Hirdetés
Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Kapanyél #4890 üzenetére
Hát igen, ez az a művelet, amit én sem mertem megcsinálni. Pedig már ripityára kaptam az S2-t, ami kijöhetett belőle, az ki is jött.... viszont a kijelzőt kivarázsolni a keretből, na az necces... Csak akkor lehet kikapni, ha előtte felhevíted a kijelzőt, hogy a ragasztás elengedje. Csak bajos alányúlni, megrepeszteni meg nem jó móka. Pedig a fekete házamon a keretet kicserélném szívesen, mert van egy kis karc a tetején, ami engem irritál. Majd bevieszem Samsunghoz, hogy mit mondanak rá...
-
fuximaxi
senior tag
válasz
Kapanyél #4890 üzenetére
Kijelzővel kapcsolatban teljes mértékben igazad van. Amúgy ha valaki megcsinálná, akkor sem gondolom, hogy 6k-ért. Elég érdekes alkatrész árak vannak
Laraxior: ez volt a köszönjük Emese! szitu
-
Laraxior
titán
válasz
ForRedGlory #4877 üzenetére
-
Kapanyél
őstag
Ugyan... Egy ötezresért megcsináljuk neki!
Karcos kijelző, csorbult keret:
Néhány bátor mobilszervizes vállalja, hogy széttépi a ragasztást és csak a keretet cseréli, de ritka, mint a fehér holló. Szerintem alapanyag sem nagyon rendelhető hozzá, csak bontott kijelzőjét lehet fölhasználni ehhez a mókához. -
ha3fis
tag
-
djrolika
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni ha itt lehet. Tegnap probaképpen felraktam a Galaxy S2-mre egy ANdroid 4-et. Viszont szeretném vissza rakni a teljesen gyári cuccokat rá de nem vok vmi hozzáértő és nem csináltam bizt. mentést, stb. Lehetséges ez valahogy?? Mert igy még a Kies se ismeri fel és frissiteni se tudok. Szoval nem tudom tudna e valaki egy kicsit részletes leirást adni nekem arrol, hogy mit tudok tenni.
Köszi a segitséget (akár privátba is a : roli1985@yello.hu-ra) -
knyitogato
őstag
válasz
Gergőkee #4881 üzenetére
A Nexusnál bosszant, nem itt. Három hónapja nem tudják megoldani a problémát, ami miatt leállt az OTA, ez szerintem gáz.
Saját Samuszervíz-tapasztalatom, hogy legyen ilyen is a topicban: extra kedves nő hívott fel és egyeztetett a futárral kapcsolatban, nagyon segítőkész volt. Remélem, a további része is ilyen lesz a folyamatnak, mert akkor magához láncol simán a Samsung.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
knyitogato #4879 üzenetére
Miért olyan sürgős, mi a baj a mostani rendszereddel?
Ad1.: ott az lph, ha ics kell (már akinek kell... egyelőre sok app nem támogatja)
Ad2.: ott a csomó stabil, hibamentes gb rom (ki4, kk5)Ad3.: attól, hogy hivatalos ics közeledik, még nem biztos, hogy stabilabb, jobb lesz, mint mondjuk az lph.
-
Szelley
senior tag
válasz
knyitogato #4879 üzenetére
+1 erre utaltam pontosan...hogy arra sem a múlthéten állították le az OTA frissítést...
-
Szelley
senior tag
elmentek ti a bús büdös pics*ba!
@ForRedGlory: Múlthéten még olyasmit ecseteltek hogy már Február 23-a óta csak a Google rábólintására várnak. Ha ez tényleg így van, akkor szerintem beszoptuk. Véleményem szerint ha eddig nem mondtak igen-t gúgliék, nem hinném hogy most már hamarabb kiengedik Samuéknak mint a saját Nexus S telefonjaikra! -
ForRedGlory
félisten
ICS akkor jön ki 03.15-én? Infó?
-
Szelley
senior tag
válasz
R2D20208 #4875 üzenetére
Na attól mennék csak igazán a falnak
Ilyenkor valami lightos chillout kell nekem
Áhááá SP!T..most látom a te haverod a garancia nélküli S2 tulaj. Drága móka lesz ha meg akarjátok csinálni...Tudtommal nem lehet külön cserélni, mivel a kijelző és a GG üveg egybe van. Például ha összekarcolódik valahogy a GG, elkezded beégetni a kijelzőt amit gariba kicseréltetsz és lesz egy karcmentes GG-d is
De persze garancia kell hozzá...
@Artu: -
Szelley
senior tag
ugyanannyiba kerül nekem is megkeresni mint neked. Annyi különbséggel hogy NEM nekem van rá szükségem
szoktam használni a gúglit, illetve a fórum keresőjét...
Váááá..
(#4872) yoleeka: kies féle XWKI4 (2.3.4)-nél tartunk most. KK5 és KI4 betonstabil rendszer, emellett ICS-ből az XXLPH a legstabilabb. mint ahogy ez is levan írva minden oldalon! Basszatok ki mert nem bírok magammal -
yoleeka
tag
Nem frissítettem manapság firmware-t a telefonon, hol tartunk most? Mi a legjobb? Olvastam, hogy ICS jön március elején, gondolom, ez még nincs kint hivatalosan. Ajánljatok valami kis faja rom-ot plz.
-
Szelley
senior tag
válasz
knyitogato #4867 üzenetére
régebbi fórumban sokszor le lett írva!
-
knyitogato
őstag
aki igényelt már szervizfutárt, azt mennyi idő múlva hívták fel egyeztetni?
-
kriszpowa
tag
Sracok, van valami wifi jel erosito program?
-
fuximaxi
senior tag
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
ForRedGlory #4854 üzenetére
ibenny: Meg tudnád mondani, hogy azon belül hol?
ForRedGlory: Szerinted azokat nem néztem már végig? OMG
-
ToMmY_hun
senior tag
Kicsit off, de tudtok olyan oldalt ahol GoLauncher témákat találok? Tudom, google, de hátha van olyan, aki ismer valami nagyon jót
-
keIdor
titán
Az a baj az áll a legközelebb a Sense-hez, bár elég messze van tőle az is. Aztán úgy hogy 4-5 hónapot Sensation-t (is) használtam már kezdem érezni a hiányát. A két telefont kéne összegyúrni, az lenne ám a király teló.
-
keIdor
titán
Van rá mód, hogy valahogy fel tudjam tenni az 5 oszlopos TW menüt? Mert ez a gyári 4x4 nem annyira jó, az 5x4-es sokkal jobb.
-
bajusz66
aktív tag
Hmmm kíváncs leszek
ICS_?? -
znagy69
őstag
Van egy amatőr kérdésem. MIUI-n k egyszerű, de sem most GB-n sem ICS-en nem találtam a GPS beállítási lehetőséget. Tudtok segíteni?
-
Szelley
senior tag
Kezd a tököm kilenni hogy minden oldalon van 1-2 olyan gyökér aki megkérdezi hogy "mikó jön a ics?" OLVASS VISSZA ember! Plusz tökjó ha valaki vesz egy ilyen készüléket, de a honlap címében is benne van hogy "olvasd el az első hsz-t". Utána meg majd lehet pittel rotolni mert se kép se hang. ICS-ig istenbizony nem olvasom ezt a fórumot...
-
Psytech
őstag
Jelly Bean, ahhoz képest hogy az ilyen híreket kicsi fenntartással kezelem, de akkor is mit szóltok hozzá? Még ICS sincs, de máris verziószám ugrás lesz idén..... -.-
(#4829) kungzi egész jól néz ki, kár volt megmutatnod
de kibírom, csak azért sem fogok romolni
Bár a beats audio az kamu, és sajnos a flac lejátszás képességét is elveszi tapasztalatok szerint, így az nem biztos h szerencsés választás volt...
-
kungzi
veterán
-
Psytech
őstag
-
Rotate
veterán
válasz
knyitogato #4817 üzenetére
március az első konkrét ígéret, a többi csak találgatás/pletyka volt... egyébként még így is az elsők közt lesz amire kijön, szal nem értem az elégedetlenséget...
-
kungzi
veterán
válasz
knyitogato #4817 üzenetére
Elvileg a Samsung Israel a twitterén erősítette meg a március 15-t. De, hogy ebből mi igaz...
Amúgy meg nem csak a warez-t tiltanám a fórumokon, hanem a való világot is
aki ezzel kapcsolatban ír, 1 hét kitiltás
-
knyitogato
őstag
válasz
C.Brigante #4812 üzenetére
de volt bármikor is hivatalos dátum a Samsungtól arra, hogy mikor lesz? Én csak pletykákat hallottam eddig.
-
ERPY
őstag
válasz
C.Brigante #4812 üzenetére
Közben kigugliztam, thx. Nem ismertem ezt a Lucás dolgot, még sosem hallottam. Olyan vagyok mint VV Fecó a mismásolással.
-
C.Brigante
veterán
válasz
knyitogato #4808 üzenetére
megkezdtük a Q1 végét, ahhoz képest, h jan.-február volt az eredeti felállás, majd lett március (1) most gondolom még a google-nál megvárják amíg az utolsó takarítónő is approve-olja az sgs2 ics-jét. ppff
(#4810) ERPY: luca széke: "úgy készül mint a luca széke" qrva lassan!!
szindróma: tünetek összesége!
ics qrva lassan jön! -
ERPY
őstag
válasz
C.Brigante #4807 üzenetére
Mi az a Luca széke szindróma? Sorry, de nem ismerem ezt a mondást.
-
kungzi
veterán
válasz
-
knyitogato
őstag
válasz
Miért?
-
C.Brigante
veterán
kezd ez az ics egy kicsit luca széke szindrómás lenni....
(#4805) ERPY: engem is az érdekelne, melyiket tetted fel?
-
ERPY
őstag
Kipróbáltam a cm9-et. Nagyon tetszik. Egyedül talán kamera fronton kellene fejlődnie, és tutter lesz. Ha az is rendben lesz, nálam lehet az lesz a befutó.
-
Kapanyél
őstag
válasz
paulovitsd #4802 üzenetére
De. Valaki tudja.
Olyan nehéz a keresést használni?
Vagy végiggondolni a lehetséges válaszokat, mielőtt kérdeznünk... -
fuximaxi
senior tag
válasz
paulovitsd #4802 üzenetére
Olvass vissza!!!
Amúgy elveben márc. 15.-én lesz Izraelben, és márciusban jön az ígéretek szerint.
-
paulovitsd
tag
Sziasztok
Érdekelne hogy mikor adja ki a samu az ics frissítést.
Valaki nem tudja? -
ERPY
őstag
A smart keyboard nagyon jó, pici hozzáértéssel lehet csinálni egyedi billentyűzetet, akár az ékezetes karaktereket is kilehet tenni, és nagyon jól beállítható. Szerencsére azért van valászték dögivel, kinek mi jön be.
Varszegig:
Én azért nem is válaszoltam erre, mert csak egy hozzánemértő írhat le ekkora baromságot.
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest