Hirdetés
Aktív témák
-
ha3fis
tag
Tudtok olyan progit ajánlani, amivel 2 vcard fájlt lehet összefésülni? Vagy esetleg egymás mellet két ablakban megnyitni őket és manuálisan szerkeszteni. Van régi mentésem az előző telómról, és az újban vannak már különbségek, ezeket szeretném eggyé "kovácsolni".
-
exelsior1
senior tag
ICS-t akarok!
Azért, ha csak hó végén jönne ki:S, akkor is gyorsabban frissítenek, mint a sony vagy az Lg, vagy akár a HTC. Csak, sajnos, túl sok időpontváltozás van itt is, ahelyett, hogy egyszer csak meglepetésként felajánlaná a teló a frissítést, akkor nem lenne olyan zavaró a várakozás, és a késlekedés.
-
F-ECT$
titán
Jött frissítés a where's my waterhez, akit érint.
-
ibenny
senior tag
válasz
Pszihonaranc #5993 üzenetére
Nem, meg mindig nem elerheto.
-
arsenix
tag
Biztos unjatok a beginner kerdeseket, de amennyiben odin-nal friss gyari romot rakok fel( de nem rootolok) akkor is ugrik a gari?
-
mycso
veterán
válasz
Pszihonaranc #5986 üzenetére
Egy olyan 3 hónap múlva majd kérdezd meg újra....
(már ha magyar a telefonod, és arra várod kies-en az ics-t) -
Pszihonaranc
senior tag
hli
hivatalos ics mikor lesz már kiesen?
-
FingR86
őstag
nahh...ittvan a haver, akinek eladtam a régi telóm (i9000, függetlenített) És neki egy vodás előfizus kártyája van. Az ő kártyájával felkapcsolódik a telóm, de ez én kártyámmal már nem az ő telója (sem). Akkor így már biztos, hogy a kártyámmal van vmi gebasz ugye ?
-
kungzi
veterán
válasz
Bandita4141 #5977 üzenetére
mivel már nem gyári állapotban van, hanem másik kernellel még jó,hogy nem ír semmit
-
Bandita4141
tag
Sziasztok!
Feltettem még jó múltkor a I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1 gyári szoftvert Siyah-v2.6.11 kernellel. Megnyitom a Kiest és az aktuális készülés-szoftver verziónál: nem ír semmit! Ez jelent valami gondot, vagy nem kell vele foglalkozni?
-
Urmy
tag
Értem én hogy mindenki szereti az újat meg várja a jobbat, de ez a 4-es android mi olyat fog mutatni amit eddig nem láttunk? Nekem gyári 2.3.4 van fent és azt kell mondjam iszonyat tetszik. Előtt defy-m volt cm7-el, igaz vagy 30x ennyi dolgot lehetett állítani, de a fene se látta már át az egészet. Ez meg szép, letisztult, iszonyat stabil, 3 hét alatt nem bírtam megfektetni, defynél meg heti 2x kaptam ki az aksit.
Lényeg a lényeg annyi program van, olyan szinten testre szabható így is a telefon, hogy nem tudom mi újat tud majd nyújtani.
Pl. ezt a facelock-os dolgot is meglehet oldani egy alkalmazással. -
mrsmile
csendes tag
Kifogom, de még egy kérdés, lehet hogy hülye kérdés, de még elég kezdő vagyok ilyen téren. Az ICS-re is a KIES-ből fogom tudni frissíteni a telefont, vagy hogy működik ez? És még mennyit kell rá várni kb?
-
mrsmile
csendes tag
Először is köszönöm a válaszodat. Tehát, akkor ha ezt a 2.3.6-ot felteszem, akkor a Magyarországi garanciák megint csak nem érvényesek a telefonomra.Érdemes ezt még felrakni a telefonomra, vagy várjam már meg az ICS-t? Valamint ennek a rom-nak mennyire stabil a működése?
-
mrsmile
csendes tag
Kellemes estét fórumozók!
Két kérdésem lenne hozzátok:
-Melyik az a ROM amelyik a legstabilabban működik, valamint hogy a 2.3.6 hivatalos-e?
-Azzal hogy a clockworkmod recoveryt felteszem azzal a garanciám elveszik?
A telefonom t-mobilos galaxy s2, és jelenleg a KIES-ből letölthető 2.3.4-es rom van rajta.Válaszotokat előre is köszönöm,
Mrsmile -
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
szerintem velem is ez fog történni
-
FingR86
őstag
nahh...de beálltak. És ezzel a pannonos karival egyből előugrott a kis jel. Én még ilyet nem ba**tam
Tegyük fel...lejár a 100Mb adatforgalmam, akkor is fel kell hogy tudjak kapcsolódni ugye ?? Mi lehet a gond akkor azzal a vodás karival ? Pont ma vtam be a vodába emiatt, és ott nem sok minden okosat tudtak mondani...össze vissza beszéltek értelmetlenségeket. Hogy lement a 100 mega 2 nap alatt, holott azelőtti hónapokban alig tudtam havi 20-30 megát elhasználni...
és csakis akkor van bekapcsolva a net, ha fel akarok kukkantani facebook-ra vagy akárhova, utána azonnal ki is kapcsolom.
-
FingR86
őstag
és mégse. Úgy kezdődött, hogy ez a rendszerem volt fenn: Illusion_xT_v1.7.1_-_ST@-i9100-XWKL1-2.3.6. Általában wifi-zek, de a vitamax-os jutalomnet 100Mb is van, és csak akkor használom ha nem vagyok wifi közelbe. Használtam is vagy 2-3 hónapig, de amikor nem volt szükségem rá, ki is kapcsoltam az adathálózat-ot. És vagy 2 hete kapcsolnám be, de már nem jelentek meg a kis nyilacskák, azt hittem vmi szoftver zavart be neki. Feltoltam egy sammobile-os stock LPH-t, és ott sem akart előjönni, most meg a 2.3.4-en sem...én ezt nem értem. Lehet olyan, h kipurcant a telóba vmi hardveresen ? Telefonálni tudok vele, azzal nincs gond. A teló gyárilag pannon-os volt...ez számíthat vmit ?
-
dome29
aktív tag
Letöltöttem Marketen beautiful widgetet.. és a programok között ott van, de a menü.ben nincs, illetve ki sem tudom rakni...
Ilyenkor mi a teendő?
-
Myair
tag
http://mobile.theverge.com/2012/3/8/2855598/samsung-galaxy-s-ii-ice-cream-sandwich-release-date-official
Ennyit a márc. 10-ei ICS megjelenésről..
-
tony7
tag
válasz
kecsetihunor #5922 üzenetére
Ha garanciális a telefonod akkor 1 éven belül cserélik. Nekem a T-mobil már kétszer cserélte.
Vigyáztam rá ,annak ellenére megtört a zsinór. Az első 6 hónapot bírt a második 3 hónapot.Nem igazán bírja a napi 2-3 óra használatot. -
Sógi
addikt
válasz
conanabarbár #5881 üzenetére
koszi! hetfon reggel ezzel kezdek! egesz penteket ezzel csesztem el..
nekedi is thx derrik!! -
ibenny
senior tag
válasz
kecsetihunor #5922 üzenetére
Saturnokban biztos van, mert legutobb is lattam.
-
kecsetihunor
aktív tag
Sziasztok.
Tudtok valahol eredeti Samsung fülest? Az enyémnek megszakadt a kábele...
-
FingR86
őstag
válasz
tamasgal #5920 üzenetére
hali. Olyan kérdésem lenne, mobilnettel kapcsolatban. Pár hete 2.3.6 volt fenn a telón, és tökéletesen ment a mobilnet (vitamax-os jutalomnet ajándék). Egyik napról a másikra nem működött a dolog. Hiába kapcsoltam be az adathálózat aktiválását, meg se jelent felül a 2 nyilacska...pedig azelőtt 1 nappal még tökéletesen működött. Nahh gondoltam felteszek egy XXLPH-t, sammobile-ról, meg van hozzá egy cf-root...és ugyanúgy nem működik a dolog. Mi lehet a probléma ?
apn: vitamax.internet.vodafone.net
mcc: 216
MNC: 70
hitelesítés típusa: nincs
APN típusa: default, supl
APN protokollja: IPv4
csatorna: nincs megadva -
kungzi
veterán
Akinek a gyári, eredeti független rom van a telefonján, az leírná az adatait? Tarcsazoba: *#1234#
-
Jadro
veterán
Köszi, akkor keresem is.
-
kungzi
veterán
Az én problémámra nem tud valaki megoldást? Vagy, hogy mi gond.
-
Richard!
addikt
C.Brigante: dolgoztam... majd hiszem ha látom
és nem kellenek jégkrémszendvicses képek
-
R2D20208
addikt
válasz
C.Brigante #5912 üzenetére
+ 1 : KI4 vagy LPH
(#5909) Urmy azt én is szerettem. Sajna még olyant nem találtam én sem...
-
Jadro
veterán
2.3.6. -hoz szeretnék modem tippeket szerezni. Most KI3 van, de többen jelezték hogy halk vagyok. Nektek mi vált be?
-
Urmy
tag
Üdv nem tudtok s2-re olyan progit ami lezárt képernyőnél is mutatja az időt.. ?? Olyanra gondolok mint az N8-on..
létezik ilyen ?
-
R2D20208
addikt
Gondolkodtam ma picit ( nagyképűen hagzik mi ?
) De ha jól emlékszem, amikor beharangozták Samunál anno Froyoról GB - re váltást, nálunk az kb egy hónapot csúszott. Én úgy érzem ( és ne legyen igazam ) ha pl Samu Márc 10 - re ígér vmi Hivatalos dolgot ( leghivatalosabbra gondoltam, tehát Kies frissítésre ) esélyes az ICS akár egyhónapos csúszása is a XEH miatt. De remélem, ezt megoldják rugalmasabban, mint anno GB - kor. Amúgy kezdem Samu üzletstratégiáját picit megútálni amit régóta csinál. Sztem gusztustalan dolgokat művel. Nem csak ICS - re gondolok itt.
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest