- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistike1985
aktív tag
Szia. Én 14 pro-ról váltottam. Leginkább a rendszer kötöttség miatt. Az üzemidőben is erősebb a Samsung. Nekem a mérete viszont nem kényelmes, ebből a szempontból a 14 pro jobb volt. A kamera terén az Iphone szerintem jobb volt bizonyos dolgokban, automata módban gyorsan, jó képeket lő. A Samsungnál be-be csúsznak homályos, életlen képek. Viszont ha van kedved és időd babrálni akkor a Samsung sokoldalúbban használható. A hívás hang minősége szerintem az Iphone esetén jobb, viszont a térerő téren tapasztalataim szerint a Samsung teljesít jobban. Az Iphone és az Apple Watch esetén imádtam a diktálás funkciót. Nagyon kényelmes volt így válaszolni az üzenetekre, pötyögés nélkül. Sajnos ha jól tudom a Samsung még nem tud magyarul. 🤔😔
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Tesla topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Lenovo blog: T570 notebook, a munkagép
- Linux kezdőknek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Proxmox VE
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged