdezné a program, válaszd pillanatképből történő visszaállítást.
Amit nem akarsz mégse visszaállítani, onnan kiveszed a pipát értelemszerűen. Én csak a Wifi jelszavakat és a fiókot szoktam a rom dolgai közül és inkább a programokat állítom vissza. Egyebekre pedig a Super Backupot használom (névjegyzék, hívásnapló, sms..)
-
havri1
félisten
válasz
D-Phrag #23682 üzenetére
Odexelt romra mehetnek ezek, neat nem tudom az e.
Én sima LSS odex-re pakoltam, és mind ment.Más: FULL backupot a Titanium Backuppal hogyan lehet csinálni?
Olyat akarok, hogy most lementeni mindent, majd szűzen felrakni ugyanazt a romot, és visszaállítani úgy, hogy minden ugyanúgy maradjon. Jelsavak, stbstb. -
D-Phrag
senior tag
ERRE tudna valaki választ adni? Thx.
-
mivan80
aktív tag
Srácok JB alatt hol kell beállítani, hogy a telefon mentse el a wifi jelszavakat a felhőbe (google fiók, samsung fiók)?
Sajnos, eddig minden egyes romolás után minden jelszót, hálózatot elfelejt, elfelejtett, kezd idegesítő lenni a jelszavak rendszeres újbóli elkéregetése...
A jegyzeteim, telefonszámaim stb. nem vesznek el, csak a wifi kapcsolatok... -
csabám
addikt
válasz
vrgkrisztian #23753 üzenetére
Mind a háromszor/négyszer helyszínen cserélték a kijelződet ugyanazzal a hibával vagy második alkalommal már nem mentek helyszínre, hanem vitték a központba a telefont?
-
Attila0313
csendes tag
Sziasztok!
A belső tárhelyet szeretném formázni.Van ilyen opció,de az operációs rendszer és az alapértelmezett alkalmazások itt vannak elméletileg.Ha megformázom kárt teszek a telefon működésében és az alapértelmezett alkalmazásokban?Valaki csinált már ilyet?Sok hozzáértő van itt,ezért szeretnék tanácsot kérni tőletek!Előre is köszönöm!
-
cozmo
őstag
válasz
havri1 #23757 üzenetére
Nyilvánvalóan meg lehet akadályozni, hogy megtaláljuk a telefont, de ez is egy esély rá. Épp azért nem találja meg mert lefagyasztottad
Talán olvaszd ki
és nem árt ha a készüléken belépsz a samsung fiókba...
(#23751) cozmo: Erre pedig annyi a fejlemény, hogy Titanium backuppal megkerestem a fagyást okozó alkalmazást "Hálózati hely" és töröltem a hozzá tartozó adatokat. És már nem okoz fagyást a google helymeghatározó bekapcsolása sem
-
havri1
félisten
Visszatérve erre a samsung megtalálja a telefont témára..sztem ez csak akkor működik, ha a samsung acc aktív. Ha ellopják, és nyom egy factory resetet, vagy feltesz másik romot, máris ugrik ez a lehetőség..
Nekem pl most nem találja meg, 15 perce forog a karika középen.
(lefagyazstottam a samsung appokat) -
vrgkrisztian
aktív tag
kajak cserélte a hátoldalon a kopott keretet?
csak mert nekem már kezd karcos lenni(plusz a kamera lecséje,és akörüli fémen van pár csúnya horpadás,lepattogás)...
emiatt amúgy akartam új telót kérni(meg már negyedszerre lesz javítva,és még mindig nem jó a kijelző...)
de ha cseréli a hátsó keretet(gondolom a kamera körüli fém résszel) akkor majd mondom neki hogy cseréjje má' nekem a háccsó részt
gyádezsír ez a samsung szervíz... -
cozmo
őstag
Megint csináltam egy logot, hogy mi lehet a boot-ba fagyás oka, hátha megfogom mint a vibert
Meg is van:
.........
19:26:43.790 Error AndroidRuntime 11409 FATAL EXCEPTION: NetworkLocationCallbackRunner
19:26:43.790 Error AndroidRuntime 11409 java.lang.SecurityException: Requires ACCESS_FINE_LOCATION permission
19:26:43.791 Error AndroidRuntime 11409 at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:1327)
19:26:43.791 Error AndroidRuntime 11409 at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:1281)
19:26:43.791 Error AndroidRuntime 11409 at android.location.ILocationManager$Stub$Proxy.addGpsStatusListener(ILocationManager.java:730)
19:26:43.792 Error AndroidRuntime 11409 at android.location.LocationManager.addGpsStatusListener(LocationManager.java:1325)
.............Hogy lehet ezt megjavítani? (azontúl, hogy biztonságos módban kikapcsolom a hibát okozó cuccost)
-
havri1
félisten
Hm! Ez a Bumper jól néz ki! Csak (whisky után) nem látom, hogy ez a gombokat hogyan kezeli, illetve a króm keretre is ráül elölről?
Amit elöbb linkeltem, az az ár nem tudom mi, mert választani kell a legördülő listából. A fehér hátlap ill door az 2,907.34 HUF(#23747) zenke: nekem már nem garis sajnos. (időben még az lenne, csak felújítva vettem, mert tulaj betörte a kijelzőt, és feket volt, és most full fehér--> gari ugrott)
-
Muffi
aktív tag
válasz
fullmanytime #23536 üzenetére
Nekem volt mar ilyen mikor s2-esem volt. Akkor se tudott senki segiteni nekem ebben! En ugy oldottam meg h feltettem egy masik jb romot. Pl nordic romnal csinalta eloszor majd mikor frissult a nordic en is frissitettem es megjavult magatol...talan egy 3 fajlos repartos reset segit...
-
Én feltettem a MIUI-t. (5.24) És nagyon tetszik, eddig is próbálgattam, de az app menü hiányzott. Most a Nova launcherrel használom és ennek hála gyorsabb is lett. A legfőbb dolog, amit szeretek benne, az a világos témája és az ikonok. És sok olyan kis finomság van benne, ami másokban nincs. Persze még csak péntek óta van fent, ami rekord, mert előtte nem jutott eszembe, hogy másik launcherrel is használhatnám. A Nova-t rendszer appá kell tenni, mert csak akkor enged widgeteket kitenni. Hála a Nova-nak MIUI V5 ikonkészletet is rá tudtam tenni, ezzel több nem gyári ikont is átrajzol, nem csak betesz mögé egy hátteret.
Ha nem válik be, majd azt is megírom. -
cozmo
őstag
válasz
havri1 #23740 üzenetére
Gyanúsan olcsó, de még eredeti is lehet...kicsit lutri. Most én is bumper case nélkül használom, mert nem érzem vele a gombok nyomáspontját. Nem bírtam megszokni. Addig is sima bebújós tokot használok, ameddig meg nem jön a Hybrid TPU Gel Hard Bumper Frame Case Cover
A Csamcsung Mobil megkeresési megoldása ha el(lopják)vesztjük...
-
Kékes525
félisten
Nekem muszáj volt váltanom, mert a 4.03 tömve volt hibákkal...
Ha wi-fi -t használtam lefagyott, vagy nem indult el, újraindítás után pedig elfelejtette a névjegyek beállításait.Még most is az a hivatalos, az pedig gyakorlatilag használhatatlan.
Persze felteheted a más országbeli stockot-ot, de az is illegális... -
Flyme
senior tag
Olyan ROM-ot tudnátok mondani, amiben nem a gyári felület vagy TouchWiz van? MIUI-n kívül..
-
girnyau
tag
Sziasztok!
CM10.1 26.-i nightly van a telefonomon és nem működik tökéletesen a 64GB-os (SanDisk Ultra) micro sd kártya benne, néha nem látja, ha látja nem csatolja be usb háttérként és MTP ként pedig mikor elkezdek rá másolni egy pár fájl után hibával mindig leáll a másolás.
Mi lehet a gond? Tudtok segíteni?Előre is köszi!
Sziasztok!
-
kopi73
tag
Sziasztok.
A sammobilon láttam ezt a : I9100UHMSA romot magányosan.
Próbálta valaki? -
havri1
félisten
Hi!
Ha tok nélkül használom, és karcolódik a hátlapja, azt drága/macerás cserélni idővel?
Itthon elvégezhető, vagy szervizes meló?Köszi!
-
witchking094
csendes tag
Üdv! Valaki esetleg próbálkozott már adhoc hálózathoz kapcsolódni? Nekem nagyon fontos lenne, olyannyira, hogy emiatt rootoltam a telót, hogy ezt (http://android.stackexchange.com/questions/32292/enable-adhoc-on-jelly-bean) meg lehessen csinálni vele. De nem jártam sikerrel, amint megcsináltam, a wifi gomb beragad (mint anno ICS-en). Valaki esetleg tudna segíteni?
-
Burt1793
veterán
válasz
gorog67 #23723 üzenetére
Nem, én úgy csináltam, hogy kiválasztottam a 4 soros magyar billentyűzetet, pipa, ok, majd kipróbáltam a billentyűzetet (van próba lehetőség a programon belül, de egy sms írás is jó), nem volt 4 soros magyar, visszamentem és beállítottam megint. Ezt addig csináltam (általában 2-3szor kell), amíg be nem állítja. Ez valami hülye bug lehet, de én kitartóan megoldottam
-
Magga
aktív tag
-
dreamtom
csendes tag
válasz
Balage^ #23695 üzenetére
A firmware-t is.
Még régebben (február-március), amikor nagyon vártam a Jellyt hívtam a Samu üfsz-t, hogy "mivanmá", akkor felvették az emailcímemet, hogy majd értesítenek, ha lesz. Persze a legutolsó fórumból is előbb megtudtam, hogy kijött, de ma megkaptam a levelet tőlük is, (jobb később, mint soha). 4 féle frissítési lehetőséget ajánlottak a levélben: KIES, OTA, Samu szervízpont, és ez a Kiosk. - még jó, hogy egy ötödikkel (ODIN) frissítettem végül -
gorog67
aktív tag
Ti milyen billentyű programot használtok? ICS alatt swype volt, de a JB-re történő átállás óta nem megy a magyar, megnéztem a marketen és fizetős lett. GB alatt az Anysoft-ot használtam, tetszett is. Feltettem, de hiába választok többféle magyar kiosztást, mindig a 3 soros (+space) qwertz látszik. Kellene lenni olyannak is, ahol a rövid ékezetek külön gombon vannak.
-
cozmo
őstag
Megkövetem saját magam, avagy pontosítanám korábbi hsz-em!
Stock 4.0.3 LP7, kernel stock LP7+Root
beállítások>helymeghatározás-menüjében az elsőt kipipálom "Google helymeghatározó" vagy az utolsót kipipálom "Helyadatok és Google ke.."
Akkor utána olyannyira használhatatlanná válik a telefonom, hogy 10mp-enként befagy és újraindul.
Csak úgy tudok ezen javítani ha "biztonságos módban" (boot alatt végig nyomva tartom a hangerő lefele gombot) kiveszem a pipákat az első és utolsó helyről. Viszont így nem működik a google térképen a helyzetem meghatározása
A nem mondjuk ki melyik navi (rigó) sem tudja belőni a helyzetem.Fagyasztott alkalmazásaim teljes listája (valamelyik okozhatja ezt?):
Android - élő háttérképek
Ap Mobile
Feladat
Fájlok
Game Hub
Gmail
Google Szövegfelolvasó
IM
Jegyzet 1.0 (ebből miért van kettő? az egyik a widget?)
Jegyzet 1.0
Kobo
Microbes
Mininapló
Music Hub
Nap
PressReader
ReadersHub
Samsung Apps
Social Hub 2.00.00001 (ebből miért van 3!?)
Social Hub 1.0
Social Hub 7.52.11118
TalkBack
TwWallpaperChooser
Yahoo Finance
Zinio
Élőháttérkép-választó5let?
-
cultfeca
tag
válasz
csabám #23707 üzenetére
Igen a beállìtások az utolsó menüpont,felfelé görgetve van még 2 pont.Az egyik a törlés a másik az importálás/exportálás.
Szemesi: Ez mindenképpen érdekes,mindegy megpróbálom az egyesítést veszteni nem vesztek vele.Ha nem jó akkor átìrom a Gmail-be mert ez ìgy nem maradhat. -
Magga
aktív tag
válasz
beast27 #23711 üzenetére
Nálam a Chameleon 3.0.1 volt fennt nagyon hosszú ideig azzal együtt is, hogy voltak benne hibák! Most a 3.0.2 nagyon tetszik, éppen azok a dolgok vannak benne,amik nekem kellenek.
Még nem frissítettem 3.0.3-ra nem találtam semmi olyan egetverő hibát benne.
Szóval nálam régóta ez a nyerő!!! -
beast27
senior tag
Ennyi volt a miui ma már másodjára SoD-olt
Mit érdemes felrakni (mindenképp aokp/cm alapút szeretnék)? Chameleon vagy aokp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Reklámblokkolók topikja
- PayPal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest