- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
A screenshareingnél valamit elkeféltek a 6.1-nél. Eddig betonbzitos, és tökéletes volt. Most, csak az update megérkezésével:
Szakadozik, laggolgat, lutri, hogy helyrejön-e. Mocskosul szivja az akksit (gondolom vmit erolkodik jobban), kb tripla tempoval.
A HDR tartalmak sem mennek at jo, minimum fenyerore veszi a TV-t-
Kap majd még 1-2 restet ahol van értelme, de egyelőre ez a rész, a korábbi "akármit csak áttolok telóról flowless viszi...az NINCS"
Ezt leszámitva hibátlan és gyors minden, ezért tippelem, hogy ez lehet valami globális issue, és nem az én telomon vacak minden, ezzel együtt.szerk: Lehet magában a vidólejátszóban(is) elcsesztek vmit, mert telón is minimum fényerőre húzza be kb a HDR tartalmakat.
napi szinten használom sokféle tartalomhoz, úgyhogy elég egyértelmű, h a frissités kapcsán kefélődöt el vmi. -
-
-
válasz
Plazmacucci #16121 üzenetére
Beállítások/Kijelző/Kamera kivágás
-
szabeska
addikt
-
golyós
addikt
válasz
Plazmacucci #16121 üzenetére
Csinálj már egy screenshotot mert nem tudom mire gondolsz.
Világos témára átraktam, de ott se látok fekete sávot. -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Csevegés funkció regisztrálás nem sikerül, azt írja sikertelen regisztrálás és elszurkul az opció.
Van ötlet mitől.lehet? Gyositotarat már uritettem. Lehet ennek köze az ILO regiokodhoz?
-
KZP
őstag
A vonalat valóban el lehet tüntetni, de a fekete sáv ott marad alul.
-
Pixel shiftet valaki nézte már? A beégés miatt.
-
Gardaai
senior tag
válasz
klaya86 #16120 üzenetére
Én is próbáltam 0.5x-re több mint 24 órát (valaki itt ajánlotta, hogy használjuk hosszabb ideig és úgy mondjunk véleményt). Az elején nagyon zavart, hogy ugrál minden. Főként az, hogy nem csak a bezárás, hanem minden animáció ideje felére csökken. Kb. 30 óra után raktam vissza 1x-re és oké, hogy lassabb, de én ezt szeretem. Szép, telt, akadásmentes animáció. Egyből helyreállt bennem az egyensúly.
Felment a OneUI6.1 beírtam a PIN-t, jelkódot, ahogy kiléptem valahonnan kikerekedett a szemem, hogy VÉGRE! Ezt imádtam az S24U-ban. -
d.tiborz
aktív tag
ILO megjött.
-
nagyj74
senior tag
Úgy látszik eltűnt a felfelé pöccintős navigációs sáv... Ez az oldalról, befelé pöccintés régebben sem jött be.
-
válasz
Plazmacucci #16113 üzenetére
Szóval miért nem tűnik el a fekete sáv a front kamera mentén? Csak a kezdőképernyőn nem rák elé fekete sávot.
-
klaya86
senior tag
-
klaya86
senior tag
Szerintem egyáltalán nem gyorsabb a rendszer. Ugyanolyan. Nekem inkább a fordítottja, ami feltűnik. 0.5re van állítva az animáció sebesség, de mégis komótosabbak az animációk, mint előtte.
-
HaliGab23
senior tag
Közben megjavult a fényerő szabályzás, wipe cache, és az adaptív fényerő szabályzás alapértékre állítás közül valamenyik mégis megoldhatta.
@TFSi: igen, határozottan fürgébb a rendszer.
-
Minden alkalmazás a kamera luk alatt nyílik meg. Wtf.
-
Gardaai
senior tag
Szoftveresen vissza jött az S24U érzés és az animációs finomítások + AI amit nagyon hiányoltam.
Most már nem bánom, hogy vissza jöttem! -
Srácok. Galériából osztanék meg messengerben képet. Azt mondja, adjak engedélyt a messengernek, hogy hozzáférjen a filmtekercseimhez.
Olyan engedély nincs.
Hogyan tudnék képet megosztani messengerben? -
-
-
klaya86
senior tag
Kíváncsiságból kipróbáltam ezt az Ai kép szerkesztő dolgot pár képen. Egy kalap szar. Ha esetleg ki tudja tölteni a kivágott elem helyét normálisan nagyjából, akkor oda basz egy random értelmetlen tárgyat. De az esetek többségében kivágni vagy odébb tenni sem tudja értelmesen. Egy hulladék ez a funkció. 10 képből 1et nem tud normálisan megoldani. Igazából nem is vártam mást 😃 a nagy innovatív Ai dolgoktól. Szerencsére eddig is elvoltam nélküle.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Plazmacucci #16087 üzenetére
Akkor van lehetőség arra, hogy ugyanúgy működjön a gesture vezérlés, mint most 6.0-án?
Értsd: minden navigációs mozdulat alulról húzva, bármiféle ordenáré csíkok nélkül alul.
Kezdőképernyőre sem b@sz ki semmit, full szolid az egész?
Ilyesmi:Amíg ezt nem erősíti meg valaki, addig én le nem töltöm a szarjukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest