- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
Aktív témák
-
Varszegig
veterán
valaki leírta már ennek a jelenségnek az okát itt a topicban, de már nem emlékszem rá. A lényeg, hogy javítható
-
Barnee88
tag
rengeteg toknál csinálja ezt az s2, a mikrofon elhelyezése nem a legoptimálisabb a házban, sok gyári hibás is volt.
sajnos mást nem tudsz csinálni mint hogy nem használod a tokot, egyébként ha utána olvastál volna neten, minden fórum, ebay stb tele van panaszos kommentekkel hogy nagyon visszhangzik a case mate tough case... -
cultfeca
tag
Van még egy megoldásA jack foglalat melletti kis lyukacska felelős a zajszűrésért,a tokon ott kelleni valami lyukat ejteni(fúróval,vagy valami lyukasztóeszközzel),igaz elég tákolós megoldás ,de ha nem akarsz romolni és a tokot is használni akarod akkor lehet ez is megoldás.
Mire leírtam kicsit megelőztek -
ToMmY_hun
senior tag
Gyáriban a legjobb tudásom szerint nem lehet. Ha nem akarsz a szoftveren módosítani, akkor próbáld meg leragasztani a felső mikrofont (3,5 jack melletti kis nyílás) mondjuk szigszalaggal - a tok miatt úgyse látszana. Nagyon gány megoldás, de szerintem működne. Arra azért ügyelj, hogy ne olyan ragasztót használj ami befolyhat a lyukba, mert az tönkreteheti a mikrofonod.
-
Pro!Petya
addikt
-
lefkosia
őstag
Gyári visszaállítás mycso kolléga írása. -
Bilux
veterán
Nem ez még nem a végleges, beígérte valaki sammobile twitterén, hogy ma, vagy holnap lesz egy új beta rom kicsi ápdéttal.
Namármost az LPH február 9. az "új" LPJ meg február 14.
5 nap alatt nem tudom mi újat tudtak rajta heggeszteni, de majd kiderül, mert az LPH-t az első perctől fogva használom. -
agabe
addikt
a tobbi (ez a meret ugy hangzik mint wgy gameloftos jatek) az a memkarin va a gameloft mappan belul a jatekhoz tattozo mappanevnel...azt torlod siman, es eltunikaz 500mega is. a letoltott kiegeszito file-ok nem a telepites reszei, hanem szukseges kiegeszito adatok, ezert azokat a jatek uninstalljaval sosem fogod egyszerre eliminalni. asszem ez amiatt van, hogy ha egy ido mulva ujra jatszanal, vagy veletlenul torlodik a telepitett jatek, akkor kesobb ne kelljen ujra az egeszet letolteni, eleg csak a kis meretu indito app.
-
R2D20208
addikt
Nézd meg az SD karidon is, nem-e maradt vmi mappa, a törölt apod nevével pl. Ez egy megoldás, de van ilyen is. Töröld a mappát, az app után .
(#4974) edgelaszlo Így
(#4976) Kevin's küldöm leírással, ha a gépemnél vagyok ok ? ( ha edgelaszlo kollega átküldi , megköszönöm neki. Minen leírással, tanáccsal
)
-
-
ToMmY_hun
senior tag
Ha tényleg olyan, mint a videóban akkor simán megér ennyit is. Kérdés, hogy valóban annyira jó-e mint ahogy azt beállították? A Market-en annyira nem írnak jókat róla.
knyitogato: ott a pont! én is előfizura vettem még anno az iPhone 3GS-em, ősszel el is adtam mert meguntam. Persze addigra már ki volt fizetve minden részlete az előfizetést pedig még most is fizetem.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest