Hirdetés
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- One mobilszolgáltatások
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
Aktív témák
-
Kerio
őstag
válasz
barnaki #48430 üzenetére
Tedd fel a cwm-el telepíthetőt. Azzal lesz csak root.
Vagyis tedd fel az SD-re ezt: PhilZ.
Majd kikapcs. Kapcsolt be úgy, hogy nyomod a hang+ és a Home gombot, meg persze a bekapcs gombot. Amikor megjelenik a kép, akkor engedd el a bekapcs gombot. A másik kettőt tartsd nyomva, míg be nem jön a CWM. És innen tedd fel SD-őr a linkelt zip fájlt. -
zack
nagyúr
válasz
barnaki #40238 üzenetére
Mehet rá.
(#40240) Technoman
Amíg van torrentes progid ne agyalj ezen, és másokat se kérj erre.
Nálam van hogy 110db Marketes app van fent, és a közel 1 év alatt még 1 progi se akadt össze a másikkal.
Az instabilitás egyik fő forrása a nem legális úton beszerzett és crackelt alkalmazások. Sokszor veszélyes kódokat is tartalmaznak, az mellett, hogy instabillá teszik az egyébként stabil telefont. -
Rotate
veterán
válasz
barnaki #34304 üzenetére
hát LQ7 nem volt fenn, de ha abból indulunk ki, hogy 1 hónap alatt sok mindent ki lehet javítani, akkor szerintem jobban megéri felrakni az LPT-t, a NEE CSC-set... ez biztosan jó, LQ7-ről meg semmit nem hallottam... szokás szerint az akkor jött ki, amikor már nála sokkal újabbak eleve kinn voltak...
nem tudom mi van ezekkel a lengyelekkel, de sokszor már 2 hete a szerveren van a fájl, és csak akkor engedik ki OTA-ra meg Kies-re... ennek nem tudom mi értelme...
-
C.Brigante
veterán
válasz
barnaki #33545 üzenetére
ezt, h érted, h eltűnik??? felteszed a romot + adsz neki egy LQ5 cf root-ot. Bár LQ7hez, h jó e az LQ5 root-ja nem vagyok benne 100%-ig biztos, de én kipróbálnám vele és sztem jó lenne!
(#33543) HardRic: Egyébként tőled ha kérdeznek valamit hajlamos vagy nem válaszolni??? Eddig az jön le...
(#33546) TOZ: copy! (fénymásolom)
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- ASUS routerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- EAFC 25
- Autós topik
- Politika
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen filmekkel-zenékkel teszteljünk. -Jó hangzású filmek zenék topikja.
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest