Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
borovi
üzenetére
A vége, az süketebb, mint az egész mod. Ezért tényleg nem érdemes kínlódni.
Miután megvan a 8 kulcsrész, Priboi izlom összerakja a főkulcsot az X-26 laborhoz, ahol meg kell keresni egy különleges tudós ruhát. Ez a Generátorok alatti labor, talán ez a legritkábban használt terület modokban. Lényegében egy kissé módosított X-10. Miután megvan a ruha, meg kell ölni Blackhandet, aki mutálta Priboit, és el kell venni tőle egy utolsó valami fragmentet, ami visszaváltoztatja Priboit emberré. Nem tudom minek a ruha, mert mikor kijöttem a laborból, exo volt rajtam és minigun a kezemben. Blackhand ott várt rám a labor előtt, de mire betöltötte a fegyverét, a minigunnal, vagy 20 golyóval kivégeztem.
Priboi megköszöni szóban - még bár egy kenyeret se ad -, és elküld, hogy mondjam el a jó hírt a Red Forestben Diatlovnak.
Nagy gyorsan odalovagolok a Red Forestbe, mire a parasztja annyit válaszol a jó hír hallatán, hogy őt ez nem érdekli, és hagyjam békén, ő elvan a barátaival.
És ezzel vége, nincs több feladat
A Megjelölt (én) annyit odatesz, hogy akkor folyatom az utazásomat a Zónában, de én személyesen ezt nem akarom, mert nincs értelme.
Továbbra is fenntartom a véleményem, hogy ez egy unalmas, olykor szinte játszhatatlan mod. A jó rész benne az alapjáték, a többi meg fölösleges időtöltés. Borderlands rajongóknak ajánlott, mert akárcsak a Borderlandsben, itt is amit kiteszed a lábad, minden ellenség visszatelepedik és kezdheted elölről a hentelést. A plusz pályák tök üresek, az alapjáték után talán 3 artit kaptam mindössze a plusz pályákon, ettől aztán semmi élvezet a hosszú sétákban, amiket meg kell tenni a kulcsok összegyűjtéséhez. A rejtekhelyek is mind üresek, mintha ez valaminek csak a vázlata lenne csupán. Nem, egyáltalán nem ajánlom igazi Stalker rajongóknak. Talán a Doom vagy Quake rajongók tudnák értékelni ezt a logikátlan kulcsvadászatot ebben a roppant szörnytengerben.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone 15 PRO MAX Natúr Titánium 256GB Új állapot, dobozában GARANCIÁLIS!
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A Megjelölt (én) annyit odatesz, hogy akkor folyatom az utazásomat a Zónában, de én személyesen ezt nem akarom, mert nincs értelme.
shield