- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Megint variál a megnevezéssel a Qualcomm
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
Azt a feladatot csinálom, amikor el kell vinni a Ripli megölését bizonyító invertert meg PDA-t Pripjatyba a Páncélos parancsnoknak. Miután a parancsnok felrobbantja magát meg az agylágyultakat, visszaveszem a cuccaim a ládából és átcsűrök a stadionba a többiekhez. Ott azt a feladatot kapom, hogy menjek Pinochettel vagy kivel az Erőműhöz, addig a többiek feltartják az agylágyultak támadását. El is megyünk az átjáróig a csávóval, de már csak egyedül érek át a következő pályára, és elrontott feladatot jelez. Eddig kétszer jártam így, de fogalmam sincs, hogy én rontottam el valamit, vagy ennek így kell lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest