Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
Sensut #12701 üzenetére
Bizony, aranyat szóltál, az angol tudás kötelező. Anélkül csak kóvályog az ember és fogalma sincs arról, mit csinál, vagy mit kéne csinálnia, mint például nekem...
Nagyon remélem, hogy egyszer valaki lefordítja ezt a kiváló modot, és nagyon várom a pillanatot, hogy egyszer majd magyarul játszhassam, mert így alig van értelme. Nem értem a sztorit, nem tudom, hogy mit mondanak, így fontos információk maradnak ki. Mert szöveg az van bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest