Hirdetés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: Kezünkben a Sonim új hőkamerás strapamobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
aktív tag
válasz
-Valinas- #595 üzenetére
Szerintem is ez lehet benne.
Chat:
Valóban bevezettek egy PIN kódos megoldást, csak azokon az eszközökön férsz hozzá a chat előzményekhez, amiken megadod a kódot. Nekem, ha belépek új eszközökön,akkor automatikusan kéri a kódot és beszinkronizálja az előzményeket.Névjegyek:
Ha a Google-ben vannak, akkor nyisd meg a Névjegyek appot és bal oldalt felül a három vonalnál tudod állítani, hogy honnan jelenítsen meg névjegyeket.
[ Szerkesztve ]
-
nyesix
senior tag
válasz
gangstagergo #570 üzenetére
akkor ez kamu? [link]
-
"Illetve kB 400 telefonszamom is köddé vált!? Gmail volt minden szinkronizálva, megcsináltam onnan a mentést, majd külön icloud fiókból de így se lett jó."
Ha a Google-vel szinkronizáltad, akkor nagy baj nem lehet, annak ott kell lennie. Érdemes volna ránézned, hogy milyen szűrés aktív, illetve mi van engedélyezve a megjelenítendő névjegyek között.
-
kid46
tag
Sziasztok. Beléptem közétek egy s24 8/256gb verzióval. Nagyon tetszik , eléggé pörög minden. Jelenleg most lakom be a telefont. 2 dologban segítsetek. IPhone 14 pro költöztem át és a messengerbol az utolsó kB 1 hét beszélgetések teljesen eltűntek és van köztük eléggé fontos is, mivel munkával kapcsolatos. Miért? Illetve kB 400 telefonszamom is köddé vált!? Gmail volt minden szinkronizálva, megcsináltam onnan a mentést, majd külön icloud fiókból de így se lett jó. Ezt a 2 dolgot leszamitva nagyon tetszik a telefon, vettem hozzá buds2 pro fülest és valami iszonyat jó az is. Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
mSchumi87
senior tag
Nekem nem tunik élenkebnek, alig változik hiába álitom átt élenk-re, persze mar a frissités telepitve van, érdekes
-
barnam_
nagyúr
válasz
gangstagergo #583 üzenetére
Nekem S24+ van, de a frissítés után már összehasonlítható az S23-mal.
Már az "élénkítő" alapállásában is jobbak a színek, mint az előző SW verzióval. -
szami777
addikt
válasz
gangstagergo #579 üzenetére
Én úgy látom, sima biztonsági frissítés, nem látok semmilyen változást.
-
zsolez76
tag
válasz
gangstagergo #579 üzenetére
És végre erősebbek a színek.
-
TODI1111
veterán
válasz
zsolez76 #572 üzenetére
"Meddig kell még várniuk a Koreán kívüli Galaxy S24 tulajdonosoknak? Az Egyesült Államokban és Kanadában a frissítés február 22-23-ig jelenhet meg , de más országokba tovább tarthat, mivel a Samsung hivatalos közleményében nem részletezte a megjelenési dátumot, és csak annyit közölt, hogy „megkezdődnek a frissítések. februárban jelenik meg.”"
-
zsolez76
tag
Meddig ülnek még a februári frissítésen? Már tolnám fel a színeket ezerrel!
-
nyesix
senior tag
hogy tudom azt ellenőrizni, hogy valódi gyártói garancia van a telefonra, ha pl nem nagy nevű boltból veszem? (akik azt írják az oldalukon, hogy gyári garis a készülék)
-
autotaxmo
őstag
válasz
gangstagergo #566 üzenetére
Holnap a kedvedert két csikket hagyok a foldon neked, hogy legyen mit szivnod baratom. Az Exyfos legyen Veled.
-
autotaxmo
őstag
válasz
gangstagergo #563 üzenetére
Szerintem akkor mar felig baratok is vagyunk, mert minden reggel azzal kezdem a napot hogy elszivok egy cigit es a foldre dobom aztan bemegyek a kfc-be es megnyitom az ettermet.
-
migabi24
nagyúr
válasz
gangstagergo #563 üzenetére
Jó duma
-
autotaxmo
őstag
válasz
gangstagergo #554 üzenetére
Még szerencse, hogy neked is a napi gondokkal kell megkuzdeni, hogy megvegyed-e az uj telefont vagy sem. Aterzem ezeket a problemakat, en is minden reggel ezzel kuzdok, hogy mire koltsem el a felesleges penzemet, de kezdem aterezni ezt az exynos feelinget. Ez egy eleterzes lehet szerintem.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
TazLeacher #558 üzenetére
Szia!
Beállítások, Értesítések, Speciális beállítások, Az egyes alk.ok értesítési kategóriáinak kezelése BE.
Beállítások, Értesítések, Alkalmazások értesítései, Messages (én a Google Messagest használom, gyanítom, hogy a Samsung Üzenetekkel is ugyanígy működik), Értesítéskategóriák, Bejövő üzenetek, Hang. -
gangstagergo
senior tag
válasz
TazLeacher #558 üzenetére
Nálam sincs ez a menüpont
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv,
S24-nél nem tudok SMS hangot beállítani. Nem értesítéshangot, hanem az értesítéshangtól különböző hangot, amit kizárólag az SMS használ. Ezzel eddig nem volt gond egyik Galaxy-nál sem. Rákerestem, találtam egy videót, de nekem nincs az a menüpont, aminek ott kellene lennie.
Felhívtam a Samsung ügyfélszolgáltatot, 20 perces távoli vezérlés után az lett a vége, hogy fogalmuk sincs.
Megnéznétek, hogy nektek ott van-e az adott menüpont?
Video: [link]A menüpont ami hiányzik az oldal alján lévő Notification categories, Értesítés kategóriák, azt hiszem ez a magyar neve.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz
-
kchris78
veterán
válasz
nincsnév007 #551 üzenetére
őnekik valoszinu nagyobb a ralatasuk mit lehet bevallalni. ez mutatja hogy mennyire behuzta a kezifeket a mobil fejlodes.. mondjuk egy reszet mi is latjuk: nincs ujabb kamera szenzor, mar az s21U-mban is 12GB RAM volt stb...
-
nincsnév007
addikt
válasz
ha naponta nem olvasom el este már nem bírok aludni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyjából ugyanazt nyújtja, mint a nagytesó S24+, viszont van annyi apró eltérés, hogy érdemes külön is ránézni, mit nyújt a legfrissebb kompakt androidos csúcsmodell.
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap garancia/Akku 80%/p4108
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest