- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janez0085
tag
válasz tylerddd #9828 üzenetére
Abszolút. Nekem a 12 Pro meg a 12 Pro Max borzasztóan tetszett , főleg a Pacific Blue szín, de most ránézek erre a formára és fújj. A Kamera sziget alatti lekerekített üveg meg egynesen ilyen bóvli hatást kelt . Többek közt a dizájn miatt sem vettem már 13-as szériát . És a két kijelzőt egymás mellé téve tényleg azt érezni , hogy idejét múlt .
Illetve a Maxok esetében semmi plusz szoftveres ficsőr nincs , egyszerűen csak egy fizikailag nagyobb iPhone , ami viszont kényelmetlenné teszi a kezelhetőséget. Pl az értesítési panel lehúzása komoly torna míg az Ultránál suhintasz egyet lefelé bárhol és bumm. És nagyon sok ilyen apróság van .
Érdekes , hogy pont az Apple aki azért ha valamit megcsinal azt tényleg nem csak felületesen oda biggyeszti, nem hajlandó a Maxokon osztott képernyőt, kis méretű alkalmazás futtatást illetve egyéb kényelmi gesztusokat bevezetni.
Van az az ember( nem jut eszembe a neve ) aki tervezte az első iphone-t és egészen 2020 ig a többit is ő tervezte , asszem talán igazgatói tag is lett belőle majd 2020ban kilépett . Lehet nem lett volna szabad elengedni
Eredeti gyártói Samsung, Google Pixel, Realme, Xiaomi,Motorola alkatrésze/szervizelés - Áfás számlával
-
rjg
őstag
-
Lajmund
őstag
válasz tylerddd #9828 üzenetére
Én se tudnék megbarátkozni a lekerekített kijelzővel meg kamera szigettel egyszerűen annyira béne nem is értem hogy tudják ennyien elviselni.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest