- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi881
tag
Ha a GoodLock HomeUp modulban beállítom az alkalmazásváltó résznél a másik elérhető, rácsos nézetet, egy idő után miért áll vissza random az eredeti, gyárira? Ha visszamegyek az alkalmazásba, ki-be kapcsolom az opciót, akkor sem segít, csak ha újratelepítem a HomeUp-ot.
Ezt esetleg tapasztalta már valaki? Ennyire hibás lenne a program? Arról nem is beszélve, hogy a többi három nézet nem érhető el még.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Amúgy az MBH bank alkalmazásra írja ezt. Valaki esetleg használja ezt a bank alkalmazást?
-
Imi1981
veterán
válasz csubííí #11590 üzenetére
Nem tudom pontosan milyen szerviz. Biztosítás volt rá és úgy javították mert a kijelző tört és ugye arra nem szól a garancia. Reklamált és azthiszem vissza is lett küldve de ugyan úgy jött vissza. Gondolom ugrott a knox de már arra sem emlékszem hogy kell megnézni ( kb 7-8 éve rommolgattam utoljára).
Megkérdeztem és ide küldte:
TMX Mobile Solution Szerviz Kft.Akkor odinnal új hivatalos rom se segít ezen?
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Haverom kijelzőt tört és biztosítással megcsináltatta. Működik is rendesen csak a banki alkalmazás nem mert azt írja módosított a rendszer ( gondolom rootoltnak érzékeli). Mivel ő nem rootolta így a szervizbe rakhattak rá valami nem jó romot. Ha odinnal ( ha ez még használható mert nagyon régen használtam ilyet) rakunk fel új romot vajon ez megjavul? Vagy mit lehet tenni? Kösz előre is a segítséget!
-
-Maci-
addikt
Picit offolnék ha lehet (saját topikja nem pörög).
Tab S8 ultra -n Android 13 van U.5.1.
Szóval kb mint az S23U
A wifit lehet valahogy reset-elni? Van valahol olyasmi, hogy adatok és tárhely törlése?
(Azt tudom, hogy egyesével el tudom távolítani a kapcsolatokat).Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz Capella #11580 üzenetére
Nem működik vele. Mármint a reklám tiltás.
Jól tetted, hogy megszabadultál tőlük! Sajna én is sok időd b**** el a hülyeség pörgetésésvel. Pedig olvashatnék is helyette.
Csak ez mindig a kezemben van és ha egyszer elkezded görgetni, akkor nagyon viszi az időt.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Capella
senior tag
válasz -Maci- #11569 üzenetére
Annyiban nem tudom, hogy nem használok se FB-t, se Instát, se hasonlókat, de írták, hogy abból nem pusztítja ki a reklámot.
Attól is függ, hogy az app hogyan van megírva. Általában nem jelenik meg semmi, de volt olyan app, hogy a reklám helye megjelent, viszont üresen, szürkén. -
zitrone88
aktív tag
Ez a telefon elég sokszor írja ki, hogy nem sikerült az s-pent csatlakoztatni, mikor kihúzom, és elkezdem használni... Ilyet a Note 10 nem csinált (kb soha). Van erre valami gyógyír? Elég bosszantó.
Bónusz kérdés: nektek is zoo csemegével átitatott amper szaga van a tollnak?
Ha válaszra sem méltatsz, legközelebb sem üzletelünk.
-
-Maci-
addikt
válasz gyuri81 #11575 üzenetére
De akkor a rutin előtt is be kapcsolva volt.
Ahogy jön a repülős mód ki kapcsolja. Aztán mikor vége a repülősnek, akkor vissza.Próbáld meg, hogy közvetlen a repülős mód előtt kapcsold ki a wifit. Vagy kapcsoltasd ki egy rutinnal.
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Topikgazda
válasz -Maci- #11573 üzenetére
Évekkel ezelőtt én is így tettem. Mondjuk én csak inaktiváltam magam...De soha nem oldottam még vissza.
Messenger megmaradt.De nekem valahogy fordítva működik a repülő üzemmódos dolog, Repölő üzemmódban teszi be hajnalban a wifit. ( rutin kapcsolja be éjféltől reggel 6-ig a repülő módot)
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-Maci-
addikt
válasz FingR86 #11572 üzenetére
Hát én is erősen gondolkozom a face elhagyásán.
2 bajom van csak:
-Regisztrálva vagyok 1-2 csoportba, ahol szoktak feldobni az érdeklődési körömhöz illeszkedő cikkeket.
-A korábban feltöltött képemet felhozza emlékként. Már jó nagy gyűjteményem van és segít fel elevíteni a régi emlékeket.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz gyuri81 #11567 üzenetére
Megjegyzi, hogy milyen állásban volt a wifi és a bt. Ha be volt kapcsolva valamelyik, akkor azt a repülős üzemmód kikapcsolásakor újra bekapcsolja, ahogy repülős mód előtt volt.
Szerk.
Köszönöm szépen a linket![ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Topikgazda
válasz Capella #11551 üzenetére
A korábbi írásaid alapján adok egy esélyt a Block This!-nak
Kíváncsi leszek...-Maci- : [link]
Más...
A14 alatt változott a repülő üzemmód használata, be tudja kapcsolni a wifi-t, ha azt érzékeli, hogy korábban használatban volt( vagy valami ilyesmi)
Hogyan tudom beállítani, hogy nekem semmit se kapcsoljon be míg repülőben van? Nem volt kellemes hajnalban a telefon rezgésére ébredni[ Szerkesztve ]
-
-
pg1966
aktív tag
válasz Inside Man #11510 üzenetére
Én is Androidos létem kezdete óta Anysoft-ot használtam, de mióta nem működik normálisan, áttértem a Keyboard Designer-re, ahol nem kis munkával csináltam egy nekem megfelelő magyar ékezetes billentyűzetet. Ebben bárhová lehet rakni bármilyen gombot, csak a dupla érintés hiányzik belőle, de elvileg tervezik azt is belerakni.
-
S e t h
nagyúr
Nekem csak az a problémám a Samu billentyűzettel, hogy ha ne adj isten váltanék más gyártó telefonjára, akkor gboard esetében adott a szótár mentése, szavak átvitele, viszont Samsungnál ez nem tudom müködik e.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
vyce21
tag
Jó a Samsung billentyűzet. De olyan régóta használom a TouchPalt, hogy egyszerűen nem tudok váltani.
Van egy olyan funkciója amit eddig egyik billentyűzetben sen találtam.
Az adott gombot ha fel felé húzom nagybetűt ír, ha lefelé akkor a másodlagos karaktert. (remélem ez egyszer bekerül a Samsungba is). Így nagyon gyorsan lehet vele írni. Plusz az egyedi szavak mentése is brutálisan jó. Illetve nagyon jól és okosan ajánlja fel a szavakat egymás után.
Szóközt oldalra húzva lehet váltani a nyelvek között, felfelé húzva pedig az emojik jönnek elő.
Én imádom. -
addikt
válasz csubííí #11557 üzenetére
Köszönöm!
Sokszor atnéztem, de a "Gboard und" nem sokat mondott, ráadásul amikor bekapcsoltam, akkor csak egy figyelmeztető szöveg jött fel.
Most már minden rendben van, köszönöm a segítséget!
Már nem is akarom használni, megtetszett a Samsung billentyűzetet. 😁
[Gboard und]
Jól megviccelt.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
golyós
addikt
Könnyű magyar billentyűzet 2
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
addikt
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne a Google Gboarddal kapcsolatban.
Kíváncsiságból kipróbáltam a Samsung billentyűzetet.
Vissza szerettem volna állítani az általam megszokott Gboardot, de sehogyan nem sikerül.
Törlés, újra telepítés, már az APKmirrorról is próbáltam, de amikor át kellene váltani a beállításokban nem dobja fel a listába. 🤔
Először azt hittem, a Samsung billentyűzetet ennyire udvariatlan, de nem, kipróbáltam a Swiftkeyt, azt engedi.
Google lehet a ludas, vagy valamit nagyon nem jól csinálok. 😅
A Google hangvezérlés az feljön, a billentyűzetet sajnos nem.
Már lassan megszokom a Samsung billentyűzetet., de bosszant ez a hiba.
Találkozott valaki már vele? 🤔-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
bcl
senior tag
válasz Inside Man #11519 üzenetére
Igen, az, de nekem az összes ékezetes betű már túl zsúfolt lenne.
Nincsenek lapát kezeim, de közel 2m-hez kicsik sem -
Capella
senior tag
válasz gyuri81 #11548 üzenetére
Vannak kameráim, különböző szoftverekkel. Van amihez YCC365 Plus kell. Na az egy totál reklámturbó.
Az adguard privát DNS leszedett valamennyit, de minden indításkor legalább egy valami nemkívánt szmötyit be kellett zárjak.
Egyszer csak próbaképpen elővettem és feltettem a BlockThis!-t, bár már rég nem fejlesztik. Meglepődve és örömmel konstatáltam, hogy még mindig kiválóan működik, minden gondom megoldotta, zéró reklám az YCC365-ben, és mellesleg másutt is.
Jó, a Youtube az egy külön tészta, de ott a Revanced.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz277
csendes tag
Én ezt a kábelt találtam, amivel megfelelően működik az AA /2021-es Vivaro, 2020 Vitara, 2019 Eclips cross/ és megfelelő a hosszúsága is.
[link] -
Topikgazda
-
Capella
senior tag
válasz gyuri81 #11533 üzenetére
A dns.adguard.com szerintem az appok reklámjait nem fogja meg, vagy legalábbis nem mindet.
S21U-n még én is ezt a privát DNS-t, használtam, hogy ne kelljen külön app.
Azután az S23U-n visszatértem a jó öreg BlockThis! appra, ami helyi VPN-ként fut, és totál megtisztult minden app a reklámokból.
Korábbi Androidon még működött az automatikus indítás funkciója, így nem kellett a telefon újraindítása után kézzel aktiválni. Android 13-nál ez már nem ment, de kaptam rá egy jó tippet, a VPN beállításnál be kell kapcsolni a BlockThis!-re a mindig bekapcsolt VPN-t, így újraindítás után is aktiválódni fog.
Annyi hátulütője van a dolognak, ha valaki időnként használ más VPN szervert is (pl. WireGuard), akkor nem elég arra átváltani, hanem előtte ki kell kapcsolni a mindig aktív VPN-t is a BlockThis! alatt.
Ez egy kicsi program, nem fogyaszt, teszi a dolgát, de azt nagyon, minden egyéb infó nélkül.
Valami ilyen helyi VPN lehet a Sumptuous által linkelt Adguard app is, de több infóval a kép szerint. -
FingR86
őstag
válasz winbox #11544 üzenetére
Ez meg van csinálva nálam is, de nem minden esetben működik. Vannak olyan linkelések, amikor mindenáron böngészőben ugrik fel először a lejátszás.
Például egy ilyen oldal, letekersz az elozetesig, elinditod, fut. De Katt a címre, hogy váltson át alkalmazasra és ugyanúgy böngészőben ugrik fel új ablakban. [link]
[ Szerkesztve ]
-
winbox
senior tag
válasz FingR86 #11542 üzenetére
A fent linkeltnek nem, külön appként jeleníti meg, de nekem így a jó, mert a play áruház frissítései között nem kell figyelnem az értesítést a frissítés miatt, mert az auto frissítést hiába szeded ki, a listában mindig ott lesz, ezért számomra egyszerűbb így, a ReVanced Extendeddel. Ha le van tiltva a gyári Youtube app, akkor a ReVanced Extended app beállításainál a Legyen alapértelmezett menüben be kell csak kapcsolni a támogatott hivatkozások megnyitását és alatta kijelölni az összes webcímet és már mindent ott nyit meg. Egyébként kb 3 hete még patchelte a gyári appot is, de valamiért abbahagyta azt. Azt még lelehet tölteni innen:
youtube-revanced-v18.38.44-all.apk
[link]Én maradok a ReVanced Extendednél
UI: Közben megnéztem, csinálja még a gyári app patchelést, csak nincs belőle még frisebb.
youtube-revanced-*****.apk a gyári patchelt
youtube-revanced-extended***.apk pedig az extended értelem szerűen.[ Szerkesztve ]
-
MusiClown
csendes újonc
Sziasztok!
Sem a Simple, sem a K&H app nem olvassa be a QR kódot a csekkbefizetéshez. Az új rendszer van fent. A beépített olvasó működik. Tapasztalatok ilyet?"Most már sínen vagyok!" /József Attila/
-
FingR86
őstag
válasz winbox #11541 üzenetére
A telepített csomag neve app.android.youtube?
Nekem a revanced féle patchelt youtube - al csak annyi a gondom, hogy nem ez a csomag név, és így nem ez az alapértelmezett alkalmazás mindenhova. Így még kell hozzá egy alkalmazást használnom, hogy azzal nyissa meg. Open link with. -
winbox
senior tag
válasz FingR86 #11540 üzenetére
Vagy egyszerűen csak töltse le a j-hc által patchelt apk-t, folyamatosan patcheli, ahogy van új verzió, csak le kell tölteni vanced microg-t kell telepíteni és tökéletesen működik a youtube reklámok nélkül, gyári youtube app letiltva, így az összes yt hivatkozás ebben nyílik meg. [link]
-
S e t h
nagyúr
válasz Sumptuous #11537 üzenetére
Az lepett meg, hogy a böngészőben aktivált plusz ad guard bővítményt is inaktiválta, sőt, megkért, hogy kapcsoljam már ki a telefonban beállított privát dns-t.
Régóta volt már licencem, de nem használtam x éve, mert kiabált az aktiváláskor, hogy túl sok eszköz van regisztrálva és meg nem tudtam mi a baja, de most rájöttem, hogy a régi telefont kell csak kitörölni és az újat aktiválni.
Placebo lehet, de mintha gyorsabb lenne a böngészés, köszi, hogy megemlítetted.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Sumptuous
senior tag
válasz S e t h #11534 üzenetére
Chromeban és minden más telepített alkalmazásban is működik. Egyedül a yt. appban lévő reklámok megkerülhetetlenek sajnos. Volt régebben a vanced, de a google annyira ragaszkodó lett a videómegosztó platformján lévő reklámjaihoz, hogy körömmel harcol az ilyen kiskapuk bezárásáért. Szerintem hamarosan oda lesz a brave és az adguard is, és csak a premium marad..
-
Rob Rob
tag
válasz Zsolty20 #11506 üzenetére
22u kimaradt mert a 21u-t is későn vettem . 2-3 évig ki kell, hogy tartson egy flagship.
De ahogy csiripelik nem is maradtam le semmiről .
S1 óta vagy még előbb kezdtem a Samsunggal a jobbik Nokiák után.
Azóta az összes s széria,Note széria megvolt,volt még Alphám is pár ,sőt aktiv tag is voltam itt sokat romoltunk de egy ideje kiléptem innen és áttértem a 2-3 évi váltásra. Elmúlt ez mint hobby de visszajöttem olvasgatni,a régi regisztrációm(Littlecar )nem működött igy újraregisztráltam.
Ettől függetlenül a minőséghez ragaszkodom illetve még tartoztam egy pofonnal az ördögnek és magamnak így lett egy ájfonom 2 napra.
Nem lesz többet ,rossz két nap volt . Szerintem aki droidon szocializálódott annak nem működik a masik oldal .[ Szerkesztve ]
KRB
-
S e t h
nagyúr
-
Topikgazda
válasz Sumptuous #11531 üzenetére
Így már világos
A dns.aguard.com nekem bőven elég reklám szűrésre, kb mindent megfog. ( kivéve persze youtube)
"Ugyanilyen felhasználás mellett 10%/óra volt a merülési ráta eddig. Jelenleg ez 6 és 8% között van"
Gondolod, hogy az Adguard miatt csökkent le ennyire? Hmm..
-
gippazoid
senior tag
válasz -Maci- #11528 üzenetére
Valahogy összekeveri magát a Key's Café a Samsung billentyűzet esetén a gyári menüben lévő beállításokkal. Így eltűnt a számsor és a menüben ki-be kapcsolva se jelent meg.
A gyári menüben is el lehet tüntetn a pontot a szóköz mellől, csak akkor semmilyen módon nem tudok pontot írni, mert sehol nincs meg, semmilyen gombon. Se a szimbólumok között.
Gippazoid Novelties Inc.
-
Sumptuous
senior tag
válasz gyuri81 #11524 üzenetére
Tényleg elég furán fogalmaztam, bocsi. Igen, az a zedge..ilyen hátteres, értesítőhangos app. Csak hetente egyszer használtam, de olyan sokat dolgozott a háttérben, hogy gyanús lett, így mennie kellett. (Pedig régen még raktam is ki (fizetős) tartalmakat..de valami megváltozott náluk, nem a jó irányba.)
Az adguardban lehet nézni, mi mennyi adatforgalmat generál: [kép]
Playen nincs fent, érhető okokból, de itt elérhető: [link]
Drága, de legalább működik.. nem csak a reklámokat nyírbálja, hanem ezt a sok felugráló "Ez az oldal cookie-kat használ" és egyéb zavaró vackokat is.. Így lehet internezetni mindenféle felugráló chat ablakos és ilyen olyan értesítéseket kínáló párbeszedablakok nelkül is.. vagy csak engem b@sznak fel ezek a dolgok?Az akku meg tényleg sokmindetől függ, nem helyeztem kontextusba. Ugyanilyen felhasználás mellett 10%/óra volt a merülési ráta eddig. Jelenleg ez 6 és 8% között van. Ez lenne a normális szerintem ennél a készüléknél. Legalábbis amikor megvettem még ez volt..aztán valahogy leromlott, de így már jó.. Pedig pont most kezdtem el gondolkozni a fold 5-ön.
-
Mike81
senior tag
válasz mézespálinka #11526 üzenetére
Szívesen! Az anlényeg hogy neked is megoldódott a probléma
-
gippazoid
senior tag
Valamelyik billentyűzeten (Sam vagy Gboard) meg lehet oldani, hogy a szóköz és az enter között ne legyen ott a pont? Nekem valamiért sokszor szóköz helyett pont sikeredik. Nem azért mert az Ultra nagy kijelzős, régi telómon és az egykezes billentyűzeten is sokszor pontot írok szóköz helyett. Egyszerűen hadilábon állok vele.
Gippazoid Novelties Inc.
-
Topikgazda
válasz Sumptuous #11516 üzenetére
Ez most nem értem, sorry
Zedge? Az egy wallpaper app nem???
Melyik Adguardot használod pontosan?
Az üzemidő nagyon nagyon sok tényezőtől függ sajnos. Egy példa: Ha wifin vagy akkor ez egy teljesen normális képernyőidő. Mobilneten már nem lehet ennyit kihozni belőle.Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Mike81
senior tag
-
-
Mike81
senior tag
válasz mézespálinka #11515 üzenetére
Most direkt megnéztem mert érdekelt a dolog. Ford Sync 3 nem gyári no name szövetes kábel. Megy a töltés és az AA is. [kép]
-
Mike81
senior tag
válasz klaya86 #11507 üzenetére
S23U előtt volt még I14PM telom egy rövid ideig.... Lehet össze szoktunk volna csak nem adtam neki elég időt de ha rájösz néhány dolog lényegére hogy ezt még is hogy képzelték el a programozók akkor élhető is tud lenni a dolog Mondjuk a galéria pont az egyik ilyen Nekem még ami kifeszítette az idegeimet hogy az ébresztő hangerejét nem tudtad szabályozni csak az egészség appban. De ott meg ha én csak 1 óra szunya után akartam ébresztést akkor azt nem engedte, mert hogy az nem is alvás minimum 3 vagy 4 órát lehetett állítani. Hát any@d! Had tudjam már hogy mikor és miért pont akkor és úgy akarok ébredni Szóval ment a háztól de nem mondom azt hogy nem lesz még Iphonom. Azért lehet később elcsábulok egy I15PM-re. Ami nekem jobb volt az a hálózat kezelés. Ahol Yetteles sim-el letérdel az S23U ott az Iphone még el volt. Face Id baromira hiányzik az nagyon jó dolog. Viszont sok apró sz@rsága van ami megtudja utáltatni a Userrel a rendszert. Állapot sáv lehúzása akkor az egyik alkalmazásnak jobb felül a masiknak bal felül van a vissza lépés. Csak balról van gesztus vezérlés stb....
-
mézespálinka
senior tag
AndroidAuto: És jogos! Vettem gyors egy sima, gyári, usb a-c kábelt és megy.... És megy a töltés is (ami a beasus, stb kábelekkel usb-ről nem ment.... csak szivargyújtóról). Ugyan az a kábel más , samsung (s21, note) készüléket simán töltött
Az eddigi kábelekkel nem ment.. mea culpa.[ Szerkesztve ]
-
Cry0
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszát
Térerőn mennyit javult s20 óta? Illetve a kerete mennyire kopik esetleg?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
bcl
senior tag
Gboard-ot szépen lehet konfigurálni. Az összeset nem, mert a hosszúak már hosszú nyomásra mennek, de az ékezetes betűk nagy része, plusz a számok kirakhatók. Én is így használom.
-
Zoz
őstag
Az új magyar csomag amúgy is sz..r lett, mert nincsenek benne ékezetes gombok.
A régit apk-ban meg lehet találni, az tökéletesen működik S23U-n is, én is ezt használom. -
Inside Man
csendes tag
Üdv!
8 éve használom az Anysoftkeyboard billentyűzetét. Erősen meglepődtem, hogy az app bár fut ezen a vason, a magyar nyelvi csomag már nem.
Tudnátok az összes ékezetes karaktert egyszerre megjelenítő billentyűzetet ajánlani? -
winbox
senior tag
Ez az 5. nap az S23 Ultrámmal, ugye én egyből felfrissítettem OneUI 6-ra és ott toltam egy gyári visszaállítást és úgy laktam be, mert gyárilag még Android 13-al volt a dobozban. Tegnap állt be az akksi idő, 8 óra körüli SOT-tal, másfél napot elmegy. Addig ilyen 4-5 óra körül tudott ugyanazzal a felhasználással, néztem is, hogy mi van vele. Ez nálam nagyon szuper eredmény, maximálisan elégedett vagyok a telefonnal minden szempontból, nem bántam meg.
-
leslien
nagyúr
válasz Zsolty20 #11506 üzenetére
Szerintem S22U és S23U ég és föld a különbség.
nem csak szerinted..... de igy lenne a helyes ha S22U Exynos vs Snapdragon... viszont a S22U Snapdragon vs S23U Snapdragon na ott már nem lenne nagy csoda...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
klaya86
senior tag
Nekem ugyan nincs IPhone-om, de melóban használok ios - t, egy tavalyi iPad - en. Nos, nálam a notch/kapszula alapból kizárja, hogy én IPhonet vegyek. Na de a rendszer... Elhiszem, hogy stabil, mert olyan buta, mint a szar. Outlookban sokszor nem bírok képeket csatolni, mert egy fos, androidon oké. A galéria egy katyvasz, a billentyűzet hulladék. Csomó funkció logikátlan, és egyszerűen hiányos az androidhoz képest. Zárt, buta, hiányos rendszer. És ezek csak azok az apróságok, amiket a munkám miatt muszáj vagyok használni.
-
Zsolty20
senior tag
válasz Rob Rob #11498 üzenetére
Nekem S22U után lett majdnem i15Plus, hogy majd most jól rápróbálok, eleinte én is pro vagy pro maxot akartam, aztán ugye olvasgattam, hogy amúgy a kijelzőjük teljesen kakukk, beég, akksi gyakorlatilag döglődik(sőt a legendák helyén(reddit) olvastam olyat is, hogy volt akinek annyira melegedett, hogy égés, robbanás volt) és a magentásoknál egyik sem volt elérhető, csak a Plus, az meg lutri, szóval lett S23U Galaxy Watch5 Pro bundle-ba és nagyon nem bántam meg. Szerintem S22U és S23U ég és föld a különbség.
-
Lajmund
őstag
válasz Pistike1985 #11493 üzenetére
Tudsz diktálni galaxy watch-ba magyarul csak a gboard billentyűzetet kell beállítani az órára. Én a kezdetektől használom mióta kijött a 6 széria.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
DeFence
tag
válasz Pistike1985 #11493 üzenetére
Én is csak a kötöttségek miatt nem próbáltam még ki az IOS-t.
Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest