- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
Megpróbáltam win10 alá felrakni a modot, totál kudarc. Játékindításkor felvillan egy pillanatra egy zöld téglalap, benne, hogy nyomjam meg valamiért a w-g bill. kombinációt. Nem tudom, miért, azt már nem lehet elolvasni, olyan gyorsan eltűnik a téglalap, képernyőmentéssel meg nem volt kedvem vacakolni. De akár megnyomom, akár nem, x3rd vagy milyen hibával rögtön kivág. Mindent fölraktam, amit kell (DFSv12, DFS12_fix_R1, magyarítás). Egyedül az eltúlzott fényerő javítását nem, mert fogalmam sincs, hova kell az user.ltx-et tenni, ugyanis egyik appdata könyvtárban sem láttam nyomát a játéknak.
Most még megpróbálom win7-tel is, aztán ha ott sem működik, megyek vissza Falloutozni, a Far Harbour kiegészítőt még úgyse vittem végig. És még ott a Doom is!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nézzük élőben a Summer Game Fest 2025-öt!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged