Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SaGa59

őstag

válasz borovi #13288 üzenetére

A telepítő nem nyafogott azért, hogy fel kéne tennie valamit még előtte? Valami windows kompopnenst. Na azt engedélyezd, ugyanis anélkül nem tudja lejátszani a kezdeti videót és így a user.ltx-et se hozza létre. A fiam is így járt afrissen telepített W10-zel. Nálam, mivel a W10 egy W8-ra mászott fel, amiben már volt stalker, ez benne volt. Egyébként a saját könyvtárában llévő appdata-t használja.
    Vagy megróbálhatod a user.ltx-et bemásolni ebbe az appdatába, hátha...

Én még ott tartok, hogy védjük meg Ripley-t. Az 5.56-os lőszerhez való fegyverem gyakorlatilag használhatatlanná kopott, pedig mielőtt ide jöttem, akkor javítottam 100%-kra. Aztán megjött a meglepi, amit már Agropromban is rühelltem, mert nem nagyon akar megdegleni a nyavajás, én meg feldobtam a bakancsot.
    Asszem az újrapróbálásnál összeszedek a lelőtt dominóktól valami 5.56-os fegyvert és először azt amortizálom le, mert AK-m ugyan van, de hozzá való lőszer szinte semmi. Már a gyorstüzelő pisztoly is kiürült. Esetleg felszedem az egyik groza-t és a gránátokat is bevetem, bár azzal sikerült egy "JJ ezt nem teheted" befejezést kiharcolnom, amikor Szyepnoj túl közel ment az egyik zombihoz.

Kis segítség a védőruha beszerzéséhez: Az ajtó kódja 1. A memóriakártya leírásában szerepel, hogy a szolgálatosok nem sokat vacakoltak a kódzárakkal, minden kód 1, kivéve a védelmi rendszert, ott az 1 a bekapcs, a 0 a kikapcs. Megjegyzem, nekem nem SEVA volt a halott mellett, hanem egy szolgálatos szkafander. Az is pont olyan jó.

Új hozzászólás Aktív témák