Hirdetés
Aktív témák
-
XP NINJA
őstag
Üdv!
Jóideje boldogan megvoltam a Galaxy S II 4.0.3 + Root párositásommal. Felraktam egy programot play-ről amivel már nem tudom pontosan, de a kijelző dpi-jét lehetett állitani. lejjebbvettem azthiszem 240-ről 200-ra, és kérte hogy inditsam újra. Újrainditottam, de a Galaxy S II feliratnál nem jut tovább. Persze először data wipe, de akkor sem. Letöltöttem egy CM10-es szoftvert, CWM recoveryből újratelepitettem volna, de status 7 hibával kidobott akárhonnan töltöttem le a zip-et. Újrarootoltam azóta, semmi. Próbáltam rárakni egy MIUI rom-ot, de az is kidobott a telepitéskor.
Mit tudnék most csinálni házilag?
-
XP NINJA
őstag
felraktam a gyári romot, de nem tudok frissiteni 2.3.4 ről (független)
-
XP NINJA
őstag
valaki linkelne egy samsung galaxy S3 romot az s2-höz? amit tölötttem nem jó
meg esetleg valami rövid leirást hogy hogy rakjam fel.
-
XP NINJA
őstag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1684309
vagy ha tudtok jobbat küldhetitek
-
XP NINJA
őstag
üdv.
letöltöttem egy galaxy s III-as romot, de nem tudomf elrakni mert rossza felfele hangerőgombom. valami más módja a telepitésnek?
-
XP NINJA
őstag
nekem is S3 styleban van most
-
XP NINJA
őstag
S2-höz van már S3 rom?
-
XP NINJA
őstag
valaki segitsen legyenszives visszarakni a gyári romot a telómra. cyanogenmod 9 van rajta.
-
XP NINJA
őstag
felraktam egy Nexus F1-es romot, de nem tetszik. hogy tudom visszarakni a gyárit? vagy valami olyan rom amivel mindenki elégedett? inkább az elegancia mint a csicsa
-
XP NINJA
őstag
Hello.
Sokszor megirigylem az iphone osokat az Installous miatt. androidra is van ilyen lehetőség? Akár rootolva is.
-
XP NINJA
őstag
-
XP NINJA
őstag
frissült a telefonom szoftverje. megint. mi változott? mit javitottak?
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tárhely szolgáltató választás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Revolut
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest