- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
válasz
kmarci25 #2796 üzenetére
Én is olyat vettem, ha nem elölről nézed, semmit nem látni. Itt a link, ez működik és a 3 db nem volt 1500 Ft (ha mást is rendelsz, ingyen hozzák, egyébként kb 700 Ft a szállítás) [link]
Szerk, most, hogy nézem, nem is üveg, hanem fólia ez, csak eddig mindig üveg volt nekem, már nem is emlékeztem....
-
szami777
addikt
válasz
kmarci25 #2693 üzenetére
Köszi a választ.
Sajnos rájöttem mi a baj.
A samsung kiszedte az nfc-s fizetést, ha az app a biztonságos mappába van.
A google wallett esdig sem működött ott, azt tudtam, de a simple classic igen.
Érthetetlen amúgy, de a simple classic a biztonsági mappába volt évekig és a frissítés pillanatáig működött.
Nagyon bízom benne, hogy visszahozzák ezt, mert nekem a google wallett azonosítás nélküli vásárlása nem adja. -
janeszgol
félisten
-
válasz
kmarci25 #2265 üzenetére
Elenyésző ahol nincs térerő? Te még nem jártál a Bakony, Pilis, Bükk völgyeiben. És nemcsak túraútvonalakon nincs térerő. A környékünkön van olyan falu, ahol a falu magasabban fekvő részén van csak térerő (egypálcikás), a falu völgyben lekvő részén meg csak kábeles telefon van. Pl. a fiamék is olyan helyen laknak (Győrtől 30 km) ahol térerő még akad, de mobilnet már nem igazán, de még kábeles internet is alig van. Ők is Starlinket vettek, hogy tudjanak netezni, hómoficázni', tévézni.
-
TODI1111
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest