Hirdetés
Aktív témák
-
Baaraanz
tag
Azt esetleg tudja valaki, hogy ha camera módban csatlakoztatom a telefont, akkor milyen camera driver kellhet neki? Nem tudom, észrevette-e egyáltalán valaki, hogy most már elvileg webcam-ként is lehet használni, vagy csak nekem nem találja a drivert hozzá.
Köszi
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ToMmY_hun #7554 üzenetére
Ja, bocsanat, akkor felreertettelek.
Mi a problemad a miui fenykepezovel?
Egyebkent melyiket hasznalod, melyiket szeretned lecserelni?
A kerdesedre valaszolva mai allas szerint nem lehet a gb alapu miui- ba beletenni a samsung kamerat.
Hetvegere galnet viszont nagy durranast igert, koztuk pontosan azt amit te szeretnel, vagyis samsung alkalmazasokkal felturbozott miui- t. -
Laacik
csendes tag
Sziasztok!
Az S II alap naptárában minden új bejegyzésnél külön be kell állítani, hogy emlékeztessen hanggal.
Van erre (nem találtam) beállítási lehetőség, hogy automatikusan pl. mindig 15 perccel korábban tegye ezt?
-
zso73
veterán
válasz
Skynet258 #7571 üzenetére
Elolvastam a cikket. Ennyit vártam én is. Remélem gyorsul majd a net, mint a P500-amra átszerkesztett verziónál..... Sajnálom, hogy a Samsung nem hagyta a színvilágot ! Majd megnézem, hogy lehet megoldani..... A Chrome..... Én Dolphin HD-zek. A P500-on is simán elfutott, és mindent visz. A gesztus vezérlés meg szuper....
Launcher SPB 3D . Az nem akadt, csak a naptár volt furcsa. Remélem az ICS cseréli.
Független a telefon, már frissítem s. Ezért akartam Google telefont venni, mert az már ICS. Így meg már most jobban tetszik a teló !! És az ICS is felkerült.....
-
mrsmile
csendes tag
Független telefonokra megérkezett, amit már a KIESből lehet frissíteni..
Root nem szükséges, csak rádugod a telót a gépre, Odin betallózod a PDA részbe a fáljt, amit sarmfirmware-ról letöltesz, majd rámész hogy start, 3-4 perc alatt fent is van.
Ez egy lehetőség, de ha független vagy tudod frissíteni KIES-ből is..
A szolgáltatós romokra még várni kell... -
dome29
aktív tag
ÜDv, mindenkinek!
Ha jól hallom, megjött mai napon a 4.0.-s ICS..
ahoz szükséges rootolni a készüléket? -
zseko
veterán
Meg akartam nézni mit ír, erre fel tudtam tenni
Egyébként a "nem kompatibilis" szöveget valószínűleg a DPI 240-ről 192-re átállítása miatt, csak eddig működött az, hogyha visszaállítottam, most még rágondolkozott egy keveset..
(#7569) srq első körben próbáld azt, hogy a fényértéket leveszed -2 értékre. Az általában szokott segíteni valamennyit. Nálam egyébként SCEF02. A samsungApps-ban találni olyat, hogy SGS2 Camera Firmware Update, de nem egyöntetűek a vélemények, hogy javít-e.
-
Rotate
veterán
no, harmadszor is megvolt a wifis gond, azt hiszem javításig nem fogom kikapcsolni a wifit, csak valahogy a felderítést kéne akkor kikapcsolni... most mondjuk olyan szinten belefagyott a wifibe, hogy miután hagytam, hogy kialudjon a fénye, már nem tudtam felébreszteni, de lehet ez azért is volt mert kb 3% aksim volt már csak...
amúgy kis aksijelentés
az első ciklus vége 14 óra használat, 4 óra 42 perc kijelzővel, főleg net is twitter, 0 játék, negyed óra hívás, 5 perc viber, 50-75% kijelző, állandó 2g adatkapcsolat+sync, meg volt pár óra wifi is... 2A aksi...
nagyjából ez hozta a GB-t nálam, szóval nem lesz itt gond, csak a wifi hibát kéne javítani, más gondom nincs, jó ez az ICS
legalábbis az én igényeimnek tökéletes, nem volt olyan dolog amit ne tudtam volna csinálni, minden települt, minden működik
-
most olvasom 2 hét elteltével.. hogy kijött a végleges ICS?
-
Skynet258
veterán
KIES egy szar, Odin a tuti.
Hivatalosan KIES-en elérhető a független készülékekre, függőkre majd egyszer, ha a szolgáltatók megálmodják.
Btw itt leírtam pár sorban az ICS-ről alkotott véleményem. -
srq
tag
Sziasztok, ez nem ICS téma, és felteszem már megrágtátok, de nincs időm kikeresni 7500+ hsz-ből. Tehát:
Másnak is beszaggat a video? Fókuszálás közben, vagy bizonyos fényeknél nagyon durván leesik a framerate (hosszan, akár többször is, ahányszor csak az adott irányba fogom - van, hogy csak akkor tér magához, ha másik irányba fordítom) - abszolút élvezhetetlen, használhatatlan kb. olyan 10 lehet az fps a 30 helyett.
A teló 3 napos, üres, gyári 2.3.4, de első perctől ezt csinálja. Nagyon nagyon zavar
Direkt ezért vettem, hogy bármikor videózhassam jó minőségben a kisfiamat. Mit csináljak, vkinek vmi tapasztalat, esetleg megoldotta vhogy, szervizben foglalkoznak ezzel?
Akinek jó minden fénynél, 1080-ban is, de legalábbis nem esik 24 fps alá legalább 720-ban (hamár 30fps-sel reklámozták a fullhd-t...), fókuszálásnál sem, megírná, hogy milyen a kamerája? Gondolom tudjátok, de: tárcsázásnál *#34971539# majd "Phone/CAM FW Ver Check" gomb.
Nekem a Cam FW: SBEF02
Azt írják az XDA-n, hogy pl. az OM---- kezdetű modulok a jók.
Ha valakinek van egy tuti, arra gondoltam elmegyek a szervizbe és megmondom, hogy nekem azt tegyék bele és kész.Köszi a segítséget!
-
zseko
veterán
Lefuttattam párszor a quadrantot, ezeket dobta:
4271, 4307, 4390, 4417, 4404, 4177, 4101, 4251, 4390, 4431
Az átlag: 4313,9Az aksi most így áll:
20ó50p használat,
ebből 48% kijelző - 3ó45p,
és 24% maradt.Jó lesz ez szerintem. De úgyis kell pár nap neki mire beáll.
Viszont megpróbáltam feltenni az OS Monitort de nekem nem megy fel. Valaki fel tudta tenni ICS alá?
-
djapor96
senior tag
válasz
C.Brigante #7563 üzenetére
a) vak vagyok
b) szivattok -
ToMmY_hun
senior tag
Tud esetleg valaki olyan megoldásról, hogy egy MIUI rom-ba bele lehessen pakolni a stock samsung camera alkalmazást? Az MIUI kamerája iszonyatos...
-
zso73
veterán
válasz
C.Brigante #7558 üzenetére
Tudod elég rég olvasom ezt a fórumot, és a 60% a főzött romokról szólt, meg a rootról. Keresni nem akartam sokat, mert tudom, hogy a segítőkész fórumtársak pik-pakk megválaszolják, amit órákig kellene olvasnom. ( Köszönöm !!)
Nem vagyok olyan rossz fórumozó, majd meglátod .Bocs, ha zavar........
Djapor96 :
-
zso73
veterán
Sziasztok !
Ma tulaja lettem egy SII-nek. Lenne egy pár kérdésem.KIES, VS Odin ?
ICS mikor ? -
djapor96
senior tag
válasz
C.Brigante #7551 üzenetére
-
tesopapa
aktív tag
-
-
ERPY
őstag
válasz
C.Brigante #7548 üzenetére
Van kérem, én Go-s vagyok.
Elbujdoklok egy kicsit, így vezeklek. -
adamho
tag
A nova launchernél hogy kell úgy háttérképet betenni, hogy normálisan nézzen ki. Mert a galériából betett képeknek cask egy kis részlete látszik.
-
C.Brigante
veterán
kriskelo v5 megoldotta a problémám, bár ilyen lett volna a gyári mint ez. 1 óra kijelzőzés (net, töltögetések) -10% Ha így marad ahogy most van akkor nekem nincs több kívánságom!
más: csodálkozom egyébként, h még van olyan ember aki GO launchert használ....
Nova launcher prime-nál sztem nincs jobb jelenleg. (számomra)
-
Bandita4141
tag
Sziasztok!
Két hetes a telefonom, most felraktam a legújabb LPQ romot. Mobil netem van. Első perctől kezdve tapasztalom, ha hivásom jön (néha nem mindig) 1-2 másodpercre nem hallom a másik felet. Ha én kezdeményezem a hívást akkor nincs ilyen gond. Valaki tapasztalta ezt a hibát akinek mobilnetje van? Mi lehet a gond? Több romot is tettem fel, de nem változott.
-
leslien
nagyúr
-
Sógi
addikt
válasz
SzlobiG #7524 üzenetére
Nagyon nagy ez a launcher!!! (nova)
(#7534) Rotate: Két ujjas gesztus is egyedi, nekem ami hiányzik az a körbeforgás, de lexarom, mert annyira smooth ill. hyper gyors, h hihetetlen!!!
Kösz, h szóltál, h van ilyen fasza és egyzserű launcher is, mely az új ICS-en a tökéletesség határát súrolja(#7540) djapor96: Melyik ICS-el tolod? Stock odexeddel?
Nálam laggolt folyamatosan a képernyőváltás (stock LPQ)
Megnéztem a vidit... Hogy csináltad? Proci húzással? Vagy módosított Go launcherrel? -
yimm
aktív tag
Üdv. Esetleg valaki tudna nekem dobni egy letöltési lehetőséget old bootloader-hez ?
Köszi -
tesopapa
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #7434 üzenetére
Ha még nem sikerült valakinek a Criskelo ICS akkor itt egy direktlink:
Letöltés -
Nagyon jó az új Criscelo
-
djapor96
senior tag
Azér érdemes kipróbálni... nálam nem laggol a GO Launcher.... itt egy videó..... bocs a minőségért..
-
Előre elnézést, nem találtam meg a végét, szóval valaki leírná, hogy ha checkrom revo v6 volt a telómon, most tudok e, és hogyan átváltani a hivatalos ICS - re mert olvastam hogy sok embernek nemment. köszönöm előre!
-
HUTCHDB
nagyúr
én most éppen a v12-es holland miui-t használom, "gyári" állapotban, vagyis nem cseréltem le sem a kernelt sem a modemet.
[link]
kicsit többet fogyaszt a siyah, mint az xcell kernel, de a bln támogatás jól jön, ráadásul azt tapasztalom, hogy gyorsabb, smooth-abb az egész.
viszont a fejlesztői kinézet nekem nem tetszik, így ez a megjelenés alap bázisa, illetve innen egy-két dologgal kiegészítve.
korábban teszteltem wajk ics-ét, ami néhol döbbenetesen gyors volt, viszont a scrollozás ott is hibádzott.(#7461) mycso!
ez esetleg? -
Rotate
veterán
marhajók a 2 ujjas gesztusok fel meg le
így az 1 ujjasakkal együtt négy cuccot is tudok indítani, anélkül, hogy foglalná a helyet a főképernyőn
jók az átmenetek is szerintem
és nincs az a buta hiba mint Apexnél, hogy ott a Moduloknál méretezési gond lenne, sőt itt nincs is letöltött alkalmazások fül, az nekem nem is kell
ezért lett nálam ez az Apex helyett, sebességre szerintem ugyanaz a kettő
Zaji:
gyárit, Kies-szel frissítettem
-
leslien
nagyúr
jönnek sorba a főzőcskék Bezke 60%-on, Omega ma este lesz kész, én ezt raktam fel tegnap este semmi gond: WanamLite V9.3 LPQ __Fast Blue ICS & Stock Themed
itt lehet nézelődni -
Varszegig
veterán
válasz
panther777 #7513 üzenetére
nem fut a KIES is? Az szokott ilyet okozni.
Szerk: Látom de
-
kriszpowa
tag
pls erre valaki:
sziasztok.
anyámnak ma vettünk vodában egy SGS2-t.
2.3.4 van rajta, bejelentkeztem vele a gmailes accountjával, de a marketen nem lehet letölteni semmit. marketbe nekem a sajátomon mindig bejelentkezést kér, de ez semmit nem dob fel, régi market van rajta.
mit csináljak hogy menjen? -
derrik
őstag
Még 1X!
Ha valakinek meglenne a ICS-hez a Contact bugfix, priviben legyen szíves elküldeni...mert állandóan dolgozom és nem érek rá keresgélni.....
Köszönöm! -
panther777
csendes tag
Közben rájöttem a saját hülyeségemre
Kies bekapcsolva felejtődött a gépen, így összeveszhetett az odinnal a kapcsolódásért.
Kiesből kilépve ment a dolog, még éledezik a teló
-
adodaniel
őstag
újra rakom ICS-t, odinba bal oldalt mik legyenek pontosan bepipálva?
-
Zaji
őstag
válasz
-
mycso
veterán
válasz
Amikor csatlakoztatod, biztos, hogy csatlakozott?? Kiírja az ODIN a portot??
Mert a porttal van baja, esetleg driverek újratelepítése.
-
zseko
veterán
válasz
CyberSoma #7426 üzenetére
Igen csak nehezen, de felment a Dropboxba az ICS rom, ha még aktuális akkor leszedheted
betettem mellé a CF-Root kernelt is.[link]
(#7513) panther777 Az alsó listának az eleje is érdekes lehet, így úgy tűnik fel sem ismerte a telefonod az Odin.
(#7502) F-ECT$ Nálam szintén semmi gond a GO Launcher EX-el.
-
znagy69
őstag
Érdekes nekem semmi bajom a Go-val. Tökéletes.
-
Motyi
senior tag
Novát is próbáltad már?Ha igen esetleg el tudod mondani a különbségeket?
Asszonynak fogok ICS-t feltenni amint lesz jKay hozzá és kellene valamilyen jó launcher .Jelenleg a Nova Prime és az Apex között vacilálok (az nem szempont, hogy a prime fizetős), de nem tudom melyik a jobb, mik a különbségek.Ja és még valami.Ha valamelyik launchert felteszem, akkor a gyári tw-t lehet fagyasztani TB-vel?
-
Zaji
őstag
Tudna valaki egy XXLPQ stock kernelt felrakni?
Köszönöm! -
zseko
veterán
Érdemes lehet még megpróbálni egy gyári állapotba visszaállítást, ott van valamelyik menüben, vagy kódos reset, az töröl mindent, és úgy újra belakni a telefont. De persze előtte minden fontosat lementeni a telefonról, a névjegyeket szinkronizáltatni a google-be hogy könnyű legyen visszaállítani, az sms-ekhez az SMS Backup+ programot használni az szintén a google fiókbe meni le visszaállíthatóan az sms-eket, stb. Aztán ha úgy se jó akkor szerviz. Persze lehet Odinnal is frissíteni esetleg, nem csak moddolt romok vannak, a gyári KK5 például nálam a legjobb rom volt idáig. Én anno a Spicát vágtam majdnem földhöz párszor, hívásindítás gyári rendszerrel 46mp volt mire bejött a névjegyzék...
-
kriszpowa
tag
sziasztok.
anyámnak ma vettünk vodában egy SGS2-t.
2.3.4 van rajta, bejelentkeztem vele a gmailes accountjával, de a marketen nem lehet letölteni semmit. marketbe nekem a sajátomon mindig bejelentkezést kér, de ez semmit nem dob fel, régi market van rajta.
mit csináljak hogy menjen?
-
Bagoly81
aktív tag
nemtudjátok hogy a csatlakoztatott egeret lehet e konfigurálni?
gb, müködtek az egér gombok, az ics be meg nem, kékfogon keresztül csatlakoztatok egy egeret, és nem müködik a vissza, és a fömenü gomb gb-n meg igen...
szoval nemtudtok rola van e rá valami??:
azt találtam ki hogy hdmi n keresztül hsználom a telefont melohelyen
-
F-ECT$
titán
Ahogy olvasom Go launcher kuka. Ki mit ajánl? Nova, Nova Prime (ez mivel tud többet?) vagy Apex?
-
kecsetihunor
aktív tag
Ez már GB-ben is volt, az androidot kell pötyögtetni, és benne van a framework-res-ben platlogo.png néven
Amúgy feltettem Wanamlite LPQ-ját, vissza lehet állítani a lockscreent eredeti ICS-re? Apex launchert használok...
Jobban bejött az eredeti, ez így olyan mint egy Go Locker ICS theme...
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest