Hirdetés
Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
ToMmY_hun #12553 üzenetére
Egy sima bebújtatós bőrtokot...egyelőre nincsen karc a kijelzőmön, még mikrokarcot sem látok. Meg igazából túlléptem ezen az "ne legyen karcos, mert mi lesz az eladásnál" dolgon. Majd egy 5-össel olcsóbban adom, vagy 10-el....viszont így nem zavar a fólia. És lehet akármilyen minőségi fólia, akkor sem olyan sem az érintése, sem pedig a kinézete, mint nélküle, engem zavar és kész.
Valami hasonló van, csak a teteje is zárható: [link]
Páromnak a galaxy ace, lassan 1 éves, neki tok nincs, fólia sem, táskában, zsebben hordja és azon sem látok karcot, persze vigyáz rá ő is.
Ezek valahogy jól bírják, annó az lg o2x-em, egy hónap alatt rommákarcolódott, pedig úgy vigyáztam rá, hogy csak na....
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tárhely szolgáltató választás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Revolut
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest