Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sensut

őstag

válasz Gery D. #12255 üzenetére

A klánok utánapótolnak, másképp nem klán a klán. Hanem itt tényleg leseggelt a játék. Cat feladatait viszem a gyógyszereivel stb, de csak jövök-megyek az üres pályákon s még bár egy artit, vagy zsákot se kapok útközben sehol. Mindenhol ugyanazok az alanyok várnak, nem tudok fejleszteni semmit, se javítani, mert pénz nincs. Akim még ad egy-két keresd meg feladatot olcsó pénzért, de kezdtem megunni. Remélem a többi pálya beindul egy kicsit. A LA volt ilyen unalmas egy idő után, mivel túl sokat küldözgetnek pályákon keresztül szinte a semmiért.
    Néhány újabb hiba, ha érdekel valakit. Az USE (használ) gomb túl korán jelenik meg néha, vagyis amikor megjelenik és megnyomom, akkor valahogy a játék háttérbe kerül, megjelenik az egérkurzor és nem lehet se menni, se beszélni-cselekedni. Ilyenkor ki kell lépjek és újraindítsam a játékot.
    Mire valók a kék gombák, amiket felszedek leginkább a Mocsárban, de nem jelenik meg a zsákomban? Voltak máshol ilyen gombák, amiket be lehetett gyűjteni.
    A Mocsár térképe el van csúszva a valós környezethez viszonyítva. Ahol vizet jelez, legtöbbször ott nincs víz, hanem arrébb. És az idő se működik jól olykor a Mocsárban. Kellett várnom 5-ig s gondoltam alszom egyet. Sehogy se tudtam 4-ig beállítani az alvást, hiába húztam a csúszkát négyre az ágy mellett. Átmentem Cordonra, és ott jól működött az alvás. A hálózsákkal ugyanaz.
    2 crash volt pályaátlépéskor: Swamp - Cordon és Agroprom Underground - Agroprom, de az Autosave-ből mehettem tovább.

Új hozzászólás Aktív témák