Hirdetés
Aktív témák
-
ERPY
őstag
A háziállatom jaja, a neve gyilkos. Most éppen egy kutyát marcangol, ami felhergelte az ugatásával.
Én panelgyerek vagyok, szal nekem minden ilyen érdekes, és talán a telóban a kamerát használom a legtöbbet. Persze főleg a gyerekeket kamerázom, de egyébként jöhet számomra minden érdekes dolog. Tettem fel egy másik videót is, egy lóbogár ássa el magát éppen, de sajnos mivel a gyerek a vállamon támaszkodik miközben guggolok, kicsit mozog, pedig ha békén vagyok hagyva elég szuper makrókat tudok összehozni. A fiam meg imádja a bogarakat, gyíkokat, minden hasonló állatot, mivel a második emeleten ilyeneket nemigen lát, szal kötelező mindent felvennem.A legbüszkébb a cserebogaras videómra vagyok, az is ott van a feltöltések között, az szerintem nagyon szép lett.
Na ennyit ezekről, nem rakom tele a topikot, viszont szívesen segítek bárkinek ha valami kérdése van.
-
Rotate
veterán
passzolom, alapból volt ugye a fényképező, meg a lock, és még elkezdtem pakolni a többi helyre is... amúgy az elhelyezést nem változtattam
illetve most kipróbáltam, tudok rakni alulra is... szépen körbe lehet rakni, 8 cuccost... vagy arra gondolsz, hogy így jelenítse meg? nem így van mindig, csak ha megfogom az ujjammal
vagy már nem tudom mire gondolsz
-
Rotate
veterán
legújabb van fenn, igen az ICS téma, és szerkesztő módban a lockra hosszan nyomva feldobja, hogy szerkesztés... ott belemész, és fenn a lockot amelyik pozícióba húzod oda tudsz funkciót/alkalmazás/parancsikon-t rendelni, mellette lévő fülön az iknoját és lehet változtatni
ha végeztél bal felső sarokban a Kész-re kell menni... volt már hogy fullra belőttem, és kiléptem belőle
-
Varszegig
veterán
Passz. Én ma tértem át ics-re, szép szűz rendszerre ota lpq, majd arra lp7 (odinnal, mert ota nem akarta), aztán root, jkay framework, és deluxe settings. És megy.
Aztán feldobtam még a nova primeot is, és nagyon bejön. Viszont a widget locker most pihizik, mert a jkay lockscreen nálam most a nyerő.
Más: adfre másnál sem megy ics alatt? Mármint nem szűr. -
doongoo
addikt
és a forrás:
-
törölt tag
Én is ezt teszem vissza folyton, nagyon jó akku időben, erre frissített a KIES is LP7-et.
Viszont az a furcsaság van ennél a romnál, hogy az akkuhasználatnál a térerő folyton sárga csíkot mutat. Mindegy h belvárosban, vidéken v. akárhol voltam. A normál térerő kijelzés pedig rendesen viselkedik. Mikor full vételt jelez, akkor sem mutatja ezt később acsík az akkunál. Azt hittem rossz romot használok, de ezek szerint jót. Mi lehet a gond? -
C.Brigante
veterán
Piwi kolléga megint rosszul beszél ics-vel kapcsolatban, ne hallgass rá....
(múltkor már froyo-t akart a telefonjára annyira szimpi neki commodore feeling)
természetesen meleg szívvel ajánljuk itt jó néhányan az LP7-es verziót, nem véletlen, h ezt választották samunál is a terjesztendő verziónak!
(azon belül pedig wanam 10.9 a komoly ütőkártya!)
#18261) edgelaszlo: az első tünetek általában 1. hét után jelentkeznek!
-
mogyesz
aktív tag
+a "DHCP lease time" is el van qrva... az "advanced routing kernel feature" nincs benne
vagyis így kb. 3percente újra megújítja a címet mind1, hogy a routeren mi van beállítva...
Ez főként wifi+VPN esetén idegesítő. Ha IPSec VPN-t akarok használni - márpedig használok -, akkor wifi nélkül... Ráadásul ez a gyári ICS VPN-en nem is működik, csak a VPNC Widgettel... Itt viszont előjön a fent említett dolog...
-
Psytech
őstag
Most megnéztem én is - nem tudom mi ez - de van mindenhez engedélye
- személyes adat
- üzenetek
- fiókok
- telefonhívások
- rendszereszközökEzt találtam róla... Mintha ez felelne minden információ szinkronizálásért a telefonra... De persze csak talán, nem értek hozzá
-
visionbp
tag
Egyet kell értsek azokkal, akik nem sz@rozzák a stock LPQ-t.
Tökéletesen teszi a dolgát, a fogyasztása kiváló, semmilyen lagot, programütközést vagy háborgásra okot adó hibát nem találtam eddig. Persze fontos, hogy FRG kolléga leírása alapján frissítettem, és nem is használok különösebb csicsát.
A power hosszú nyomásra normálisan menüt ad, eddig semmi nem fc-zett, tehát nálam stabil.
Mindezt azért tartottam lényegesnek leírni, hogy aki beleolvas a fórumba, ne csak azzal szembesüljön, hogy az ICS sz@r. Mert - nálam - abszolút nem az. -
No.01
addikt
-
-
djapor96
senior tag
Azér érdemes kipróbálni... nálam nem laggol a GO Launcher.... itt egy videó..... bocs a minőségért..
-
Rotate
veterán
marhajók a 2 ujjas gesztusok fel meg le
így az 1 ujjasakkal együtt négy cuccot is tudok indítani, anélkül, hogy foglalná a helyet a főképernyőn
jók az átmenetek is szerintem
és nincs az a buta hiba mint Apexnél, hogy ott a Moduloknál méretezési gond lenne, sőt itt nincs is letöltött alkalmazások fül, az nekem nem is kell
ezért lett nálam ez az Apex helyett, sebességre szerintem ugyanaz a kettő
Zaji:
gyárit, Kies-szel frissítettem
-
Motyi
senior tag
Novát is próbáltad már?Ha igen esetleg el tudod mondani a különbségeket?
Asszonynak fogok ICS-t feltenni amint lesz jKay hozzá és kellene valamilyen jó launcher .Jelenleg a Nova Prime és az Apex között vacilálok (az nem szempont, hogy a prime fizetős), de nem tudom melyik a jobb, mik a különbségek.Ja és még valami.Ha valamelyik launchert felteszem, akkor a gyári tw-t lehet fagyasztani TB-vel?
-
-
R2D20208
addikt
KL1 a véleményem szerint, a legjobb akksiidővel bíró FW. A gyári LPH, az még nem az igazi. Van pár Custom már ( Criskelo, Andyx , Anzo stb ), akik már egy jól használhatót "összefaragtak", de én személy szerint, helyedbe várnék egy hetet, és nagyon hamar rá fognak bukni a kijövő hivatalosra. Bár próbából rakd fel valamelyiket, ismerkedni picit. Amúgy menete ugyanaz, fullwipe mindegyiknél javasolt.
-
edgelaszlo
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Windows XP
- Ukrajnai háború
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Videó stream letöltése
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest