Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
Aktív témák
-
Weeman1
veterán
Tényleg nem olyan rossz a JB cMiui fogyasztása.

Eddig 23 órája megy,1 óra 50 perc kijelző idő,
és még 32% van az aksiban.
-
Endless
aktív tag
LPT-re ha rárakhatom simán odinnal a XWLPX-et? nemgáz ha nem csinálok wipe-ot?
-
matyi19
őstag
Linkelne valaki egy gyári független ROM-ot...
Fontos lenne hogy a legfrissebb hivatalos legyen.
Köszönöm!
-
Arcanis
aktív tag
Ajánlom figyelmetekbe az új Note-ról portolt miniplayeres videólejátszót! (Frankón lehet már nagyítani, épp nekiálltam volna portolni, de már más megcsinálta : )
-
XP NINJA
őstag
valaki linkelne egy samsung galaxy S3 romot az s2-höz? amit tölötttem nem jó
meg esetleg valami rövid leirást hogy hogy rakjam fel. -
Mogcaa
aktív tag
hogy van most a 4.0.4 elrontja a telót? van amit nem odinnal kell feltenni? dual bootba akarom jb mellé syah kernelem van
-
Soound
tag
Le kellene cserélni jelenlegi ICS romom. Pár hete kicsit megbojgattam, és az eddig stabil rendszer borzalmas lett.
Használ valaki most valami aránylag megbízható JB CM10/AOKP romot, amit nyugodt szívvel ajánlana napi használatra?
-
Rotate
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
rakd fel a NEE XWLPX-et, abban nincs semmi ilyen app amivel összefutottál... a NEE full unbranded

-
Oldman2
nagyúr
válasz
Grande Ale
üzenetére
Nem kötekedek, de ez téged (engem) miben korlátoz a valóságban?
-
XP NINJA
őstag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1684309
vagy ha tudtok jobbat küldhetitek

-
tomi6600
tag
Sziasztok!
Valakinek nincs meg a V2-nek a letöltő linkje?
XperiaS2 Rom -
XP NINJA
őstag
üdv.
letöltöttem egy galaxy s III-as romot, de nem tudomf elrakni mert rossza felfele hangerőgombom. valami más módja a telepitésnek?
-
highness
tag
Ahogy látom az új 4.0.4-ben sincs benne a legújabb Note galéria, de szerencsére az xda oldalon elérhető az s2-re portolt változat. Most raktam fel, nálam működik. Ha esetleg valamelyikőtöket érdekli itt a [link]
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Grande Ale
üzenetére
Miből gondolod hogy ez nem "magyar"?
Részlet az "Info" link alól:
Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom -
fecs
senior tag
Ezzel a 09.05-ös CM10-zel nincs deep sleep. Lehet ilyenkor tenni valamit, vagy várjak egy újabb, javított nightly-t?
-
hdman
őstag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy eur->ft, akkor annyira nem. Ahogy haladsz pest felé, egyre jobb az ár. Már 10kmre is + pár forint van. Itt a sok kint dolgozó miatt lent tartják az árat, árkartell van,de ha érdekel, van egy tuti bejáratott helyem, a többihez képest kb +5-10 forinttal.
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Be tudná nekem valaki linkelni a legfrissebb gyári függetlenem ROM-ot...
Köszönöm! -
BigT
senior tag
válasz
Arween
üzenetére
szerintem minden országban elérhető a feltöltőkártyás mobilnet, ahogy nálunk is. vigyél magaddal egy szolgáltató független mobilnet stick-et, veszel bele egy feltöltős net kártyát és már használhatod is a laptopodon. Vagy marad az óóócsó módszer, keresel egy free wifit kávézóban, étteremben, kocsmában és mindent elintézel ott.
-
elemke
tag
-
Arween
senior tag
kicsit off a téma,de hátha tud valaki segíteni,.Külföldre utazom egy kis időre sajnos a szálláson nincs internet,viszont a mobilnetet ahogy olvasom messzire kerülnöm kell.Viszek laptopot is,milyen egyébb megoldás van internetezésre?
Gondolom létezik valami féle fix-díjas net amit a laptopon tudok használni,esetleg feltőltőkártya szerü valami? -
nfsu17
veterán
Én lehet rájöttem (inkább találtam valamit).
"deleted_wake_locks"
Ez nálam 14min.
Sajnos azt nem tudom, mennyi volt lefekvés előtt, de ez a legmagasabb kernel wakelock.
És ha a wake up-ból kivonom a screen on-t, egy nagyjából 14 perchez konvergáló számot kapok. Mert azt is visszatudtam nézni, hogy a kijelző éjjel nem kapcsolt be magától. -
fecs
senior tag
nfsu17 Ilyet nekem is produkál, én se jöttem rá, hogy mi okozza.

Van CM10 nightly.
Próbáljátok ki, nagyon kellemes.
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
BetterBatteryStats
Aszondja a BBS, 0 óra 43 perckor volt egy wakelock. 2 óra 40 perckor is (olyan 10 perc körüliek lehettek). 3 óra 46kor is (ez sokkal rövidebb ideig, pár perc). Majd 6 óra 16 és 6 óra 50 között is. És 8 óra 13 perckor is, de ekkor már én kapcsoltam be a kijelzőt.
Ez normális így android rendszeren, vagy valami ezt is ébresztgeti? De nem nagyon tudom kibogozni ezzel a BBS-el, hogy mi. A wifi is ki volt éjjel kapcsolva.
Nem vág földhöz a dolog. mert 10 óra alatt így is "csak" 4% akksit evett, láttam már ennél rosszabbat is.
-
elemke
tag
Sziasztok, tanulmányoztam az első hsz-t. többször is át olvastam. de azért szeretném megkérdezni,hogy nekem a legújabb gyári 4.0.3 LPQ van a telómon. ezt akkor melyikkel hogyan is kell rótolni ?
Bocsánat a naiv kérdésér de ebben még nagyon zöld fülű vagyok... 
-
gofry
senior tag
válasz
bajusz66
üzenetére
Válaszok XDA-n:
Smooth and fast (ezt eddig is tudtuk)
"I'm gonna try it in a few minutes! I've already downloaded, but I have low battery, so I'm charging my phone, in a few minutes I'll flash *it!*EDIT: Flashed! and...Surprise!! No touchwiz UX! Samsung what are you doing??"
Ugyanaz a build date mint a note esetében, UX pedig nincs...kicsit lassan őrölnek a grafikusok Koreaban.
UPDATE1: No visual change,but rom is more responsive and quicker.
-
üdv, le frissítettem gyárilag a telefonomat 4.0ra meg minden, aztán toltam egy visszaállítást és most nem akar lefrissülni.. 2.3on van, mi lehet a gond?
-
szasza87
tag
-
kalapaacs
tag
Melyik hivatalos firmware-t tehetem a TMH-s készülékemre, ha 4.0.4et szeretnék rátenni?
Persze olyat amelyikben van magyar nyelv.. -
-
Szelley
senior tag
egy kis éccakai vicc

-
-
rauley
tag
válasz
Rotate
üzenetére
Nekem sincs mobil netem,egyszerűen azért,mert az időm túlnyomó többségét itthon,és a munkahelyemen töltöm,mindkét helyen van viszont WIFI.
Azt az 5 percet,amíg beérek a munkába,meg haza,meg csak kibírom valahogy net nélkül.És így a mobilnet hiánya nélkül is állíthatom,hogy legalább annyi feladatra,ha nem többre használom a telót,mint egy átlagos itteni fórumozó.A navi elmegy szintén mobilnet nélkül,de emellett a munkámhoz (elektro szervizes meló) is számtalan alkalmazást használok nap mint nap,a jelgenerátortól elkezdve az ellenállás színkódolón át a mikrochip adat kereső és nagyító alkalmazásig mindent,hogy csak egy témát említsek....
Úgyhogy szerintem NEM,egyáltalán nem gáz ilyen telefont használni mobilnet nélkül!
Ha van wifi,akkor meg nem mindegy,hogy milyen kapcsolaton keresztül jön be a net a telóra? -
gaben1117
senior tag
Még egy kérdés. Mikor megvettem a telómat, az előző tulaj írta hogy valami jKay mod is telepítve van rajta. Mit lehet erről tudni, illetve hogy tudom ezt előhozni?
-
gaben1117
senior tag
Kövezzetek meg ezért a kérdésért, de mi célt szolgál a hangerő gombok feletti kis nyílás?

-
Zsocó
aktív tag
Lenne egy olyan "problémám" a telefonnal, hogy néha csinál olyat hogy lezárom a kijelzőt és csak úgy magától kivillan a kijelző, aztán elalszik.
Utána megint kivillan, elalszik és így tovább, teljesen addig míg ki nem ürítem a memóriát. Mi lehet a gond? Vagy milyen alkalmazás csinálhatja ezt?
-
toto0569
addikt
válasz
Weeman1
üzenetére
annyira nem merült mert én is kb 20 percet áligattam a telót (backup,téma,3 újra indítás közben) és 23-ról 17%-ra csökkent "csak".De zavar ,hogy a fényképezőben nem működik a makró állíthatósága,és még pár számomra szükséges progi nem megy vagy nem működik teljességgel.Úgy érzem ,hogy a Siyah 4.0.1 kernel viszont fogyasztásban jobb lenne.Jó lenne egy lista is azokbol az appokbol amikre nincs szükség...
-
kecsetihunor
aktív tag
Van valami megoldás a statusbar transparenté tételévé? A Jkay nálam csődöt mondott. Stock rom, nem stock rom, egyiknél sem megy...
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nnna...pont most érdeklődtem,várhattam volna még 5percet...

meg esetleg valami rövid leirást hogy hogy rakjam fel.

,közben vissza raktam a 2.8.10-et...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)