- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
Nekem össze-vissza mér. A widget és az appon belül nem stimmelnek a számok.
Csak feltelepítettem az appot meg kiraktam a Widgetet és 45 fokot mutatott, miközben ha rányomok és beugrik az app-ba ott "csak" 37 fokot.
DevCheck meg megint úgy ugrál 38-60 fok között másodpercenként, hogy csak lesek.
AccuBattery ezekhez képest istenes számokat mutatott. -
qltsar
veterán
Éppen kikapcsolt állapotban tesztelem a töltést, kicsit nagyobb léptékekben, kevesebb részlettel.
Baseus GaN 5 Pro
30 perc: 0-73%
35 perc: 80%
45 perc: 90%
52 perc: 95%
67 perc: 100%TL; DR: Kikapcsolt állapotban, SFC 2.0-val 0-80% között 10 percet lehet nyerni [35 perc vs 45 perc], 0-100% töltésnél pedig 5 percet [67 perc vs 72 perc].
-
Armahun
addikt
Nem a beépített képernyőszél, hanem rendszer korlátozása végett az AOD Notify appban nem működik. Alap esetben ki van kapcsolva az AOD. Ha jön értesítésed, vagy nem fogadott hívás, akkor bekapcsol és az apphoz beállított színben, fényerőn, stílusban, ideig világít a kijelző széle és ha akarod kiírja az értesítés szövegét.
A gyári AOD gyakorlatilag semmire sem jó. Ott ha van egy nem fogadott hívásod pislákol egy 2 miliméters ikon... -
van akinek samsung.hu-s előrendelése még nem jött meg?
egyik Jan 20 már itt van hetek óta, másik jan 21 de még semmi.. (ügyfélszolgálatot természetesem hiába keresi az ember, semmit nem tudnak mondani..) -
F_Gergely
őstag
Igen, ugy van ahogy irod. Alul-felul a kijelzo sikjan tul log de ketoldalt inkabb sikban van, igy nem zavar pl gepelesbel.
Nekem ilyen tokom van, nincs vele bajom, bar ez a szurke vegan tok csaloka, mert marhara nem ugy nez ki mint kepen.
Ha lett volna sotetbarna biztos azt veszek, de egy feketet is be fogok huzni ha lesz 10+ ezer korul valahol. -
Teal'C
veterán
válasz
Avicularia #2439 üzenetére
Én ide feltettem, majd én is figyelgetem.
-
Teal'C
veterán
válasz
Avicularia #2436 üzenetére
Látom de ez hőfok nélkül egy kalap szar már ne haragudj. Kérdezz rá vagy keress másikat esetleg egy widget alapút.
Pl
-
Teal'C
veterán
válasz
Avicularia #2433 üzenetére
Nekem így van a telefon és én is AA val használom gyakran megy a googlemaps és ytmusic egyszerre és töltőn van. Soha nem melegedett még fel mióta megvan és az s23u sem
-
Avicularia
veterán
-
Teal'C
veterán
válasz
Avicularia #2429 üzenetére
Most ne haragudj de akkor minek ez a progi? Miért nem használsz másikat? Egyébként ha a telefon 60 fok azt már nem igazán fogdosnád.
Devcheck app?Nekem így van a telefon és én is AA val használom gyakran megy a googlemaps és ytmusic
-
Gardaai
senior tag
Az akku-t a magas hőmérséklet degradálja, nem az hogy milyen gyorsan mennek végbe belül a dolgok (okosok ezt mondják, és igazolódni látszik). 1 órás 45W gyorstöltéssel szerintem kevésbé káros dolgot csinálsz, mint egész estére töltőn hagyni.
Régen én is így csináltam. De amióta S23U kibírt simán egy napot, inkább kettőt, átszoktam a 10-20 perces gyorstöltésekre.
1 év után megnéztem az akku kapacitást és 99%-os, az szinte 0. De számoljunk kettő százalékkal. Évente 2%, 5 év után 90%-os akku? Bőven lassabb degradáció amit pl. az Apple ígér, pedig azért ők jó akksikat gyártanak.. -
Gardaai
senior tag
Én továbbra is küzdök a melegedéssel.
Nem sokat Social Media-zok, de az S23U ugyan ilyen felhasználás mellett soha el sem érte még a 30 fokot sem, az S24U jelenleg nem tud 30 fok alatt maradni, még ha csak stoppert indítok sem.
20 mp-et videóztam ma, már éreztem, hogy langyos, megnéztem 31 fok. Pedig előtte órákig az asztalon volt 24 fokos környezetben.
Írtad, hogy neked a GG és moduljai miatt kezdett (talán) melegedni, így letöröltem mindent, egy fokkal jobb (de lehet, csak azért mert az akku megtanulta a szokásomat - mondjuk ez is érdekes, hogy az első 3 napban tanulja, amikor nyúzza az ember??), viszont még mindig zavaró, hogy internet, pár messenger üzenet és érzem, hogy langyos a telefon.
Amikor még fent volt a Thermal Guardian, a CPU sose ment 45% fölé, mégis folyamatosan 40 fok fölött jártam vele. Magyarán a felét se használom ki a teljesítménynek mégis melegszik mint a fene.
Nagyon várom az updatet.. bár nem vagyok benne biztos, hogy megtudják oldani.
Az lesz a megoldás, hogy lebutítják a CPU-t és így nem fog ennyire melegedni? Vagy optimalizálatlan jelenleg és megtudják ugorni a dolgot?Tök jó telefon, szép, meg jók a funkciók, de nyári időben nem szeretném hogy egyszer is cserben hagyna.. inkább legyen S23U teljesítmény és hűvös.. mert a hő a legnagyobb ellensége az akkunak, kijelzőnek stb.
Folyamatosan mennek feljebb és feljebb a teljesítményben, közben semmi szükség nincs rá, csak répa méregetés. Ahelyett, hogy rámennénk a fogyasztásra is. -
Teal'C
veterán
válasz
Avicularia #2421 üzenetére
És ez hány fokot jelent? Mert a grafikon nagyon szép meg a smile-ik.
-
zazenke
őstag
kedves fórumtársak valaki felvilágosítana róla hogy a hardveraprón hogyan lehet ez a telefon 150-el is olcsóbban bontatlanul 3 év gyári samsung garanciával számlával full legálisan . És akkor még ebben az árban benne van az eladó haszna is. Tehát nem használt telefonokról van szó.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Avicularia #2421 üzenetére
Már múltkor is kérdezni akartam, de nem nyomatod rá a fűtést?
Múltkor én 3 órát nyomtam igaz sygic el, net bekapcs net rádió ment és BT-n a fejegységhez csatlakoztam
Melegnek meleg volt, de nem írt ki ilyet
-
Avicularia
veterán
Ma volt megint egy 2x2 órás autóutam és újra szólt az AA hogy Phone getting hot Wazze és Youtube megosztott képernyős használatával.
Így néz ki a dolog
-
F_Gergely
őstag
- Ha valakit esetleg erdekelne, gyari vegan bortok lila szinben "csak" 12 ezer az iponban. -
Hatha van itt holgy akinek bejon ez a szin. -
qltsar
veterán
válasz
LosBlancosRM #2414 üzenetére
Nem sajnos, ez ilyen. Ha gombokat hasznalsz is, akkor megszaggatja az animaciokat, csak van aki erre nem erzekeny, vagy egyszeruen nem latja, hasonloan a 60-90-120Hz kozti kulonbsegeket sem annyira dominansan - nem kritizalasbol, vagy cinkelesbol irom, egyszeruen van ilyen jelenseg.
Szerencsere csak nehany vizualis beallitast kellett feladnom, hogy elengedjem.
Neha a screenshotjaim kozott szembejon a regi desktop beallitasom Nova-val, most mar talan rondabbnak is latom, mint anno, ettol persze a gyari messze nem kinal annyi beallitast, mint Nova de nekem a fluiditas fontosabb volt, mint az a nehany funkcio amit Nova tudott ajanlani a gyarihoz kepest.
A kriminalis home gesztus utani 1.5sec-es kepernyofagyastol meg idegbajt kaptam.
Amugy ez nem kifejezetten a Novarol szol, hanem barmelyik 3rd party launcher + gesztusvezerles osszeakadasarol, itt bovebben irjak Novasok: link
-
kuszal
tag
válasz
F_Gergely #2416 üzenetére
Hát pl. olyan helyen dolgozni, ahol szar a térerő és ezért a telefon folyamatosan keresi a jobb jelet adó bázisállomást, miközben megy a net, online rádió, emailek, stb.
Én ilyen helyen dolgozom. A privát sim miatt folyamatosan szenved a vodafon hálózatával, elmegy a térerő, visszajön. Telefonálni is csak az ablak mellől tudok. A céges kártya Yetteles, annak van térereje, arról megy a net is, ha éppen nem a céges Wifire kapcsolódik de az meg nem fedi le a teljes gyárat, így ott isgyakran vált a wifi és a mobilnet között.
Azaz ha "csak" 80%-ra töltött telefonnal kezdem a napot, estére már bőven 20% alatt vagyok.
-
Frozen
addikt
Ez a töltésen rugozás elég vicc kategoria.
100% ról a telefon estig bírja ha egész nap nyomkodod 12 órán keresztül azt is bírja.
Ettől többet dolgozni és nyomkodni egyhúzamban szimplán már betegség.
Teljesen a 25-30w feletti töltéseknek semmi értelme ,mert csak ledegrálják az akkumlátorokat. Nyugodtan meg lehet nézni egy 2 éves távlatban egy xianomi vagy a többi 100w töltés körüli telefon mennyit veszít az akkuja eredeti kapacitásából. Mindegyik veszít csak az a kérdés mennyit a gyorstöltés pedig egyenesen többet ront a dolgokon még ha nem is olyan jelentősen sokat de többet puszta fizika. ( Egyébként az ev-knél is így van és azokban már sokkal fejlettebb a technologia) -
LosBlancosRM
őstag
válasz
csubííí #2347 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Nálam valami nem jó, próbáltam mindent. Olyan, mintha egy idő után elfelejtené, h be van kapcsolva, utána megint jó egy darabig. Lehet, hogy csak meg kéne szoknom, de az most nem megy.
Remélm a csúnya kör jelzéses vissza gesztust is el lehet majd hamarosan tüntetni.
-
-
kuszal
tag
Hát nekem csak FE van, így személyes viszonyítási alapom nincs.
Én ezeket a videókat néztem és itt nagyon dícsérte a srác az FE-t, engem Ő győzött meg.
[link] - Samsung Galaxy Buds Ultimate Comparison (2024 Buyer's Guide)
[link] - Samsung Galaxy Buds FE: Problems & Best Features After 2 Weeks
DE az is igaz, hogy nem vagyok egy hard user, aki rongyosra állítja a digitális equalizert :-) -
tixem
addikt
válasz
Armahun #2392 üzenetére
Nekem működik simán az edge széles értesítés. Múltkor jöttem rá, hogy az előugró értesítés stílusánál nem a részletest kell választani, hanem a rövidet és egyből engedi alatta állítani a világító szélek stílusát.
Nálam sosem akadt a nova, animációknál sem. Gesztusvezérlést nem használok, falra mászok tőle, szerencsére ez nem érint.
#2400 kuszal
Fe tesztek alapján nekem elég csirkének tűnt. Volt korábban első szériás pro-m, az faja volt. Gondoltam jó lesz most is. Úgy is lett.
-
doooo
veterán
válasz
-FreaK- #2363 üzenetére
" az, hogy 5-10per töltéssel mennyi üzemidőt tudsz bele tölteni az aksiba."
Az akkor még jobb, mert 15 és 30 perc alatt határozottan sokat lehet tölteni ezekbe. 70% 30 perc alatt ismét minden, csak nem kevés (15 perc alatt 40% sem kevés), pláne ha amúgy nagyon jó üzemidejű mobilokról van szó.
Egyébként a "szupergyors töltés" tényleg hülye név, de itt nem arról beszéltünk, arról beszéltünk, hogy úgy alapból melyik gyorstöltés mire képes, és úgy az átlagot nézve melyik gyártó, hol tart. Ahol a Samsung tart, az bőven a középmezőny. Ez tény. Az most lényegtelen, hogy ki, mit szeretne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest