Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
borovi
üzenetére
A telepítő nem nyafogott azért, hogy fel kéne tennie valamit még előtte? Valami windows kompopnenst. Na azt engedélyezd, ugyanis anélkül nem tudja lejátszani a kezdeti videót és így a user.ltx-et se hozza létre. A fiam is így járt afrissen telepített W10-zel. Nálam, mivel a W10 egy W8-ra mászott fel, amiben már volt stalker, ez benne volt. Egyébként a saját könyvtárában llévő appdata-t használja.
Vagy megróbálhatod a user.ltx-et bemásolni ebbe az appdatába, hátha...Én még ott tartok, hogy védjük meg Ripley-t. Az 5.56-os lőszerhez való fegyverem gyakorlatilag használhatatlanná kopott, pedig mielőtt ide jöttem, akkor javítottam 100%-kra. Aztán megjött a meglepi, amit már Agropromban is rühelltem, mert nem nagyon akar megdegleni a nyavajás, én meg feldobtam a bakancsot.
Asszem az újrapróbálásnál összeszedek a lelőtt dominóktól valami 5.56-os fegyvert és először azt amortizálom le, mert AK-m ugyan van, de hozzá való lőszer szinte semmi. Már a gyorstüzelő pisztoly is kiürült. Esetleg felszedem az egyik groza-t és a gránátokat is bevetem, bár azzal sikerült egy "JJ ezt nem teheted" befejezést kiharcolnom, amikor Szyepnoj túl közel ment az egyik zombihoz.Kis segítség a védőruha beszerzéséhez: Az ajtó kódja 1. A memóriakártya leírásában szerepel, hogy a szolgálatosok nem sokat vacakoltak a kódzárakkal, minden kód 1, kivéve a védelmi rendszert, ott az 1 a bekapcs, a 0 a kikapcs. Megjegyzem, nekem nem SEVA volt a halott mellett, hanem egy szolgálatos szkafander. Az is pont olyan jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Msi Vigor GK30 Gaming Combo Black (Csak billentyűzet) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Cooler Master SK622 (Hybrid) Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 14IML9 , Ultra 5 , 2.8K OLED 120HZ , 16GB DDR5 , 512GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield