- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
Attila0313 #40307 üzenetére
Én is megjártam ezt az utat a múlt hétvégén a CM11 vonalon....
Nem elég hogy lassú volt a fájlátvitel PC -> Android fájlátvitelnél, háttértár (Mass Storage) módban, hanem még le is fagyott egy idő után. Telefont csak újraindítással tudtam ismét életre kelteni
Ekkor mondta itt valaki, hogy ez ilyen. Próbáld meg MTP módban. Úgy jó volt. Total Commanderhez is van ilyen plugin, ha azt használsz.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Attila0313 #40293 üzenetére
Ezt a cikket gondolom nem találtad meg...
-
oba
addikt
válasz
Attila0313 #40289 üzenetére
gyári vagy gyári alapú rom alatt nem fagyott? CM alatt nekem csak lassú volt.. aztán nekem is fagyni kezdett, meg más anomáliák is voltak az USB port körül, így kicseréltem
azóta minden oké, mármint nem fagy de ugyanolyan lassú CM alatt... driver hiány miatt, azt hiszem... nem lehet vele mit kezdeni...
fagynia azért nem kéne... full wipe volt cm telepítés előtt? -
szerzol
senior tag
válasz
Attila0313 #18626 üzenetére
A Vlingo egy cég ami a beépített hangvezérlő alkalmazást készítette.
Alkalmazások / hangvezérlő és már fel is ugrik amit említesz, vagy ha rádugod a gyári autós kihangosítóra akkor is lesz Vlingo, mert azt is ők csinálták.
Ne félj tőle próbáld ki! Nem csinál semmi kárt. -
havri1
félisten
válasz
Attila0313 #18626 üzenetére
Ha nem tudod mi az, ne fogadd el. Lehet valamelyik programnak a "mellékterméke", vagy esetleg az is lehet, hoyg amelyik romot használod, abba van beleintegrálva. Ha jól néztem, valami csevegőprogram, semmi extra.
Rootolva van a telefonod? Ha igen, akkor Titanium backuppal lefagyasztod/eltávolítod, és máris volt/nincs -
havri1
félisten
válasz
Attila0313 #18622 üzenetére
Hali!
Ez a Vlingo appnak az általános szerződési feltételei. Valószínű elindítottad, de a használatához el kell fogadnod a feltételeket.
-
havri1
félisten
válasz
Attila0313 #17879 üzenetére
Egyből, amint elfogadod a vásárlást.
-
slimshady
senior tag
válasz
Attila0313 #17389 üzenetére
Nem tudom, hogy az 5.1-re bökés miatt-e, de nálam is elő szokott fordulni, hogy néha laggol a zenelájátszó és átmegy industrial techno-ba a zene.
Nem tudom mitől lehet, de nem sűrűen fordul elő. Akkor viszont minden zene szaggat és csak a reboot a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged