- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
a bokorig el kell menni és onnan fel, a katonák nem foglalkoznak veled, ha nincs nálad fegyver (az elején legalábbis, utána meg úgyis mindig kilőttem őket) menni a kerítés mentén míg nem lesz egy lyuk rajta, és ott kell átmenni, én fura módon legelső jáccásra is megleltem kapásból, a villámló alagutat igazából később leltem meg, azon is sikerült átmennem, csak már mikor visszajöttem a red forestből jónéhány artifacttal megpakolva (benn volt pár hulla, és át akartam őket kutatni).
A katonák meg 500 rubel fejében engednek át, vagy természetesen a holttestükön keresztül... fegyverrel ne menj oda üzletelni, mert akkor csak a második lehetőség marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő