Hirdetés
Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Érdemes még S2-t venni vagy inkább vegyek s3-at? S2-t igazság szerint jó áron vennék 70-75e forintér amin van bolti garancia még, s3 meg 126e lenne.
Mindkettő tetszik nagyon, de nem tudom mi mellett döntsek. -
nfsu17
veterán
válasz
hdekakas
üzenetére
Mikor megvettem a telót, betettem a sim-et, elindítottam, még be sem állítottam semmit, már szívta is le a pénzt.
Beállítások/Adathasználat (4.0.3).
Itt mutatja az adatforgalmat:
Nekem 229 KB-ot szívott le alig 1 perc alatt, ennyi kellett, hogy kikapcsoljam a mobilnetet (nem akarom tudni ez mennyibe fájt, mert nincs előfizetésem, tehát a legdrágább díjjal számolhatott). Azóta hozzá sem nyúlt, pedig nem mondtam le semmit, csak offoltam.Ap Mobile
Google-szolgáltatások
AccuWeather (2 ilyen is van)
Yahoo!
Android op. rendszerFentről lefele csökken az adatmennyiség, amit most nem részletezek, ezek összesen 229KB-ot szívtak le.
-
hdekakas
senior tag
válasz
bee_jay
üzenetére
A T-Mobile ügyfelei a Facebook Zerot továbbra is adatforgalmi-díj mentesen használhatják, de ehhez Domino kártyájukon minimum 15 Ft-os egyenleggel rendelkezniük kell, a weboldalunkon is elérhető üzletszabályzat 2012. június 1-jétől hatályba lépett módosításának megfelelően.
Vagyis továbbra is ingyenes. Csak vajon hogy tudom elérni?
Azt írja ki, hogy az én szolgáltatóm nem alkalmas rá... Hm, a másik telefonban meg alkalmas volt. 
-
-
crane75
senior tag
Tudom, hogy nem voltam egy élenjáró fórumozó, mégis úgy érzem illik elköszönni. Fájó szívvel adtam ma el az S2-t. Amikor megjelent a Sony Acro S, megfogadtam, hogy nekem lesz egy ilyen.... Köszönök minden segítséget, amit az elmúlt egy évben tőletek kaptam.

-
Linkin
senior tag
Ez a tok vajon rámegy a 2000-es akkura?
http://emobi.hu/fekete-tok-samsung-i9100-galaxy-s-2-telefonhoz-p-799.html
Nyúlékony de kétlem hogy felmegy -
hdekakas
senior tag
T-mobile-os vagyok. Lemondtam a netstart-ot, így nem tudok netezni adathálózat üzemmódban sem. Remélem, eztán nem fog levonni semmilyen összeget. Így viszont az mms és videotelefonálás működőképes, nem?
De azt tudja valaki, hogy ha egyszer nem netezek, akkor alapállapotban mégis mi vonja le a pénzt, mi csinálja az adatforgalmat? -
toto0569
addikt
íme az új JB cMiui 2.8.31 multilanguage [link]
-
matyi19
őstag
Mogpróbálok egy olyat, hogy felrakok egy gyári 3fájlos romot...
Valaki tudna linkelni, egy ilyen romot illetve egy leírást, hogy hogyan is kell ezt a romot telepíteni.
Köszönöm! -
hdekakas
senior tag
Köszi, majd kipróbálom azt a linket!
0.facebook.com-ot hogy tudom beszuperálni?
-
R2D20208
addikt
-
nfsu17
veterán
válasz
Rotate
üzenetére
Gyári böngésző, itthoni wifi. 60%-os fényerő. Persze, folyamatos kijelző, direkt figyeltem rá, hogy ne menjen offba, míg "teszteltem".
Akkor ha nem túl gáz (nem akarok itt battery-király lenni, ráadásul írtátok is, hogy az LP7 az nem is túl szerény fogyasztású), akkor nem foglalkozok vele tovább, mert az elmúlt napokban többet néztem a battery statot, mint az egész telót.
-
nfsu17
veterán
Sziasztok megint.
Wifiről netezgetek, böngészgetek, marketet, battery statot nézegetek (folyamatos kijelzőhasználat ugye) és úgy számoltam, hogy kb 15% / óra a fogyasztás. Ez sok, nem?
403 -
Rotate
veterán
válasz
hdekakas
üzenetére
nincs mobilnet előfizetésed, az adatkapcsolat pedig gyakorlatilag a mobilnet...
ezt rakd fel, nyisd meg, és az off világitson, és legyen bekapcsolva a keep mms enabled... így nem lesz adatkapcsolat, de az mms menni fog
a widgetet nem muszáj kirakni, csak ha kapcsolgatni akarod 
-
hdekakas
senior tag
Sziasztok! Egy fontos dologban kérném a segítségeteket! Hétfőn vettem egy S 2-t, és van egy bibi. Ha be van kapcsolva az adathálózat üzemmód (vagyis a Csomagkapcs. haszn.), akkor folyamatosan veszi le az egyenlegemet. Kábé negyed óra alatt 200 ft-ot. Ha nincs a szinkronizálás bepipálva, akkor is. Kérdésem, hogy ez természetes? :/ Vagy hogy lehet megszüntetni? Az oké hogy kikapcsolom az adathálózatot, de akkor elvileg mms-eket sem tudok fogadni, meg a videotelefonálás sem elérhető (nem mintha mondjuk ez utóbbi annyira fontos volna jelenleg.) Köszi aki tudja a választ!

-
zack
nagyúr
Xperia S2 ROM-ot le tudjátok tölteni?
Csak mert nálam ki van kékülve, és nem letölthető. A V1 és a sallang meg igen. 
-
geotom
tag
Sziasztok!
Valaki segítene,hogyan lehet beüzemelni a magyar hangutasítást?
Valamit frissíteni kellene (azt olvasom) de nem tudom mit.
Mielőtt valaki sügérnek nézne tudom, hogy a google hangalapú keresés
lenne a felelős, de az rendszer app. így nem tudom frissíteni.
az összes idevonatkozó beállítást átnéztem, de magyar nyelvet nem tartalmaz!
Gyári 4.03-as rendszer.
Üdv:Tom -
matyi19
őstag
Sziasztok!
Már kérdeztem, de még nem érkezett rá válasz....
Szóval ha a telefon repülőgépes üzemmódban van, vagy nincs benne SIM akkor semmi.
De ha berakok egy SIM kártyát akkor ez jelenik meg a kezdőlapon:
Mitől van ez, és hogyan lehetne eltüntetni...
A válaszokat előre is köszönöm
-
kecsetihunor
aktív tag
Helló.
Nem tudjátok, hogy a modemek visszafele mennyire kompatibilisek? Pl egy ICS-re egy GB modem?
Csak érdekességként
-
Linkin
senior tag
Szerintem a Note azért kapja meg mert kb ugyanakkora a felbontása mint az SGS3-nak SGS2-re meg lusták dolgozni ennyi.
JB-t biztos kap és ez a lényeg lehet lesz még egy 4.0.4 SGS2-re amiben ezek az újdonságok benne lesznek.Meg ezeket az újdonságokat nem sok idő lesz portolni -
gofry
senior tag
Noe új 4.0.4
Értek én sok mindent és türelmetlen sem vagyok, de ez több a soknál. A note megkapja az új UI-t, új funkciókat az s2 itt szenved a régi ui-ra épülő korántsem hibamentes 4.0.4-gyel illetve sok helyen 4.0.3-mal a note-ot meg folyamatosan készítik fel a JB-re.
Azt hiszem srácok ez már nem lesz énekes halott, nem akarok farkast kiáltani, de lassan borítékolhatjuk, hogy a hivatalos support időszaknak annyi. 04 talán jön régi felülettel és ezzel befejeződött a mese. -
válasz
milanmylo
üzenetére
Olvasd rendszeresen a megfelelő fórumot...
:-) -
Rotate
veterán
válasz
kalapaacs
üzenetére
nem tudom, egyszer csak rossz lett...
viszont van fejlemény:
Ugyebár a szerviztől megjött a diagnosztika, alaplapcsere szükséges, viszont mivel náluk nem érvényes a garim, a telefont visszaküldik javítatlanul, és fizethetek nekik €12,50-et a diagnosztikáért
bazingaIrtam a boltnak az FB oldalára, hogy milyen jól jártam, azt mondták a diagnosztikát átfizetik, de az előző mailemre még mindig nem válaszoltak, és láss csodát, törölték a hsz-em FB-ról... gondolom kínos nekik a dolog... úgyhogy írtam új posztot, bemásoltam a mailem tartalmát, hogy tessék válaszolni...
a mailben egyébként azt írom le dióhéjban, hogy köszi hogy átbasztatok, ne javítsátok ti sem, vissza a pénzt, vagy megyünk a bíróságra...
asszem egy darabig még nem lesz telefonom...
-
BigT
senior tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
igen. csak oda, ha jól látom. De mint említettem, nem volt ilyen gondom és nem is hiszem, hogy lesz.
-
hdman
őstag
Ti milyen tokot használtok 2A-s akkuhoz? Ebay link is jöhet! köszi

-
BigT
senior tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
nekem van plusz sd kártyám, így nekem arra átrakná, ha akarnám.
-
BigT
senior tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
nem kell áthelyezni semmit (szerintem), van bőven tárhely, ez már nem a 128 megás kategória. Én használom az automata fényerőt, legtöbb esetben megfelelő.
-
Grande Ale
őstag
Nem is engedi áttenni, azt írja, hogy nincs elég hely. Nincs benne külső sd kártya, de nem a belső tárolót látja sd kártyának? Miért nem lehet áttenni ide az alkalmazásokat? Megmagyarázni valaki, hogy hogyis van ez?
-
ERPY
őstag
válasz
Szelley
üzenetére
5 perc alatt 3%, ott akkor valami bibi lesz.
A tördelést meg sosem értettem, miért is jó, mivel nem elfordítva használjátok a telót böngészés közben? Vagy csak én? Mert így faszán látom az oldalt, kettőt koppintva meg tökéletesen olalvasható nagyba, és tördelni sem kell. Az xScope-ba meg szerencsére belehet állítani hogy mondjuk csak fektetve legyen a kép, így nem forog össze-vissza. Nálam ez is egy nagy piros pont már kapásból. -
BigT
senior tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Én a felesleges cuccokat titaniummal kitakarítom, ha zavar. először jegelek, ha nincs belőle gond egy hétig, akkor töröl.
-
Grande Ale
őstag
-
Jessus81
tag
válasz
nfsu17
üzenetére
nekem baromi sokszor csinálta, majd itt olvastam, hogy törölni kellet egy fájlt... utána nem is volt gond 2 hétig, majd egyik nap megint... nekem sem talál sehol sem frissítést, és a sammobileon is csak a független magyarhoz a 403 van, cseheknek van 404 amiben magyar nyelv is van és 08.01.es frissítésű...
azért zavart nagyon, mert LAMAval megtanítottam, hogy mikor hazaérek lője be a wifit, azt hallom, hogy tekerek haza, és a ház előtt újraindul a teló... -
nfsu17
veterán
válasz
Jessus81
üzenetére
Értem. Vagyis próbálom elképzelni.
Újraindul az egész teló?
Nekem végülis még csak 1 hetes a teló, lehet később elő fog jönni, de én semmilyen wifi problémát még nem tapasztaltam (403). Nem tudom, hogy ez szerencse kérdése-e, vagy ez egy újabb 403, vagy nem mindenkinél jön elő, nem tudom. Mikor rányomok a wifire, pár sec múlva már írja is, hogy tp-link csatlakozva. Ha kinyomom a wifit, akkor meg elszürkül. Ha hatótávon kívülre érek, akkor persze megszakad, majd ha visszaérek, akkor újra online. Nem is talál nekem ota-n 404-et (most már tudom miért), más módszerrel meg nem frissítenék még, eddig semmi bajt nem találtam ebben a sw-ben. -
Jessus81
tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
titaniummal simán le lehet szedni mindent, én pl tegnap szedtem le ezt a wookyt, mert én is a csehet tettem fel. 1 nap után nekem pl gyorsabb az LPU, de a fő szempont, hogy nem ragad be a wifi
és az aksi is tovább bírja így 1 nap után 
-
-
BigT
senior tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, de én is használtam lp7-et és most lpu-t. nem lassabb (szerintem), aksi használatban pedig össze sem hasonlítható. Nálam ez volt a fő szempont az lp7 lecserélésénél.
-
znagy69
őstag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Én nem nagyon használok ICS-t, de kiszoktam próbálni. Már kb 1-2 hónapja volt. Mindig MIUI-nál vagy CM-nél kötök ki. Most is e kettő van fent és váltva használom. Szerintem a legstabilabb és simább a CM, a maga hiányosságaival.
-
znagy69
őstag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Nekem ez a visszatérés vált be. KK5, majd ICS 4.0.3.
-
Grande Ale
őstag
A fene tudja... Mintha az lp7 gyorsabb lett volna, mint az LPU... Simán vissza lehet térni rá, csak az LPU-nál nem szabad wipe-olni, ugye?
-
Szelley
senior tag
kíváncsi leszek erre az xScope-ra...felraktam, 5perc netezéssel 3 %-ot merített. Maga a böngésző tetszik, viszont a szöveget sajnos ez sem tördeli. Pár napig megpróbálom hátha sikerül összebarátkoznunk, de az ilyen böngészősdinek mindig az a vége hogy visszakerülök OperaMobilehoz

-
GJ70
tag
válasz
R2D20208
üzenetére
Köszönöm a segítséged, keresnélek majd ha nem zavarok.
Kezd körvonalazódni a dolog,a linket néztem, valóban van rajta olyan amin sok romot és kernelt ajánlanak, de sajnos pld. a német romnál azt is írja : "This works on all I9100Gs except the Chinese variant!" , hogy minden más régióval működik de a kinai verzióval nem kompatibilis, hogy miért azt nem.
Furcsa.Mindegy most meló, aztán újra belemerülök.

-
R2D20208
addikt
Örülök hogy segíthettem. AOSP, AOKP végülis ezek valahol hasonlóak a CM9 / 10 - re,illetve az az alapjuk. Ha neked "gyári" Custom Rom kell, akkor ne azokat rakd. Kernelnél csak arra figyelj, hogy vannak Kernelek amik csak ICS - hez vannak, és amik AOSP / AOKP - hez. Ez jelezve van általában mindegyik Kernelnél. Vagy van ami mind2 - höz okés. Ha valami nem sikerül nyugodtan keress privátban, és ha tudok segítek.
-
Grande Ale
őstag
Lett ezzel valami cseh nyelvű program, Wooky samsung, vagy mi? Ezt el sem lehet tüntetni?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor vedd inkább az s3-at... a lényeg, hogy legyen rendes garid...

nagyon lassan jön le,az előbb meg is szakadt... 

Csak mert nálam ki van kékülve, és nem letölthető. A V1 és a sallang meg igen. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha tudtam volna már akkor hogy veszek 2Ah-s akksit, lehet fehér tokot rendelek, + fehér hátlappal az akksit.