Új hozzászólás Aktív témák
-
Cry0
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszát
Térerőn mennyit javult s20 óta? Illetve a kerete mennyire kopik esetleg?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Cry0
őstag
Sziasztok! Valaki használ egyidejüleg iphont? Vagy esetleg aki nem rég válltott valamelyik irányba? Tudna esetleg véleményt nyilvánitani? Két készülék között vacilálok.
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Cry0
őstag
válasz poli27 #10544 üzenetére
igen én is ettől tartok,csak úgymond szeretem a változást, régen ezért cserélgettem gyakrabban a telefonokat,mostanság már kitart másfél évig.De jó egy kis változatosság.
Voltam hétvégén a MM-ben, kézbe fogtam mind kettőt, hát az iphone nagyon nem esik annyira kézbe mint az s23UIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Cry0
őstag
Sziasztok! Kicsit offos téma, valaki váltott iphonról s23 utrára? Vagy akár fordítva és esetleg még itt van a csoportban? Világ életemben androidos voltam, viszont most jelenleg i 14pm/15pm vagy esetleg s23 ultra a befutó. És kiváncsi lennék ki mit szól a készülékekhez.
Jelenleg egy s21 Fe-t használok és erről váltanék.Iphone 15 Pro Max Kék Titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest