Hirdetés
Aktív témák
-
Linkin
senior tag
Lenne egy érdekes kérdésem hogy a BSplyaer sokkal jobb minőségben játsza le ugyan azt a videót mint az mx player ez nem rom függő mert mindig így volt ezért sem értem meg SGS-nél is ugyan ezt csinálja vajon miért lehet?
-
Oldman2
nagyúr
-
Tauren45
aktív tag
Üdv.
Na szóval akkor ez a kép fogad: kép
Ezzel a képpel társítva: hiba
Már elég sok minden variációt megpróbáltam, az odinnal társított pit egymagában rámegy de os-t nem tudok rá tenni, mert NAND write-nál megáll az élet. . .
Downlaod módig se tudok elmenni, csak ez a hiba van a képernyőn akármit csinálnok vele.
Tudnátok valamit mondani, hogy mit tudnék vele kezdeni?
Köszi.
-
kalapaacs
tag
válasz
persil #40711 üzenetére
Ne általánosítsunk.. Én eladtam az S2met, és utána is kommunikáltam a vevővel (vadidegen), ráadásul a szájbarágósan elmondtam neki, hogy idézem:
"Mindenképpen mielőtt szoftvert cserélnél a készüléken, olvass, olvass, olvass és adatokat ments! és olvass, olvass, majd ez után állj neki." -
Rotate
veterán
válasz
kalapaacs #40786 üzenetére
pénteken írt a bolt, hogy megkapták, küldik a szervizbe... aztán hogy ez a szerviz hol van, mit fog vele csinálni és meddig, azt nem tudom... majd a hét vége felé rákérdezek hogy állunk, mit sikerült összehozni 1 hét alatt... aztán majd valami lesz... de már nagyon szenvedek a Sonic-kal, szóval lassacskán haladhatna már a dolog
vagy ha várnom kell, akkor tartson el 30 napig, akkor törvény szerint jogom van visszakérni a vételárat
-
Szakiii
addikt
-
Szelley
senior tag
válasz
Rotate #40770 üzenetére
no offense de én besírtam ezen a "megyek az úton és leszólít hogy kell-e telefon?!" sztorin
aztán még szegény olyan naív hogy utolsó lehelletéig hisz neki hogy holnap megkapja a garilevelet. drága mulatság volt ez tanulópénznek...
fagyalllo kolléga megcsinálja neki, és lesz annyiba egy csupasz telefonja, mint egy gyárigaris S2 most
-
Szakiii
addikt
válasz
Rotate #40770 üzenetére
Hidd el vannak ilyen buta emberek sajnos erre már nem tudok mit mondani butaság volt így megvenni egy 100 ezres tételt ami ráadásul műszaki cikk szóval... ez kb olyan hogy piacon nem veszek tv-t 100 ezerért mert kb tuti hogy lopott (bár tvnél pont mind1) vagy 1-2 napig fog menni
de még esküszöm a piac is megbízhatóbb mint így nature emberke aki betalál hogy na nem kell ez meg az? Egy válasz van ilyenkor: NEM, köszönöm. Szóval kezdem nem sajnálni pedig eddig sajnáltam.
-
Rotate
veterán
az senkinek se fura, hogy 32 gigásat vett tőle, és a T-ből akarja kikérni a garit? 32 gigásat árul a T? nem rémlik...
amúgy szerintem ez a srác is kamu... ennyire nem hiszem el, hogy naív lenne... főleg az a megadta a számát nem lehet gond rész... hülyeség...
-
Szakiii
addikt
-
matyi19
őstag
válasz
csabám #40758 üzenetére
Sajnos, nem láttam.
Letöltöttem, csak nem tudom hogy rakjam fel... -
Szakiii
addikt
az igen
el nem tudom képzelni ki képes megvenni de úgy néz ki sajnos vannak olyanok akik bele mennek... bár erre azt szokták mondani hogy akkor megérdemlik csak elég baj hogy a hiszékenység ekkora "átok" manapság.
Amúgy azt megnézheté az illető hogy aku alatti kis papíron milyen adatok vannak illetve lőhetne pár képet hátha tudunk valamit mondani (klón vagy sem)
-
kerlac
őstag
Ifjú koromban egyszer engem is nagyon csúnyn átbasszarintottak hasonló módon. Ma ezt tanulópénznek fogom fel és soha többet nem megyek bele semmi bebiztosítás nélküli pénzügyi dologba. Tanulásra nagyon hasznos volt, azt hiszem Te is így jártál. Ne bízz többet ismeretlenekben, ha nem tudja igazolni amit állít, hajtsd el a francba. Telót meg inkább vidd be egy szervízbe és nézesd meg, az a biztos, és szerencséd van ha "csak"lopott és nem egy klón vagy használhatatlan szar.
Ja, és van pár dolog amit használtan nem veszek: pl telefont sem... Igaz most egy használt SII-vel küzködök, de ajándékba kaptam ugye...
-
Szakiii
addikt
válasz
____@____ #40744 üzenetére
Jtaggal szervizben meg tudják csinálni ez tuti viszont nem biztos hogy megéri ha függő a készülék már pedig valami T-t láttam előbb a leírtakban akkor valószínűleg le lesz tiltva záros határidőn belül persze nem tuti mert nem lehet tudni átvert e de eddigiekből nagyon úgy néz ki. Alaplap cserét hirdet egyik srác itt a fórumon mint említettem 25ezerre emlékszek még mindig jobb mintha kidobtál volna 100 ezret az ablakon...
-
-
Varszegig
veterán
válasz
____@____ #40741 üzenetére
A múltkor volt dolgom a Teréz krt környékén, egy nem ma barnult emberke próbált a járókelőkre Iphone-t rásózni. Szerinted?
Mellesleg ilyen nincs, hogy arra jár valaki, és "vannak mobiljai", de nincsenek tartozékok. 2 eset van: kaptál egy klónt, vagy egy lopottat. Mennyiért vetted?
-
csabám
addikt
Nem szuperverda reinkarnáció, csak más stílussal???
-
gofry
senior tag
válasz
____@____ #40723 üzenetére
Inkább írtál volna ide a fórumra. Sokkal olcsóbban megkaptál volna egy pont ennyire garanciális telefont mondjuk tőlem "egyelőre csak képletesen"...csak tudtam volna adni mellé szerviz kontaktot ha bármi baja lenne, illetve szerintem itt egyikünk sem az eltűnős fajta.
-
Szakiii
addikt
-
BigT
senior tag
válasz
szép, szép, kirakhatod dísznek a faladra, ha nem lesz elég pénzed kicseréltetni az alaplapot. Sajnálom, de túl naív vagy. 100 rongyos készüléket utcán ismeretlentől venni a világ legnagyobb f****szsága. Bármikor mondok neked egy telefonszámot, amin legalább a pénz átadásáig elérsz. utána "véletlenül" elveszítem, kettétöröm.
Ha a töltésre sem reagál, akkor elég nagy a baj. Próbáld meg egy másik, feltöltött akkuval. Ha azzal sem tudsz download módot előhozni, nyithatod a pénztárcád. Vagy visszarakhatod a kártyádat a régi telefonodba -
persil
nagyúr
válasz
De még mindig ott vagyunk, hogy egy kamu dumával elhitette veled, hogy majd ad garilevelet/dobozt, stb és ebből te még semmit sem láttál, és a tagot sem éred el.
Még egyszer mondom: ilyen nincs, hogy magánemberként eladnak neked valamit és a garancialevelet a Tmobile-tól kell kikérni és érvényesíteni, ez netto baromság. Ha másban nem is, de ebben biztosan hazudott neked a srác.
Az meg, hogy ott meg tudtad ugyan csörgetni, de azóta nem éred el, megint csak azt bizonyítja, hogy valami turpisságról van szó. -
persil
nagyúr
válasz
____@____ #40741 üzenetére
Jézusom...
Hát én nagyon remélem, hogy tévedek, de én nem vagyok ilyen naív/bizakodó, mint te. Nagyon nagyon átverés szaga van a dolognak. Ez a "ki kell kérni és érvényesíteni" meg, hogy se dobozod, se semmi...
Na mindegy, majd írd le azért, ha legalább a telót sikerült életre kelteni."Adta garanciának a számát, hogy nem hazug."
Bármilyen telszámot megadhatott, ez semmire nem garancia. Bárki vehet 1500 forintért egy sim-et, amit te felhívsz aztán kidob, stb stb. Ráadásul azt mondod, hogy nem elérhető. -
-
persil
nagyúr
válasz
De mi az, hogy "kikéri a T-től és érvényesíti" könyörgöm...
Ha én magánemberként eladok neked valamit, akkor a garilevél ott van a fiókomban és azonnal adom is oda, amikor átveszed a szajrét. Ilyen nincs, hogy ki kell kérni meg érvényesíteni. Én megveszem a boltban, megkapok azonnal mindent és, ha később használtként eladom, akkor egyben odaadok mindent, semmit nem kell kikérni és érvényesíteni. A tmobile-nak nincs is semmi köze ahhoz, hogy én magánemberként mit adok el."Tegnap intéztük volna adásvételi, doboz mindent."
De miért nem akkor, amikor megvetted?:S"Lehet le van merülve,vagy balesetezett nem?"
Nagyon naívnak tűnsz, de kívánom, hogy legyen igazad, viszont nagyon úgy tűnik, hogy neked ehhez a telóhoz, se garileveled, se dobozod, se adásvételid nem lesz.Meg van még a hírdetés, be tudod linkelni?
-
fireman3
tag
válasz
____@____ #40704 üzenetére
LPQ-s rom nem lehetet a telefonodon az nem támogatja a magyar nyelvet (ázsiai vagy közép-amerikai). Ha olvastál volna sok rom(kernel) van amit ha wipolsz téglát csinál a telefonból, egy chippet túlterhel és az fizikailag tönkretesz. Javítása csak alaplap cserével lehetséges.
A T-mobil sohasem tart vissza garancia jegyet, mert azzal közvetlenül a Samsung szervizhez is fordulhatsz.
Ha nincs download módod akkor csak a szervizben reménykedhetsz. -
BigT
senior tag
válasz
próbáld meg kitaposni belőle a garilevelet, ha nem kamu (bár valóban kamu szaga van a történetnek), akkor van esélyed gariban javíttatni a készüléket. Majd előadod az igazi hülyét, aki nem tudja, mi történhetett. Ha nem találod meg és nem kapsz garancia levelet nem lesz olcsó a javítás. Hol vetted a készüléket? hirdetés alapján? ha igen, belinkeled?
-
pzstm
titán
válasz
tamasgal #40720 üzenetére
Samsung denies Galaxy S IV Launch in March
majd másjuban ráér az
-
persil
nagyúr
válasz
____@____ #40719 üzenetére
Téglát a szó legszorosabb értelmében értsd.
Jelenleg van egy galaxy s2 méretű és súlyú téglád."nem Gsm bolt volt hanem magánszemély."
Akkor eléggé úgy tűnik, hogy át lettél verve a garancialevéllel kapcsolatban sajnos. Olyan nincs, hogy valamit megveszel és "majd nem sokára adok garilevelet", meg, ha magánszemély, akkor mi az, hogy "ki kell kérni a Tmobile-tól?" :S Sürgősen keresd fel ezt az illetőt, bár, ha nem veszi fel a telefont, akkor nem tudom, hogy mit tudnál csinálni. -
tamasgal
senior tag
Hátha nem volt még: [link] Galaxy S4
Én simán kibirom az S2-vel addig, S3 nem tetszik.
-
zack
nagyúr
-
persil
nagyúr
válasz
____@____ #40715 üzenetére
"Garipapirt azt mondta hogy tegnap már kikéri az T- Mobiltól, mert azt ki kell kérni, és érvényesítettni kell. Ezt mondta az aki eladta. És tegnap kaptam volna meg a garanciapapírt, és meg volt beszélve, hogy írunk szerződést is, szóval korrekt volt.De nem elérhető telefonon."
Hát nem tudom, elég bullshit szagú. Ez valami zug-GSM volt? Olyan nincs, hogy a kezedbe adnak egy készüléket és "majd adok garipapírt" ... Ráadásul telón nem elérhető.. ?
-
gyu84
tag
válasz
____@____ #40710 üzenetére
Üdv!
Először is ha bekapcsolod a telefont, se kép se hang?
Aztán a recovery és a download mode, nem egy és ugyanaz. Ha bejön a download mode, akkor Odinnal fel tudsz tenni egy 3 fájlos romot, a download modeba a vol- , home, power gombok nyomva tartásával tudsz belépni.
Gyári romot, innen szedj: http://www.sammobile.com/firmware/
(regisztrálni kell), és első hsz-ben leírtak alapján telepítsd. -
persil
nagyúr
válasz
____@____ #40710 üzenetére
"az eladó is mondta, elronthatatlan"
Figyelj, ilyenre nem építünk, az eladó leszarja, hidd el. Te addig létezel a szemében, amíg ki nem fizeted.
Bőven vállalható(sőt..) gyári állapotában is, ahogy kihozod a boltból, aztán néhány hét, 1-2 hónap múlva, amikor nagyjából kiismerted és látod azokat a hiányosságokat, amik miatt esetleg megérheti egy főzött rom, akkor nekiállsz.
Nem szabad így egyből, mert ha nem értesz hozzá, akkor nem fog menni. És ez nem szégyen, vagy ilyesmi, senki nem születik így."De nem lehet ezt kinyírni ugye ?"
Reméljük. -
BigT
senior tag
válasz
Maximálisan igaza van (#40706) persil-nek. Annyival egészíteném ki, hogy nézz rá a fórum címére! ott van, hogy OLVASD EL AZ 1.HSZ-T. Ha ezen túl vagy és nem sikerül visszaállítanod, kérdezz, biztosan lesz olyan szaki, aki fog tudni segíteni (ha nem nyírtad még ki teljesen a telefonod). Én ócccsó androidról érkeztem az S2-re, de még így is hetek után mertem hozzányúlni először.
-
persil
nagyúr
válasz
Én nem igazán értelek.
Megveszel egy telefont, majd úgy, hogy egyelőre nem is értesz hozzá, nem is tudod, hogy mit csinálsz és még csak a garilevelet sem kaptad meg, otthon máris elkezdesz vele mókányolni... ?
Mi van, ha valamit úgy elkúrsz, hogy az isten nem csinálja meg neked? Szerintem ennyi pénzed neked sincs.Ne érts félre, nem akarlak megbántani, de ha én ennyire nem értek valamihez, akkor eszembe nem jutna hozzányúlni(főleg nem rootolás meg egyebek.. ) amíg át nem nyálaztam a megfelelő fórumokat/szaksajtót, hogy szerezzek némi létfontosságú infót.
Te meg hazavitted és elkezdtél gányolni úgy, hogy fogalmad sem volt az egészről.Én kívánom, hogy valaki tudjon segíteni és használd nagy megelégedéssel a telefont, de máskor előbb tájékozódj.
-
-
kacsuszka
aktív tag
hali
lenne valaki olyan kedves privátban segítene nekem cyanogen mod 10-et telepíteni?
gyári romom van rootolva 4.0.3...előre is nagyon köszi!
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Vettem tegnap egy ilyen telefont (eddig s1 volt) és boldogan konstatáltam, hogy már magyarul is működik a google hang keresője + maps keresője szinte hibátlanul.
A kérdésem az lenne, hogy van valami ilyen hangfelismerős car dock progi féle? Ami rajta van samu programja sajnos nem tud magyarul
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest