- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
osonte
őstag
válasz
Angel2014 #4927 üzenetére
Anyámnak a telefonját telepítettem talán egy hete és nekem is kiírta egy pár másodperce ezt, újraindítottam és minden oké lett. Tegnap meg szólt, hogy nincs hangja a telefonnak, megint újraindítottam és jó lett. Ilyen az élet Androidon, bár a Samsungot eléggé a legjobbnak tartják, azért azt gondoltam ilyenek nincsenek rajta, de a többi márka sem hibátlan, sőt... Persze a túloldalon (iPhone) sem felhőtlen az élet, bár ott gyorsan javítanak vagy tagadnak és javítanak.
Úgy érzem, hogy az okostelefonok hardveresen tényleg egyre okosabbak, de szoftveres oldalról mintha nem a "legélesebb kések", mármint programozók kerülnek a mobilgyártókhoz mostanában. Azért voltak régebbi telefonok, amik kevesebbet tudtak, de csak frissítés miatt kellett újraindítani. Itt van mellettem egy J5, ami 7 év után is hibátlan, persze lassú meg minden, frissítés se jön rá, ezért nincs is újraindíítva és tette a dolgát éjjel-nappal. Ez van, ezt kell szeretni. Remélem megoldódik a problémád!
-
-
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Angel2014 #4893 üzenetére
Ezt házilag, te akartad feltenni?
#4892Skod: Egyelőre, ameddig nem biztos, hogy javították, addig azért elővigyázatossággal használom. Ami mondjuk azt jelenti, hogy HBO Max és úgy minden Stream, ahol nincsen embléma mehet ... csak fórumozásra nem használom, annyira. Illetve azt szoktam csinálni, hogy időnként, hogy elmozduljon, lehúzom az értesítési sávot
-
cs.zs.
veterán
válasz
Angel2014 #4875 üzenetére
Jó nagy f.szság az egész. Ha nem használod az autódat, nem mennek bele a km-ek, persze hogy években mérve tartósabb a motor.
Se nagyobb kapacitású-, változatlan méretű akku, se gyorsabb töltés. Zéró innováció, ehelyett beharangoznak egy ilyet, Mari néninek még szenzáció.
"Csókolom! Ha vissza tetszik fogni az akku teljesítményét azzal, hogy nem tetszik teljesen feltölteni, és lemeríteni sem, tehát az 5000mAh-ból csak 3900-at tetszik használni, akkor pár év múlva kisebb lesz az elhasználódás !!"És mivel ő egy szót sem ért abból hogy spanyolviaszt adnak el neki, kikerekedett szemekkel, örömkönnyekkel tapsol.
-
válasz
Angel2014 #4820 üzenetére
Ha logikusan nézem , (“ha már volt ilyen Samsung telefonok esetében “) OneUi-tól függetlenül , akkor gyanítom , hogy a Samsungnál lesz valami gubanc .
Mert ha Google jelenség lenne , akkor hasonlóan a többi gyártónál is előfordulhatna , talán elő is fordul csak nem annyira ismert modell esetében állnánk szembe.
Hasonló jelenség történne , mint mondjuk Gmail rendszernél , hogy minden gyártó és annak készülékét érintené. -
osonte
őstag
-
-
válasz
Angel2014 #4746 üzenetére
Nem találkoztam hasonló hibával , pedig most alakítottam át az egész hálózatot .
ZTE modem + router helyett minden TP-Link lett.
Azóta sokkal stabilabb lett minden + hatótávolság növekedés is történt .
Ettől függetlenül sem otthoni sem munkahelyi wi-fi problémám nem volt csatlakozás szempontjából .Bár az IPTV részével még nem boldogulok , de ez másik téma .
-
-
válasz
Angel2014 #4554 üzenetére
Kiváncsi lennék , hogy a Medtronic cég esetében más márkáknál mik azok a modellek amik szintén érintettek lehettek .
Ugyanis úgy gondolom , hogy a “korosodó” S8 időszakában levő más gyártók készülékei szoftveres támogatottsága semmivel sem volt jobb, sőt !
Párat leszámítva .
Egyrészt Medtronic részéről mint ügyfél kezeléséről biztató az ilyen jellegű döntés , hogy erre odafigyelnek és velük felvett kommunikációra is hajlandóak vissza válaszolni érdemben .
Kíváncsian várom a további fejleményeket . -
TeeJay
félisten
válasz
Angel2014 #4477 üzenetére
Lehúzod és fényerő csuszka mellé egy nagy A betű amire csak pöckölsz és újra adaptív fényerő van. Most három pöttyre kell menni majd utána adaptív ki és adaptív be... Felesleges bonyolítani
Részletes wifi infónál a védelem alatt volt milyen linksebesség van éppen. Most fogalmad sincs hogy N wifi vagy AC és ott is mennyi az annyi. -
-
válasz
Angel2014 #4406 üzenetére
Na várj, amiből kiindultunk az az ,idézem " A beégést ha jól tudom az alaplap és a processor melegedése okozza és nem a kijelző használata."
Ha így lenne, akkor az általad említett A8 esetében az alsó sáv elhelyezkedése ahol szintén tetten érhető a beégés, ott csak antenna modul található. Maga a fő panel az A8 esetében legfelül van.De ezek figyelmen kívül hagyását ha vesszük, továbbra is az OLED panel sajátossága a beégés . Technológiájának köszönhetően ,és ahogyan mondtad (Szerintem az felhasználás hiba, ami Túlterhelés.) Ebben az esetben csak akkor mondhatnánk ezt, ha a felhasználó, a fenti "control centert és az alsó "irányító sávot" időként lecserélné, hiszem Androidon van erre megoldás. De vannak felhasználok akik ezzel mit sem törődnek. Akkor lepődnek meg ,ha az általad mutatott statikus képet megtekintve találkoznak a jelenséggel.
Ugye az OLED kijelzők beégése egy olyan jelenség, amikor egyes pixelek vagy panelon található régiók túlzottan hosszú ideig ugyanazt a tartalmat vagy színt jelenítik meg.
Ezért a gyártok beépítenek olyan funkciókat, mint a pixelkiosztás és az élettartam kiegyenlítés, amelyek dinamikusan változtatják a pixelek fényerejét és elrendezését a kijelzőn. Ezt szinte észrevehetetlen módon szoftveresen.
Ez csökkenti a statikus tartalom egyes részek beégését, lásd tDr1v3r kolléga is írt feljebb, hogy az új rendszer frissítésből fakadóan ez kimaradt és ezt kezeljük óvatosan. -
-
kbyte1024
veterán
-
-
válasz
Angel2014 #4353 üzenetére
Én egyszerűen telepítettem , semmi wipe data factory resetet és wipe casht és egyéb huncutságokat nem csináltam. Lehet nem is tudnám, mert én tipikusan az a felhasználó vagyok, hogy kiveszi a dobozból, kapcsolja és megy. Túl elkényelmesedtem vagy csak egyszerűen belefáradtam eme extrém sportokhoz.
Ha frissíteni akar akkor úgy is fog, ezen nem aggódom. -
-
válasz
Angel2014 #4270 üzenetére
A recovery ellen nincs védelem.
Mert akkor egy szoftveres összezuhanás után nem tudná a szerviz sem életrekelteni (vagy nehezebben).
De hiába jut be valaki a recoverybe, a telón lévő adatok biztonságban vannak, ha lekódoltad a készüléket.
Plusz az FRP miatt sem lehet más fiókkal használni, ha ki is nullázza.
Igen, mindkettő törhető, de azért nem olyan egyszerűen. -
Morph33
tag
válasz
Angel2014 #4118 üzenetére
Az a hír múlt csütörtöki.
Ha tipplenem kellene, akkor azt mondanám, hogy hó vége előtt jön, mivel a céges A52s 5G-m már megkapta a novemberi frissítést, viszont az A54 még nem, pedig erre hamarabb szokott jönni. Ergó, az A52s ebben a hónapban biztos nem kaja már meg.
A sammobile mai cikke szerint viszont Koreában decemberben fogja megkapni az A54 és januárban az A52s 5g. Link.
Igazából nekem8, jön, amikor jön, csak kevés bug maradjon benne.
-
-
-
-
-
-
válasz
Angel2014 #3872 üzenetére
Nem is rémlik ,hogy találkoztam-e ezzel , de utánna járok .
kiro76
Sajnos ez minden márka és annak modellje érintheti ilyen jellegű baj .
Nekem volt Lumia & IPhone és Samsung is ami így járt . Sajnos nincs mit tenni.
Az viszont örvendetes , hogy ez a szerviz így megoldotta a dolgot . Bár ennyi minden cseréjénél felvetődik a kérdés bennem , nem lett volna jobb egy teljes készülék csere? Még így is megérte megjavíttatni ? -
GoodSpeed
addikt
válasz
Angel2014 #3473 üzenetére
A második mitől lett garancia nélküli? Mert ha külföldi, akkor is kell lennie rá garanciának, csak külföldön, ami persze innen nem feltétlenül megoldható dolog...
#3479TeeJay:
"Lényeg hogy 256GB alá nem megyek videózás miatt (1080/30p h265) meg van mindkettőbe Samsung EVO Plus 128GB microSDXC kártyám még abból a fajtából ami 60MB-al ír stabilan végig"
Ennek a tárhelyét óvatosan érdemes kezelni, mert ha annyira tartós mint amennyire gyors
Videónál miért 1080p 30FPS-t használsz? Miért nem 1080p 60 FPS-t, vagy amit én 4K30FPS-t?
#3481Luck Dragon:
"Megújuló szerződés , pontok miatt kihoz 1/4 áron egy telefont majd piaci áron vagy az alatt eladja plusz haszonért ?"
Azért nem negyed áron... sok éve vagyok Magenta 1-es. 130K volt
Viszont azt én sem értem, hogy hogyan vannak fent 100-110K-ért új A54-esek Telekom garanciával. Meg abban mi a jó, hogy bekapcsolja, aztán eladja? Ha nem jön be neki, akkor 14 napon belül elállhat a vásárlástól. Oké, márciusban, debütáláskor magas volt az indulóára, 210K. Lehetne mondani, hogy irreálisan magas, de a gyártó ennyiben állapította meg akkor, és úgyis vették, szóval annyira nem irreális. Akkor lett volna az, ha nem vásárolták volna. De az durva, hogy 7 hónap alatt lényegében 100K-val olcsóbban is meg lehet vásárolni, 2 év garanciával aprón. -
TeeJay
félisten
válasz
Angel2014 #3473 üzenetére
Akkor én jobban jártam hardveraprón mert mindkét telefon Telekom 2 év garis, meg is kaptam a garancia dokumentumot és egyik bontatlan másik 1x kipróbált karcmentes volt. Lényeg hogy 256GB alá nem megyek videózás miatt (1080/30p h265) meg van mindkettőbe Samsung EVO Plus 128GB microSDXC kártyám még abból a fajtából ami 60MB-al ír stabilan végig
így a következő telefonig el leszünk ezzel
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
Angel2014 #3317 üzenetére
Szia,
beázásra mindig is biztosítást kellett kötni, de ugye mindig csak a legnagyobb csomag volt jó rá.
Szerencsére a Telekomnál ez viszonylag olcsó, és Magenta1-esként még ebből is lejön 30%.
(Van ott még egy másik, 990 Ft-os készülékbizti, azt nem tudom hogy abból miért nem jön le, mindenesetre az A54 bizt havidíja 2000 Ft helyett így csak 1400)
-
-
-
dogi01
aktív tag
válasz
Angel2014 #3303 üzenetére
Közben sikerült annyit elérni hogy a töltést lassan ugyan de veszi. Leírom hátha segít majd valakinek.
Bekapcsolásnál a "Samsung Galaxy secured by Knox" után amikor Samsung felirat bejön rá kell dugni azonnal és akkor engedi a töltést.
Ha teljesen lemerült akkor még kb 10* gyorstöltőre kell dugni amíg bootolasnal jelzi hogy tölt. Ezután már sikerül annyi energiát beletenni hogy működjön a fent leírt verzió. -
GoodSpeed
addikt
válasz
Angel2014 #3245 üzenetére
Nálam már a kijelző méreténél eldőlt, hogy A54. Amúgy csak ezért nem S23. Mert igaz, hogy dupla ennyi, de az még meg is érheti árban. A kicsi kijelző mérettel azonban nincs mit kezdeni. Az S széria alap tagja csak vagy nőknek vagy olyanoknak való akik alig nézik a kijelzőt, de az utóbbiaknak meg elég az alap iPhone is 60Hz-en olcsóbban az S23-nál.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Angel2014 #3226 üzenetére
Nem.
Beallitasok, legalaul nevjegy, szoftver verzio.
Roviden es tömören a google nem titkolt terve kikerulni a gyartoi szettoredezettseget a frissiteseknel playen keresztul szeretne a frissteseket kiadni. Ez lassan 5 eve egy terv, nem igazan valosul meg, annyi van, hogy kisebb rendszerfrissitesek mar igy jonnek, de ez meg nem az, amit ok elgondoltak. Ez is ugyanugy havi szinten kellene erkezzen. -
GoodSpeed
addikt
válasz
Angel2014 #3103 üzenetére
Itt pedig az összes verrzió:
Download Samsung SSP SM-A5460 firmware (sammobile.com) -
Angel2014
addikt
válasz
Angel2014 #3094 üzenetére
Hogyan lehet engedélyezni az USB hibakeresést Androidon fekete képernyővel
Ha a telefon képernyője elsötétült, akkor valóban nem sok mindent tehet a telefonjával. Ez azt jelenti, hogy még az eszközén tárolt adatokhoz sem férhet hozzá. Használhatja azonban az ADB nevű eszközt az adatok eltávolítására az eszközről és a számítógépről. Ehhez meg kell tanulnia, hogyan engedélyezheti az USB hibakeresést az Androidon fekete képernyővel.
Az USB-hibakeresést engedélyezni kell ahhoz, hogy számítógépről műveleteket hajthasson végre a telefonján. Ez az útmutató áttekinti, hogyan engedélyezheti az USB-hibakeresést Androidon törött fekete képernyővel, néhány különböző módon.
1. rész: USB-hibakeresés engedélyezése Androidon fekete képernyővel az ADB paranccsal
2. rész: USB hibakeresés engedélyezése törött képernyővel rendelkező Android rendszeren OTG-kábellel és egérrel
3. rész: Az elveszett adatok helyreállítása az Androidról fekete képernyővel
1. rész: USB-hibakeresés engedélyezése Androidon fekete képernyővel az ADB paranccsal
Az USB-hibakeresés engedélyezésének egyik módja az Android-telefonon fekete képernyővel az ADB parancs használata. Van egy parancs, amelyet az ADB eszközkészlettel használhat, és amely segít bekapcsolni az USB hibakeresési opciót a telefonon.Az alábbiakban leírjuk, hogyan engedélyezheti az USB-hibakeresést Androidon fekete képernyővel a számítógépen keresztül.
Töltse le az ADB eszközkészletet számítógépére, és bontsa ki a tartalmát egy mappába.
Az ADB megköveteli, hogy a telefonon engedélyezve legyen az USB hibakeresés. Mivel a telefon képernyője fekete, indítsa újra a telefont helyreállítási módba, hogy ezt elérje. Nyomja meg egyszerre a Hangerő csökkentése és a Bekapcsológombot a helyreállítási módba lépéshez.hogyan lehet engedélyezni az usb hibakeresést androidon fekete képernyővel
Csatlakoztassa a telefont a számítógéphez, nyisson meg egy Parancssor ablakot az ADB mappában, és írja be a következő parancsot.adb eszközök
engedélyezze az usb hibakeresést az Androidon fekete képernyővel
A listában látnia kell az eszközt. Futtassa egyenként a következő parancsokat.adb shell
csatolja az adatokat
rögzítési rendszer
A következő paranccsal húzza át a persist.sys.usb.config fájlt a telefonról a számítógépre.
adb pull /data/property/persist.sys.usb.config C:\Users\[felhasználónév]\Desktop\
Nyissa meg a persist.sys.usb.config fájlt a számítógépén egy szövegszerkesztővel, és szerkessze mtp,adb formátumra.
Futtassa a következő parancsot a fájl visszaküldéséhez az eszközre.adb push "C:\Users\[saját-felhasználónév]\Desktop/persist.sys.usb.config" /data/property
Töltse le a build.prop fájlt a telefonjáról ezzel a paranccsal.
adb pull /system/build.prop C:\Users\[felhasználónév]\Desktop\
Indítsa el a build.prop fájlt egy szövegszerkesztőben, például a NotePad++-ban a számítógépén, és adja hozzá a következő kódot.
persist.service.adb.enable=1
persist.service.debuggable=1
persist.sys.usb.config=mtp,adb
Mentse a fájlt, és ezzel a paranccsal vigye vissza a fájlt a készülékére.
adb push "C:\Users\[felhasználónév]\Desktop/build.prop" /system/
Indítsa újra az eszközt a következő paranccsal.
adb újraindítás
Készen vagy. A telefon akkor indul el, ha az USB hibakeresés engedélyezve van.
-
-
-
-
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
Angel2014 #2983 üzenetére
Szia,
Hydrogél nagy előnye, hogy koccanáskor nem törik szanaszét mint az üvegfólia. A feleségem telefonjához korábban bevásároltam sok üveget.
kb 2 hetente lehetne cserélni, mert neki állandóan szarrá van törve, épp most is, de csak kb negyedévente kap rá újatMost épp az utolsó db lapul a dobozában, ha az felkerül rá, utána rendelem arra is a hidrogélt - ha megmarad a telefon.
Hidrogélnél ez nincs. Tapintása sima, ezzel a részével sem kell foglalkozni, meg az állandó cseréjével sem. Ujjlenyomat-olvasó hibátlan vele, szóval nem igazán tudnék hátrányt megfogalmazni.
eBay-ről, Aliról rendelve fillérekbe kerül, 2-3-4 db-ot érdemes rendelni. Az első felrakás nem fog menni, gyakorolhatsz vele többször is, aztán ha rájössz a titok nyitjára, akkor (az első megy a kukába, 500-1000 Ft huss) előveszed a másodikat és hibátlanul felrakod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest