Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• robogo81

senior tag

válasz romero28 #7554 üzenetére

Az OL. 2.2 mod béta honosítását rá lehet tenni,saját felelőséggel,de azok a szövegek amik nincsenek lefordítva,nem fognak szerepelni a játékban,csak a hivatkozásuk: text_dead_mutant_2. Ez csak saját kreálmány de van hasonló.
    Meg a honositás localization.ltx fájlában szerepelnie kell azoknak a fájlneveknek,amik az eredeti localization.ltx-ben a files= után szerepelnek.Magyarul össze kell hasonlitani a 2 fájlt és a magyarba be kell rakni a hiányzó neveket,meg ki kell lőni a closecaption.ltx-t mert összeomlik tőle ha van.
    Én ezek után az txt\eng mappát átmásoltam a hun mappába,de az azonos nevűeket nem engedtem felülírni.
    Fogalmam sincsen hogy így végig lehet-e a játékot vinni,ez csak pár perces próbával sikerült tesztelni.
    Az alapsztorit valószínűleg tudja magyarul,a OL 2.2 módban szereplő küldiket,meg a fegyverneveket is,de az újabb fegyvereket meg küldetéseket angolul írja ki,vagy sehogy.
    Bocsánat ha sok hülyeséget írtam,de pár órát rászántam a fájlok másolásával meg a beírásokkal,mire eddig eljutottam.
    Ez szigoruan saját felelősség,addig nem vittem el hogy azt mondjam gond nélkűl müködik ez az angol-magyar hibrid.

Off:valaki megmondaná hogy kell képet ide beilleszteni,régebben volt a hozzászólás írása ablakban kép feltöltése opció is.Vagy csak nálam hibádzik.

Új hozzászólás Aktív témák