- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
samfishR #5050 üzenetére
pont ott, máshol nem is érdemes lepakolni... bár sztem felesleges a cuccokat gyűjteni, el kell adni ami nem kell... artifactból meg látod, mi mit ad, magadnak állíts össze velőle olyan védelmet, amilyet akarsz... a radioaktív artifactokat sokszor fel sem veszem (mármint azokat, amik védelemért cserébe megnövelik a sugárzás szintjét) mert egyszer megszívtam, hogy nem figyeltem, és megölt a sugárzás (rajtam volt asszem egy medusa, egy olyan helyen, ahol semmi radioaktivitás nincs még a környéken se, ezért nem is figyeltem, csak azt vettem észre, hogy csak úgy meghaltam
)
de akkor tessék, pár megtartást érdemlő artifact: mamas beads, moonlight, crystall, pellicle, kobolok, ezekből akár több is, így hirtelen ennyi jutott eszembe, ami jó... ja meg soul, na az sosem árt.
-
válasz
samfishR #5014 üzenetére
Mindenképp erre kell menni, mert ez viszi a főszálat. Ha nem jutsz át az alagúton, akkor menj át a vasúti híd alatt. Kemény katonák az tuti. Ha azokkal sem bírsz, akkor az autóparkoló kijáratánál van egy buszmegálló, ott már kezd el jobbra felmenni oldalra és menj fel a vasúti sínekhez, de vigyázz, mert arra is mászkál egy katona. Ha épp nincs ott, akkor fel a sínekhez, át a túloldalra, csak vigyázz meg ne lássanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EAFC 25
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest