-
Mobilarena
Galaxy Ace S5830I/M/C
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
válasz elfelejt #2017 üzenetére
IMEI probémának nem kéne jelentkeznie a "legújabb" rafaelnél, de az tény h egy galaxy toolboxos mentés sosem árt!
Most fogom kipróbálni, igyekszem rövidre fogni a bugokat:
CRT animation: amikor lezárod a képernyőt nincs az a régi tv kikapcsoló effekt a képernyőn (valamiért bugos amikor bekapcsolja)
Kamera vakuja nemmegy (a normál flashlight viszont igen)
BLN button backlight: Szerintem ez annyit takar h nincs háttérvilágítása a gomboknak (bár ezt még letesztelem)
HQ video playback: nemtudsz nagyfelbontású videót nézni egyenlőre, viszont videót már tudsz nézni (alcatel driverekkel helyettesítették a broadcomm drivereket, állítólag mérföldekkel jobb)Valamint a hozzászólásokban pár ember problmát jelzett a zene lejátszóval kapcsolatban, néha magától vált vagy kezd el zenét lejátszani H ha vmit rosszul értelmeztem vagy kifelejtettem, a teszt után kiegészítem
Kétféle kernelt használhatsz hozzá, van egy a fejletsztő által készített (a teljes bluetooth működéshez ezt javasolják) és van egy OC-s kernel (Thundekernel), van stock alapú változat is meg cm7 alapú
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Vicces képek
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest