Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Capella
senior tag
válasz Tomi881 #16512 üzenetére
Ez az AOD fényerő állítás hiányzik nekem is, bár magát az AOD-ot egyáltalán nem használom.
Viszont eddig úgy lehetett a töltés alatti szöveg fényerejét változtatni, ha bekapcsoltam az AOD-ot, állítottam a fényerőn, majd kikapcsoltam az AOD-ot. A beállítás maradt.
Most sokkal világosabb a kijelzés, ami nekem nem hiányzik. -
csubííí
senior tag
válasz Tomi881 #10651 üzenetére
Good lock letölteni (galaxy store-ból) - utána azon belül Quickstar modult- ezt bekapcsolni- majd bekapcsolni show quick button grid.
Ha ez megvan, gyorskapcsolók teljesen lenyit- jobb felül három pötty- gombrács, 4/5/6 lehetőségek vannak.Más is beállítható itt, jobbról lehúzás, balról lehúzás, állapotsávban mi legyen látható.
[ Szerkesztve ]
-
-
kkdesign
senior tag
válasz Tomi881 #7922 üzenetére
Ha csak ebben a kombinációban akkor még lehet normális is. Ha úgy vagy mint én legkondi nelkuli lakasba a sokadik emeleten. Ha a levego is alapbol 30 fok kozeli, a telo meg mobilneten van, a fb meg zabalja az adatot, ezek összessége meg hővel jár. Szerintem már akkor is hűvösebb lenne ha wifiről nyomnád
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest